Monica Geuze moet niet zo janken

monica-geuze-fhm-500

Tenminste, dat vindt onze Jan. Ok, dit was blijkbaar gisteren nieuws, maar ik lees het nu pas. Geuze is boos op Britt Dekker omdat die iets onaardigs heeft gezegd over haar bij het Televizier-gala. Iets onaardigs? Je mocht er wel komen. Je was welkom. Dat is al heel wat voor dat snertgala, waar ze alleen maar met hun soort mensen willen zijn.

“Ik ben meteen gaan zitten in de zaal, maar er was blijkbaar een Rode Lopershow. Dus ik zit daar, zie ik ineens Rob Kemps en Raven van Dorst bij Britt Dekker staan. De mensen waarmee ik genomineerd was. En ik stond daar niet bij. Nou prima, misschien hoorde ik daar niet te zijn, weet ik veel.”

“Zij zitten elkaar daar een beetje op te hemelen. Zegt Raven; maar er is toch nog iemand genomineerd? Waarop Britt Dekker zegt: ‘Ja, Monica. Maar ik nodig hier alleen mensen uit die ik leuk vind. Hoezo is het nodig om dat te zeggen? Ik ben al stikzenuwachtig door de nominatie. En dan zit ik met allemaal mensen die wat moeten voorstellen naar een scherm te kijken en dan krijg ik een dikke sneer. Ik vond het niet leuk.”

Weet je wat niet leuk is? Als je onrechtmatig uit een verkiezing wordt gesmeten. Dat is niet leuk. Dat het blijkbaar normaal is om mensen te discrimineren als dat uitkomt. Dat niemand, maar dan ook niemand, op dat gala heeft gezegd dat het wel erg vreemd is dat mensen onrechtmatig worden uitgesloten. Dat het geen publieksprijs is als de organisatie onrechtmatig programma’s eruit pleurt. Maar daar hebben we ook jou niet over gehoord. Dus niet zo janken graag.

16 reacties op “Monica Geuze moet niet zo janken

 1. Monica Geuze zegt:

  Ome Jan, Kun je even uitleggen wie in hemelsnaam Monica Geuze is? Is dit een Maleisisch ho.e.r….tje langs de kant van de weg aldaar in Kuala Lumpur.

  19
  6
 2. Kritische kijker zegt:

  Nou dan wil ik wel graag weten.
  Wie of wat is Raven?

  Is dat die schizofrene, hermafrodit.
  Die een nog grotere gespleten persoonlijkheid heeft dan 35 ne.ge.rlu.llen bijelkaar?

  20
  10
 3. Gordon Neukgenot zegt:

  Kutwijven! En maar zeiken en zeuren.
  Gewoon bek open, stijve L erin en pompen maar totdat je deze keukenprincipes helemaal vol yoghurt! Dan is ze eindelijk stil.

  8
  9
 4. Robbie zegt:

  Tja van dit soort dames kun je ook niet veel verwachten toch? Ging met lil kleine vraagt aan Famke Louise of ze weleens in dr eet was genomen en jankt als Lars een keer hun kindje wil zien. Britt heeft groot gelijk opzouten met haar……

  14
  5
 5. Diana de B. zegt:

  MonicaGeuze. Help me eens even op weg..
  Rob Geuze van de Keukenpolitie ken ik wel, die chanteerde restauranthouders.
  Is Monica zijn zusje?

  11
  2
 6. Gérard van Schaarsbergen du Toulon zegt:

  Forse kinnebak zit er onder dat gezichtje.
  Dat, en die grote neus van Britt Dekker en dan ook nog die Brabantse inteelt van Rob Kemps maakt het plaatje wel compleet. Tjemig de Pemig.

  Is dit tegenwoordig de crème de la crème waar de Televizier het van moet hebben?

  Vergeleken met dit bijeen geraspte zooitje is Raven van Dorst nog de normaalste. En dat meen ik.
  Die doet het leuk met ‘r boerderijtje 👍

  8
  1
 7. Dr Makkientosh zegt:

  Mevrouw Geuze had nooit zover van het aanrecht af mogen komen. Mocht u haar zien dan graag links blijven lopen en met lichtsignalen terug richting keuken drijven. Dank u.

  3
  0
 8. Lora zegt:

  I was suggested this web site by my cousin. I am not sure
  whether this submit is written by way of him as no
  one else understand such designated about my difficulty.
  You’re amazing! Thank you!

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *