Monique toch klaar met André Hazes Junior


Zondag meldden we nog dat er een opening zou zijn omdat Monique nog steeds de verlovingsring van Dreetje draagt. Maar die opening kunnen we richting prullenbak gooien. De moeder van zijn zoon heeft Dré namelijk van haar Insta gekickt. En dat is geen goed teken voor een mogelijke Wiedergutmachung.

Monique Westenberg is er dus nu helemaal klaar mee. Het avontuurtje met Fridget Maasland kon ze hem nog wel vergeven, de nieuwe roomsoes Sarah van Soelen gaat haar blijkbaar te ver. Dat kan er natuurlijk ook wel mee te maken hebben dat André eerst deed alsof ze gewoon vrienden waren terwijl hij al heel lang lag te voelen bij Van Soelen. Vraag van ons: Is haar zusje nog vrij?

Dan maar even lekker met de meiden, moet Monique gedacht hebben.

6 reacties op “Monique toch klaar met André Hazes Junior

 1. Robbie zegt:

  Begin steeds meer een hekel aan Dreetje te krijgen, dat had ik eerst helemaal niet. Tegenwoordig vind ik hem gewoon een kneus, best jammer eigenlijk…..

  0
  0
 2. Beatrice zegt:

  Ja de zoon van Marco Eijk, is toch eigenlijk maar een smeerlap met een moedertje complex. Binnenkort zal er wel een opvolger voor Sjoeltje zijn. Maar, gaat ie nog ff een keer extra terug naar Monique..of niet?

  0
  0
 3. Mir zegt:

  Ze mag blij zijn dat ze van die André Eijk af is!
  Zaakjes goed regelen mbt kindje en die doorgedraaide Eijk voor altijd de tering laten krijgen!

  0
  0
 4. Pingback: Onthuld: op deze leeftijd had André Hazes seks met Rachel - Roddelpraat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *