Monique zet coupé open voor Dré

andre-monique

Kedeng Kedeng Kedeng Kedeng Kedeng Kedeng Hoehoe!!! Ja, laten we even meegaan in de treinmetafoor van Monique. Ze is opeens verschrikkelijk trots op de man die haar steeds weer verlaat. Wat zeg ik, boze tongen beweren dat ze alweer met elkaar zijn voor de zoveelste keer. Als ik Moon was zou ik dit keer heel snel trouwen, de vorige verloving duurde net ff te lang voor André.

Na Bridget, Sarah van Soelen en Anne Rose lijkt het erop dat Dreetje weer onder de vleugels van moederkloek Monique is gaan liggen. Misschien ook maar beter ook. Gewoon een beetje rust voor die jongen.

33 reacties op “Monique zet coupé open voor Dré

 1. Clubber Lang zegt:

  Als ik zoveel zekerheid zou hebben dat mijn vrouw mij toch terug zou nemen is de drempel wel erg laag om hem heen in elk ander lekker wijf te steken.
  Ik snap die gozer wel.

  37
  5
 2. RaymondVL zegt:

  Dreetje Hazes heeft jeuk aan z’n piem0l en Moniekje heeft jeuk aan d’r gleuf. Allebei een IQ van een doperwt dus ja, 1 + 1 = 3 (in hun geval dan).

  21
  6
  • Juice over juice zegt:

   Nou toen hij andere lag te bamsen zag zij er niet bepaald treurig uit…feesten met de bandleden nieuw outfit nieuw kapseltje afvallen ,ging er mega beter uitzien,straalde ….eigen lijn uitgebracht…dus denk dat ze m makkelijk terugneemt want interesseert haar helemaal niet, anders kan je dit echt niet opbrengen als zelfrespecterende vrouw.denk dat ze blij was dat ze even v hem af was Is het geld kan niet anders.

   1
   1
 3. Quickburst zegt:

  Z’n moeder bamst tegenwoordig met familievriend, de vermeende penoze Harry Otto van de Satudarah die nooit veroordeelt is geworden voor moord, wapenhandel, afpersing, mishandeling, diefstal en handel in drugs.
  Dus wat moreel kompas betreft heeft Dree het goed getroffen met zo’n afkomst. Kijk dan niet raar op als hij weer in liefde wordt aangenomen in z’n oude nest. Op die stinkende zolderkamertjes van jullie hangt alleen maar de geur van weemoed en zweet.

  18
  1
 4. Kat zegt:

  Hij is haar absoluut niet waard!
  ze kan dan wel en stuk ouders zijn , maar ze in een mooie en lieve vrouw, vind ik en kan nog best een leuke lieve en knappe man krijgen , die ik haar van harte gun.
  De deur staat dus weer open voor Dreetje,? ik gun het hem ook, maar alles wat hij haar geflikt heeft is het een grote dikke kloothommel!
  Stop eens om je lu l na te lopen en in alles te douwe wat een hartslag heeft eikel en maak er samen iets moois van vooral voor die kleine, en dan gun ik jullie alle geluk samen!
  ow ja gefeliciteerd !

  11
  6
 5. De stoptrein komt in enkele momenten aan op eindstation Monique, u kunt overstappen naar zegt:

  Hij is een wrak. Zoveel kansen in het leven en dan in zo’n treurig verhaal terecht komen en op volle snelheid ontsporen.

  14
  0
 6. AT5 voorlees Merel zegt:

  Gelukkig ziet Monique je er nog aardig uit voor de 44 jaar. En Dreetje maar lekker rondkrikken als het even zo uitkomt. Maar goed, als ze er meer plus dan min van krijgt kan het goed gaan.

  2
  0
 7. Dennieboy zegt:

  Zijn vader was een pedofiel en zwaar alcoholist. Nu vallen we over wat luitjes bij de voice heen (terecht) maar van Hazes sr staat er verdomme een beeld in Amsterdam. Gek zijn we geworden!

  12
  3
 8. Goddelijk vingeren met Andries Knevel zegt:

  Gelukkig is er inmiddels een constante factor in het leven van die twee. Er zouden meer stellen kinderen moeten nemen om gelukkig te worden.

  2
  1
 9. Bassie zegt:

  2 wat zwak begaafde die huilen om steun bij de kijkers voor 5 euro krijg je grafzooi in je doosje.
  Zelf rijd die kinderachtige wezeloos in een Porsche.

  Steun deze oplichters niet
  Hou je geld lekker in je zak.

  1
  7
  • Kat zegt:

   Al reed hij in een Maserati, wat kan jou dat nou v erotten? jaloers zeker?
   Man tyf een end op! we maken zelf wel uit wie we steunen hebben we jou niet voor nodig!
   Jaloers opruiers t uig!

   2
   2
 10. Dom wicht zegt:

  Dat wil ik ook wel hele dagen zuipen en andere wijven naaien en dat mijn vriendin zegt ow schat het is een treinreis je zit in een intercity

  5
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.