MVV wint twitter


Hahahaha. Dit is toch mooi. Voetbalclub MVV heeft humor. Ze nemen zowel Yvonne Coldeweijer, die geen oplichter meer is, en Roddelpraat in de maling op Twitter. Om een beetje vriendelijk terug te doen bieden wij aan om volgende week de opstelling gratis in het reclamebokje op te lezen.

Want zo zijn we dan ook wel weer.

20 reacties op “MVV wint twitter

  • И. Иødrøg (2) zegt:

   🥺 Lief dagboekje.
   PiemelBoy gaat nu rukken.
   Wie is er nou zo slecht? Wie noemt mij steeds PoepBoy?
   Dat het allemaal zomaar moet en kan ook nog…
   Terwijl ik ook het ook gewoon probeer om een inhoudelijke bijdrage te leveren, dat zien de mensen aan mijn tekstjes toch?
   Die ik hier onder 27 verschillende leuke namen typ met grote genoegens. Waarom moet het zo?
   Wat is deze? dat gekut de hele tijd😂… Ze moeten me gewoon aankijken als ze mij disliken! Dan heb ik er ook niet zoveel moeite mee.

   Alvast één waarschuwing: die haters zijn nog niet van me af! Zeg waarom zitten jullie mij te trollen? Hou het leuk. Ook voor de andere lezers, ik scheit jullie allemaal in je bek net zoals ik hier in de kliniek steeds in mijn bek wordt gescheten. Het is nu weekend dus maandag mag ik pas weer een keer onder de douche. Ikk wordt helemaal gek van de situatie

   4
   24
 1. Kaasverkoopert Mercel zegt:

  Mijn kluppie van stoere mannen / na de wedstrijd naar het frikandellenbos om mijn kale kaasharsens onder te laten sausen terwijl denise mijn heumooventje in de poeperd genomen wordt. Dan heerlijk naar huis cruisen in de aftandse Porsche en wie weet standje 69 laters met Dennie .
  Hij houdt van zijn pa

  5
  13
  • И. Иødrøg (2) zegt:

   Hai geilgekke vriend 😊 … Daar heeft Neukgenot wel oren naar. Zeg, ben je ook in de Heer? Ik niet, maar ik ken er wel een paar doe zo zijn. Heb trouwens weinig ervaring nog, met heaumeauseks. PiemelBoy heb het weleens geprobeerd in Amsterdam, die takkestad. Bij die kamertjes met blauwe lampjes. Chicks with dicks zeg maar. Maar ik ben meer van de poepseks. Later we eerlijk wezen.

   2
   20
 2. Dennniss Schouten zegt:

  poep
  stront
  diarree
  klontjes
  stank
  rimmen met genot
  dat doe ik graag ben niet meer van de tietloze jonge meidjes
  Hee boys of transgenders mijn poepertje smacht naar harde worst

  3
  20
  • PiemelBoy zegt:

   Hahaha.
   Niemand die snapt dat ik het steeds ben die steeds reageert onder steeds een andere naam, hahaha.
   Noem mij voortaan maar PoepBoy, want ik leef voor poep en anussen.
   Daarnet heette ik nog Dennis Sschouten maar nu heet ik weer PiemelBoy.
   Of noem mij anders maar Dave R.
   Of noem mij PoepBoy.
   Of noem mij Steven.
   Of noem mij Kaasverkoopert.

   Ik wor helemaal gek in mijn hoofd. Geen idee welke naam ik nog moet gebruiken. Iedereen is weg en niemand komt terug of is tegen mij en ik ben tegen iedereen. Maar ik ruik sterker, krijg allemaal maar lekker de teerink.

   2
   22
 3. И. Иødrøg (2) zegt:

  Hahaha, in nu heet ik ineens …………..
  И. Иødrøg (de 2é.)
  Dat hadden jullie niet gedacht hé?
  Maar ik schijt jullie nog steeds allemaal in je bek.
  Poep
  Poep
  Poep
  Poep
  Poep
  Anus
  Pus
  Poep
  Poep
  Poep
  Poep
  Anus.
  EN KAPPEN MET MIJN NAAM RE MISBRUIKEN. IK HEET GEEN POEPBOY WANT IK BEN NIET INCONTINENT. Echt hoor, ik ben niet incontinent. Het is handiger voor de begeleiders alleen. Daarom.

  En kappen met die dislikes!!!!

  2
  18
 4. И. Иødrøg zegt:

  Wat zit jij hier nog te janken, kale rifaap?
  Ga es deaud.
  En stop met mijn naam gebruiken of ik schijt je in je bek. Daarom ben ik PoepBoy. Dus kappen met die plagiaat anders besnij ik je nog een keer mar dan in je gezicht lelijk nökgedrocht.
  En iedereen kappen met die dislikes. Ik haat jullie

  2
  6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.