Naakte BN’ers niet naakt


Zoals alles tegenwoordig een aanfluiting of een flop is op de treurbuis was daar gisteren ‘One Night Only’ voor de tweede keer. Zien jullie nou al dat het alleen al misgaat bij de naam. Iets voor de tweede keer ‘One Night Only’ noemen. Dat is zoiets dat je de Tweede Wereldoorlog ook maar de Eerste Wereldoorlog noemt. Enfin, BN’ers gingen strippen tegen kanker en uiteindelijk zag je niemand naakt.

Olcay Gulsen, Ellen ten Damme, Frederik Blom, Tjitske Reidinga, Giel Beelen, Simon Keizer en Johnny Kraaijkamp jr deden onder andere mee. En ze trokken dus wel hun kleding uit, je zag alleen niet hun geslachtsdeel. Dus nu zat het volk, dat nog voor de televisie zit, te kankeren op het format.

15 reacties op “Naakte BN’ers niet naakt

 1. Gérard van Schaarsbergen du Toulon zegt:

  Told you so.
  Zeg niet dat ik het niet zei.
  Reeds bij de aankondiging verkondigde ik al dat dit weer een staaltje volksverlakkerij van de bovenste plank zou worden.

  Dat trucje flikken ze wel vaker, en nog steeds denken ze (de programmabedenkers van ome John) dat er mensen zijn die erin gaan trappen. 277 duizend bejaarden in de recreatiezalen van hun verzorgingstehuis hebben ongewild kennis genomen van het ontblote gratenpakhuis van Giel Beelen.

  Dan heb je het land opgebouwd, oorlogen overleefd, je gezin door verschillende economische crisissen heen geloodst en steeds met de angst geleefd dat kernwapens de wereld zoals je die kende in één klap zou wegvagen.
  En dan zit je op je oude dag weg te kwijnen zonder verzorging en één keer douchen in de week en dan zie je die vieze hondenkop van Giel Beelen die zich ontkleed op televisie.

  Ik zou dan gelijk dood willen.
  Met dank aan John de Mol en Talpa.

  57
  3
 2. Dildo van Opzeeland zegt:

  Ik heb te doen met mensen die 2 uur van hun tijd hebben verspild aan deze fopspeen. Zoals te verwachten was kregen ze gebakken lucht te zien. Ook nog eens gasten die je op een pornosite meteen voorbij zou swipen.

  29
  0
 3. Phil Roth zegt:

  Is die Olcay Gulsen niet heel gewoon een ouwe uitgelubberde milf met platte hangtieten en een sinaasappelhuid?

  Vind het merkwaardig dat ze dit soort uitgerangeerde types vragen.
  Of denken ze bij Talpa dat de kijker dit wél prettig vind om naar te kijken?

  32
  1
 4. Janus van de Kant zegt:

  Jullie noemen een rijtje namen.
  De helft ken ik niet.
  En van al die mensen zou ik allenig warm draaien voor Ellen ten Damme.
  Maar omdat ik haar zeer respecteer hou ik dat voor me want ik wil haar geen verkeerde indruk geven.

  Wat een slecht verhaal weer, ze proberen je te lijmen met een natte vinger en alles voor de kijkcijfers. Nu zie je dus dat er haast niemand meer intrapt: Talpa kan inpakken.
  Oja. Ik ben superblij dat er een nieuw tvstation bijkomt. Hopelijk krijgen we met dit nieuwe station weer een beetje kwaliteit en niveau terug op de Nederlandse televisie.

  19
  0
 5. Tonnie [email protected] zegt:

  Nou zou het volk dat nog voor de televisie zit te k÷nkeren op het format zomaar f•kking blij kunnen zijn dat ze niet Veenlijk Brard voorbij hebben zien komen. In der blote reedt. Want dan hadden ze andere problemen gehad.

  😳🤯😵🤯🥺

  Denk daar maar es over na.

  7
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.