Narcist Bridget Maasland heeft gratis wandborden


Het zal wel, zou je denken. En inderdaad: het zal wel. Maar wat het zo grappig maakt is dat Bridget een van de grootste narcisten van het Mediapark is. Kijk maar eens op haar Insta, ze staat echt overal met haar grote muil voor. Ook als het onderwerp niet over haar gaat, zoals deze gratis gekregen wandborden.

Die borden staan er niet eens scherp op, want Maasland moet weer alle aandacht.

Het absolute toppunt van zelfbevlekking is de foto hieronder. Bridget vraagt aandacht voor een pic van zielige Afghanen. Maar wie staat er weer met haar grote kanis op de plaat? Juist. En haar medeleven gaat dus om Bridget, het zogenaamde onderwerp is daar ondergeschikt aan.

13 reacties op “Narcist Bridget Maasland heeft gratis wandborden

 1. Robbie zegt:

  Haha dus dit zijn ‘zielige Afghanen’??? Nou dan zie ik mogelijkheden voor Bridget, ze neemt een paar van die zielige mannen in huis word ze elke dag 16 keer (je weet wel) en kunnen deze zielige Afghaantjes mooi met haar zoon spelen. Dus kom op Bridget neem initiatief. Ik denk dat er waarschijnlijk 8 in jou huis kunnen, en laat de Nederlander zien hoe het moet………

  21
  0
 2. Roelie Kaboeli zegt:

  Het is algemeen bekend dat het op een enkeling na, gaat om jonge mannen met het stempel economisch vluchteling. Deze afbeelding is geen afspiegeling van de werkelijk. Dit zijn ex-werknemers inclusief gezin die in dienst waren voor Nederland tijdens de Afghanistan missie. Maar ik snap het wel hoor Bridgetje.

  Mevrouw is zo wanhopig opzoek naar een vaste vent dat al die jonge mannen welkom zijn.
  Er zit vast een leuke kerel bij. Allemaal koek en Afghaans ei. Totdat hij achter haar persoonlijkheid komt.
  Dan rent hij meteen met jurk, sandalen, kameel en al terug naar Afghanistan.

  19
  2
 3. Bridget the midget zegt:

  Bridget zou uiteraard graag keihard genomen willen worden op d’r aanrecht met d’r bordjes aan de muur en alleen een blouse aan en 8 afghanen die om beurten het vieze wijf even goed aanpakken. Ben zo benieuwd of ze nou een stuk of 10 van die mannen in huis gaat nemen

  5
  2
 4. Dwight zegt:

  Ooooh! Wat deugt Bridget!
  Vraag eens aan meisjes zonder hoofddoek die in de wijk wonen bij zulke ‘cultuurverrijkers’ hoe gezellig, tolerant en tot integratie bereid dit volk is.

  9
  1
  • Henny zegt:

   kom op mensen, wie kent haar nu echt, ik niet maar is ze dan gelijk een narcist. ze mag gezien worden toch, er zijn zoveel dames en jonge meiden die dergelijke selfies maken, laat Bridget met rust

   0
   1
 5. Pieter zegt:

  Ja.
  En?
  We hebben in 2020 ongeveer 17 585 hulpbehoevende vluchtelingen onderdak geboden, het totaal aantal immigranten bedroeg in 2020 precies 220 853 personen.
  Er zijn zo’n 195 verschillende landen in de wereld, ik heb nog steeds niet begrepen waarom Nederland steeds de klos is.

  Kunnen die mensen niet in een veilige stad in hun eigen regio opgevangen worden? We hebben in Nederland al genoeg problemen met stikstofuitstoot, woningnood, gierende inflatie, vogelgriep, extremisten, stuntelende regering en een corona-crisis die ze maar niet opgelost krijgen.

  Bovendien zitten er in elk asielzoekerscentrum klootzakjes die overdag in de Nederlandse steden lopen te roven en te stelen en ze terroriseren de buschauffeurs en treinconducteurs due deze mensen savonds terug naar het AZC moeten brengen.

  Schiet mij maar lek, ik denk echt dat deze situaties eerst goed opgelost moeten worden.

  12
  2
 6. Hans zegt:

  Hoeveel afghanen zou ze al in huis hebben ????? En hoeveel geld zou ze al gestort hebben voor die mensen.als het nou een Jong zangertje was 🤣🤣🤣

  1
  3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.