Nienke Plas blijkt naar mens en racist


Dat valt even tegen. In eerste instantie was die Nienke Plas best grappig. Op een gegeven moment weet je het wel met haar act, alleen voor een vrouw was het best humoristisch. En nu blijkt ze dus niet aaleen een naar wijf tegen mensen in de zaal, ze is bovendien een racist.

Hoe kan dat nou, Janus? Ze heeft toch een donkere vent. Ja, haar racisme gaat naar “witte kinderen” die niet bij haar thuis mogen komen omdat ze te vies zijn. Moet je eens over zwarte kinderen zeggen…. Dat kwam via onze Yv Cold naar buiten. Haar spionnen waren zich doodgeschrokken van het gedrag en de woorden van Plas.

30 reacties op “Nienke Plas blijkt naar mens en racist

 1. Gordon zegt:

  Pff lekker rustig hier op Roddelpraat.nl
  Is die hoogst irritante, notoire querulant van een Gordon nooitgen^^%%kt nu eindelijk door zijn moeder afgezet bij de supermarkt om te gaan vullen?

  10
  13
  • Hans T zegt:

   Boeie, Hans teeuwen zegt toch ook alles wat hij wilt in z’n show. Als je daar niet tegen kan moet je geen kaartje kopen voor de show. 😂

   1
   4
 2. Mevrouw de Raaff zegt:

  Ik heb haar nooit grappig gevonden wel hoogst irritant.
  Volgens mij denkt zij dat ze zwart is ofzo.
  Nou ik snap wel dat die vriend vreemdgaat hoor man man die is lelluk.

  29
  0
 3. De Grote Afrekening zegt:

  We zijn niet ver meer van een volksopstand in de Westerse wereld; overal hetzelfde beeld, de bevolking kotst van alle regeltjes, beperkingen, milieumaatregelen maar vooral het diversiteits- en wokegezeik. Dan komt ook deze landverrader aan de beurt ,en dan hebben we het niet over haar hoofd kaalscheren..

  22
  2
  • Pascally. 2.0. zegt:

   Grappig. Ik vond haar filmpjes in het begin echt leuk maar naarmate ze bekender werd, kreeg ik een onderbuik gevoel en knapte ik uiteindelijk op haar af. Dat dit nu naar buiten komt, verbaasd mij helemaal niets. Ze noemt Hollanders steevast trouwens “Tatta’s” en gedraagt zich alsof uh niet uh wit of blank is. Niets mis mee maar je hebt dat wel vaker hoor, dat die meiden zo verzot raken op zwarte of donkere piemels dat ze een soort zelfwalging over verwijdering ervaren naar de witte of blanke cultuur. Ik heb zelf geen Nederlandse vader maar ben wel blank en toch gedraagt zij zich zwarter dat mijn vader of zo. Het stoort me altijd. Ik ben trots op allebei de invloeden en ook op m’n blanke huidskleur maar dat mag ik niet zijn van zulke meiden. Jammer wel.

   30
   2
   • Bennadito Balance zegt:

    Beetje jammer allemaal..
    Ze had ook kunnen zeggen
    “Dames, blijven opletten, straks ga ik het over jullie soort hebben.”
    De meest akelige situaties kun je vaak oplossen met een grapje.
    Als blanke suc ligt ze al onder een vergrootglas, ooit iemand horen roepen dat Jandino poli incor was op het moment dat ie de blanke inwoners van Naarden en Blaricum op de hak nam?
    Kom nou.

    0
    1
 4. Osamab zegt:

  Nienke wil tegen beter weten in niet geloven dat Resley zijn gummiknuppel regelmatig bij andere meiden erin hangt.
  Naieviteit heet dat geloof ik…

  14
  0
 5. Remigratie zegt:

  Is dit dat vieze wijf die het structureel over schijten en scheten laten heeft?
  Geen enkel Arisch kind zou bij deze losgeslagen ‘vrouw’ over de vloer moeten willen komen.

  21
  1
 6. Valse nichten komen ook uut de Achterhoek zegt:

  Dennus Schoutenz blijkt een rasheumootje een kontenbonkert van smalle reedten van boys
  Not girls

  2
  16
  • Upsetty Touretty zegt:

   Geloof mij, die zijn er niet… Zelfs op global niveau valt het allemaal tegen en voeren mannen de boventoon als caberatiers

   5
   2
 7. @Jan-waar-blijft-de-extra? zegt:

  Een ongelofelijk ordinaire Purmerendse dame op leeftijd. Patty Brard 2.0. Nu RP toch bezig is met vernieuwing: ik voel een “Nienke, Nienke, Nienke” aankomen….

  2
  0
  • Anti Alles zegt:

   Humor is iets waar je om moet lachen, als niemand er om kan lachen dan is het ook geen humor.
   Snap jij dit Anja? Waarschijnlijk niet.

   3
   0
 8. Choco Prince zegt:

  Deze Nienke heeft een poosje wind mee gehad in de bn-er karavaan, maar is een simpele schreeuwlelijk die haar hand overspeelt met dit soort tenenkrommende onzin. Lekker-woke-urban-met-een-domme-grote-smoel gaat de normale, beschaafde Nederlander uiteindelijk toch gewoon gruwelijk de keel uithangen.

  4
  0
 9. Tinus plotseling zegt:

  Ze heeft altijd een grote bek gehad voor of achter de camera. Dit is pure racisme opknoppen aan een boom je eigen volk uit schijten landveraad in de oorlog ging je met zonsopgang tegen de muur.

  2
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.