Nienke Plas heeft nieuwe auto gekregen


Ooit werd de auto van onze Dennis ook nog door een autoboer gesponsord. Maar die tijd ligt ver achter ons. Het enig dat ons nog helpt zijn de donaties van onze vrienden, want commercieel zijn we niet interessant. Ook al hebben we een enorm bereik en een erg loyaal publiek, merken zijn als de dood voor ons. En dus kunnen we een gratis automobiel wel op Jan’s dikke pens schrijven. Nienke is wel leuk en krijgt een splinternieuwe KIA.

En dus doet Nienke op z’n Nienkes lekker gek en spontaan. KIA blij, Nienke blij. En wij hopen ook ooit een sponsordeal te krijgen met een automerk (liefst Ferrari, Porsche of Bugatti).

30 reacties op “Nienke Plas heeft nieuwe auto gekregen

 1. Pis, Plas en Pies zegt:

  Moest zelfs opzoeken waar deze dame van bekend zou zijn. Blijkbaar een nietszeggend prijsje in 2019 gewonnen. Zoals de eerste foto beaamt. Ze had zich beter kunnen verzuipen. Overbodige dame!

  34
  0
  • >>>>>>NIEUWSFLITS zegt:

   Ali B is slachtoffer geworden van een overval.

   Hij leeft nog en maakt het naar omstandigheden goed.

   De almeerder legt uit dat hij met zijn chauffeur de straat waar zijn huis woont inreed toen hij plotseling werd overvallen.
   ,,We zijn gezond. Die mensen wilden wat hebben; ik heb het gegeven. Omdat ik denk: ja, hoe eerder je het geeft, hoe eerder je er vanaf bent. Dus geen zorgen, het gaat goed. Ik hoop dat ze de daders snel pakken. En nou ja, that’s it.”

   En details geeft ie verder niet
   En interviews geeft ie ook niet.

   KIJK GORDON !!
   ZO kan het dus OOK !!
   gewoon bescheiden en to the point..

   6
   2
 2. Visgraadje zegt:

  Ach ja geef deze sjaan ook maar een gratis car.
  Ze hadden haar beter een gratis boterham kunnen geven.
  Alweer een visgraatje in the picture, check die ingevallen wangetjes.
  Wat is dat toch met al die graatmagere wijven in de publiciteit.
  Anna Nooshin, Sarah van Soelen en Pikkie Plessen is al teveel van het goede.
  En nu introduceert Roddelpraat een nieuw krekhuurtje.

  9
  1
 3. ZuugnTisGenProatpoal zegt:

  Geen idee wie of wat het is maar gezien de outfit is dit iemand uit ons leger? Kia is het naar de bol gestegen, premium prijzen voor een b-merk. Een ieder die elektrisch wil rijden neemt zich toch een Tesla model3 of iets dergelijks, waarom zou je meer betalen voor zo’n prutmerk? Nikszeggend merk en nikszeggend persoon, match made in Heaven!

  9
  2
  • Kiaaaa zegt:

   Eens. Kia is als de Lidl. B-merk wat graag A-merk wil worden. Uiteraard tegen A-merk vergoedingen. Want een dikkere vergoeding daar draait het om. Ik zou zelf ook geen Kia kopen maar nu komt het mooie voor Nienke. Dit is waarschijnlijk zo’n influencer product placement deal. Ze rijdt dat ding voor nop, enkel met een sponsor erop. Het merk maakt mij in dat geval ook echt geen zak uit wanneer ik een gratis auto mag rijden. Want wat ik her en der hoor in dat wereldje is zo’n influencer constructie geen leasecar maar een company car.
   Ding staat op naam van garage en voor wat PR werk heeft influencer hem zogenaamd nodig.
   Een goede auto deal fixen is tegenwoordig bijna altijd beter dan zelf een auto bezitten.
   Scheelt een hoop euro/dollars.

   Voorbeeldje de Polo van mijn vrouw (80k km) moest laatst naar de garage voor de APK.
   En ondanks dat ze erg zuinig, zelfs te zuinig met dat ding omgaat en het beestje goed rijdt.
   Bijna 800 E kosten voor peop. Ja dure rommel onderdelen zoals filtertjes en rubbertjes en ditjes en datjes door zogenaamd Corona en voor elke scheet tegenwoordig op een factuur meermaals afvalheffing of verwijderingsbijdrage rekenen.

   6
   2
 4. Magnolia van Wappenstein zegt:

  Lieve Hoogedelgeleerde Jan Roze en Beste Dennis S.

  Ik ben groot fan en vind jullie VEEL grappiger dan Nienke Plasseks. Wanneer krijg ik jullie content in mijn doosje, ik ben immers donatrice.

  Hoogachtend,
  Magnolia

  9
  2
  • Redactie zegt:

   Geile Magnolia van W.,
   Mijn content krijg je niet in je doosje, want ik ben monogaam. Dennis zijn content kun je krijgen als je nog jong bent (wel 18+) en dun bent. Ik kan je wel aanraden om daarna een afspraakje te maken bij de GGD.
   ^Jan Roos

   4
   1
   • Magnolia van Wappenstein zegt:

    Aan heer Jan:

    Edoch heb toch uw content gisteravond laat in mijn doosje ontvangen. Wat Dennis S. betreft: Ik ben een (over)rijpe muffe huismus van 37 jaar en zal dan tot mijn spijt(?) zijn content niet tot mij mogen nemen. Ik heb ook mijn prachtige tienerdochter inmiddels geïnstrueerd hoe zij zich dient te gedragen , mocht zij naar feestjes gaan in het verre Oosten. Mocht zij mijn wijze raad niet ter harte nemen, dan zal er niet getest worden. In lichaamsgaten van de van Wappensteins wordt niets gestoken. Dat zijn de van Wippensteins. Losbandig milieu… Ik wens u een plezierige avond met uw frêle.
    Adieu❤

    0
    0
 5. Uit eerste hand... zegt:

  K3-zangeres Marthe De Pillecyn is besmeurd geraakt met het coronavirus en moet daarom zaterdag verstek laten gaan bij de livefinale van het SBS6-programma K2 zoekt K3.

  “Marthe heeft corona, maar stelt het goed”, laat Studio 100-baas Gert Verhulst weten aan Gazet van Antwerpen. “De show gaat gewoon door en de besmetting van Marthe zal geen invloed hebben op de verkiezing. Het programma zal er alleen visueel een beetje anders uitzien.”

  Tijdens de finale wordt bekend of Amy, Celester, Diede of Julia het nieuwe K3-lid wordt en daarmee de opgestapte Klaasje Meijer opvolgt. Kijkers in zowel Nederland als België kunnen tijdens de finale voor het eerst hun stem uitbrengen.

  Voor de talentenjacht hadden zich tienduizenden mensen aangemeld

  5
  2
 6. MarcoBoemsato zegt:

  Jeetje, wat een invasie van niet-BN’ers.. Nienke Plas, echt géén idee waarom zij zo bekend is.
  Niet op basis van talent in ieder geval…

  3
  0
 7. Jan Roos Knakworstje zegt:

  Jezus, wat zag ik er bij de laatste aflevering uit als een knakworstje wat geklapt was in de pan. De volgende keer doe ik een rood shirt van 2 maten groter aan. Morgenvroeg lekker rollend naar de appie voor weer een middelmatige review jongens!

  1
  0
 8. Nienke haar kut stinkt naar Plas zegt:

  Heeft er al iemand geschreven dat hij Nienke zou doen?
  Ik sla dit keer over als jullie het niet erg vinden.
  Nienke Plas is wel erg opzoek naar aandacht.
  Vroeger noemde men dat een aandachtshuur.
  Even denken, aandachtshuur in woke terminologie: op zoek naar de ware mij? Gods plan bleek anders dan mijn plan?

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.