NIET LEEEEUK: Rogier wéér boos


Rogier Smit geilt op aandacht, maar krabbelt terug in zijn eigen kontje als het om negatieve aandacht gaat. Bij RTL Boulevard zouden ze kritiek hebben geleverd over Rogier die de voogdij wil over het hondje Coco dat Frank en Rogier samen hadden. Dit ten koste van de gezondheid van Coco, want die zou hiervoor moeten reizen en dat gaat eigenlijk helemaal niet.

Eerst hadden we dat arme drugshondje Toto van Gordon, nu is hondje Coco de lul. De namen worden met de dag origineler in Bekend Nederland. Marieke Elsinga had blijkbaar gezegd dat Rogier de voogdij dan misschien beter niet kan doorzetten. Vervolgens kwam er nog een scheutje kritiek overheen van die misselijke Fawrynotsawry: “Ik vind het zo’n sneu figuur. Hij vindt zichzelf zó het einde. Hij denkt dat hij een of andere ster is met zijn 41.000 volgers.”. Rogier besloot Marieke een lading aan DM’s te bezorgen en kondigde dit ook doodleuk aan onder een Instapost waar het ging over een dame met kanker. Ga zo door Rogiertje.

48 reacties op “NIET LEEEEUK: Rogier wéér boos

   • ROGIER zegt:

    LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1
    0
 1. The godfather zegt:

  Laat die kale badeend maar geen voogdij krijgen over dat hondje. Anders is het hondje straks ook bezweken door het Colombiaans marcheerpoeder.

  5
  2
 2. Robbie zegt:

  Ja is Rogier weer los??? Jammer zeg dat ik dat heb gemist. Wat ik me nu bedenk eigenlijk heel raar misschien, maar waarom gaan de h0m0’s nooit los tegen Mo’s, de meeste Mo’s die ik ken zijn tegen h0m0’s hoor die heten geen Richard of Henry of iets dergelijks. Misschien ideetje om de term h0m0 maar te skippen want dat riekt naar M0fobie alleen is het dan weer racisme. Overigens een n3g3eroide hond in huis halen en naar je laten luisteren vind ik dan ook weer niet netjes, het is geen slaafje die je ook zomaar op en neer stuurt. En dan die naam die verwijst naar cocosnoot tja sorry maar vindt ik dus ook niet kunnen. Denk dat ik maar moet stoppen met drankjes doen………..

  6
  3
 3. Co Jenevo zegt:

  Zolang Roog nog in zijn eigen karikatuur blijft geloven heeft hij nog wel klein beetje amusementswaarde.
  Wel sneu, maar da’s niet ons probleem.

  5
  3
 4. Klazien uut Zalk, natuurgeneeskundige zegt:

  Het speeksel van den hond is niet gezond in tegenstelling wat sommigen beweren.
  Ook de haargroei op het hoofd zal niet gestimuleerd worden door de natte hondentong.
  Ik adviseer de heer Rogier om de schedel 2 x daags lichtjes te stimuleren met een bos brandnetels
  Ook een flacon voorvocht van een Grizzlybeer kan helpen, wel een duur product, maar mijnheer is nogal succesvol, dus zal het zich kunnen veroorloven.

  7
  1
 5. ROGIER zegt:

  LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK I juju

  1
  0
 6. Bejaardenpijper zegt:

  Oud zaad is als oude wijn. Het is iets voor de fijnproever. Heerlijk sabbelen op die slappe leuter met je eigen poep. En nogmaals genieten van wat je een paar dagen geleden hebt gegeten.

  0
  1
 7. Donald Trump zegt:

  Het is goed dat RoddelPraat bestaat.

  Onze jeugd kan niet genoeg verteld worden, wat harddrugs met je verstand doet. Het liefst met voorbeelden. En die heeft BN’erend NL gelukkig ruim voldoende.

  Ga zo door heren!

  1
  0
 8. Ruben zegt:

  This is really fascinating, You’re an excessively professional blogger.
  I’ve joined your rss feed and look ahead to in the hunt for more of your magnificent post.
  Also, I have shared your site in my social networks

  0
  0
 9. Fiona zegt:

  whoah this weblog is fantastic i like studying your articles.
  Keep up the great work! You understand, many
  persons are looking around for this information, you could help them greatly.

  0
  0
 10. Wilda zegt:

  You could certainly see your skills within the work you
  write. The world hopes for even more passionate writers such as
  you who are not afraid to mention how they believe.
  All the time go after your heart.

  0
  0
 11. Bess zegt:

  First off I want to say awesome blog! I had a quick
  question which I’d like to ask if you do not mind.
  I was interested to know how you center yourself and clear your thoughts before writing.
  I have had difficulty clearing my thoughts in getting my thoughts out there.
  I truly do enjoy writing however it just seems like
  the first 10 to 15 minutes are generally lost simply just
  trying to figure out how to begin. Any ideas or tips?
  Thank you!

  0
  0
 12. Erin zegt:

  I got this web page from my friend who shared with me on the topic of this site and at the moment this time I am visiting this web site and reading very informative content at this place.

  0
  0
 13. Jacquelyn zegt:

  This is very interesting, You are a very skilled blogger.
  I’ve joined your rss feed and look forward to seeking
  more of your magnificent post. Also, I’ve shared your site in my social networks!

  0
  0
 14. Claudio zegt:

  Hello There. I found your blog using msn. This is a very well written article.
  I’ll make sure to bookmark it and return to read more of your
  useful info. Thanks for the post. I will certainly comeback.

  0
  0
 15. Tomoko zegt:

  I believe everything published was very logical. But,
  what about this? what if you wrote a catchier title? I ain’t suggesting your content is not
  good., but what if you added something to maybe get folk’s
  attention? I mean NIET LEEEEUK: Rogier wéér boos – Roddelpraat
  is a little vanilla. You ought to peek at Yahoo’s front page and see how they
  create news headlines to grab people interested.

  You might add a related video or a picture or two to get people interested
  about what you’ve got to say. In my opinion, it would make your
  website a little livelier.

  0
  0
 16. Kina zegt:

  Wow that was odd. I just wrote an very long comment but after I clicked submit my comment didn’t
  show up. Grrrr… well I’m not writing all
  that over again. Anyways, just wanted to say superb blog!

  0
  0
 17. Drew zegt:

  I do not even understand how I ended up right here, however I assumed this submit was once great.
  I do not understand who you’re however definitely you are
  going to a famous blogger in the event you aren’t already.

  Cheers!

  0
  0
 18. Mathias zegt:

  Thank you for another great post. Where else may just anybody get that
  type of info in such an ideal method of writing? I’ve a presentation subsequent week, and
  I am on the look for such info.

  0
  0
 19. Bea zegt:

  Normally I do not read post on blogs, but I wish to say that this write-up very pressured me to take a
  look at and do so! Your writing taste has been surprised me.
  Thank you, very nice post.

  0
  0
 20. Danial zegt:

  I’m curious to find out what blog platform you have been utilizing?
  I’m having some minor security problems with my latest blog and I’d like to find something more secure.
  Do you have any recommendations?

  0
  0
 21. Margery zegt:

  With havin so much content and articles do you ever run into any
  issues of plagorism or copyright violation? My website has
  a lot of exclusive content I’ve either authored myself or outsourced but it appears a lot of it is popping it
  up all over the web without my permission. Do you know any methods to help
  reduce content from being ripped off? I’d definitely appreciate it.

  0
  0
 22. 바카라 zegt:

  Hello there I am so grateful I found your site, I really found you by error, while I
  was researching on Aol for something else, Anyways I am here now and would just like to say thanks for a incredible
  post and a all round entertaining blog (I also love the theme/design), I
  don’t have time to read it all at the moment but I have bookmarked it and
  also added your RSS feeds, so when I have time I will be back
  to read more, Please do keep up the excellent work.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *