Niet LEEEEUUUKKK!!! Rogier weer boos op Dennis


Het is soms niet meer bij te houden. De relatie tussen Frank en Rogier is minder tumultueus dan die tussen Roog en Dennieboy. Dan liggen ze met elkaar in bad en sturen ze aubergine-pics naar elkaar, de volgende dag is ie weer geblokkeerd. Ze zitten nu wederom in een crisis. Althans, volgens Rogier op Insta.

Met pijn in het hart lees ik dit. Echte liefde roest niet, zeggen ze. Nou, de oxidatie hangt erbij.

Ik zou zeggen: Houd het bij Nederlands, dat is al moeilijk genoeg.

21 reacties op “Niet LEEEEUUUKKK!!! Rogier weer boos op Dennis

 1. Robbie zegt:

  Die gast is volgens mij gewoon echt verliefd op Dennis, wat uiteraard niet erg is. Maar je kan van een hetero geen h0m0 maken toch?? Van een h0m0 maak je ook geen hetero dus vind het weer vreemd. Vraag me ook weleens af of die Rogier wel echt gelukkig is, want je ziet hem wel altijd lache tieren en doen. Maar als je mij vraag is hij doodongelukkig……….

  11
  0
  • Dominique Keesie zegt:

   Rogier kan alles. Joe gota diel wit it; of je het nou LEEEEEEEUK vind of niet!

   Aldus een betrouwbare bron welke niet genoemd mag worden maar geheel toevallig ook Rogier als voornaam heeft.

   4
   0
   • Robbie zegt:

    Zal ik eens geheimpje vertellen??? Er was een aflevering om massaal onder Rogier zijn laatste post hem uit te nodigen voor de RP aflevering, dus ik denk ik doe mee!!! Krijg ik een DM van hem dat het hem wel leuk leek om af te spreken en dat wij (mijn vrouw en ik) een leuk stel waren en weet ik het allemaal. En dan ook niet meteen hoor maar midden in de nacht, deze kerel is stapelmesjogge…………

    6
    0
  • Dwight Power zegt:

   Natuurlijk is hij doodongelukkig net als Goor. Roog omgedraaid is Goor. Toeval? Ja, dat wel. Maar toch.
   Overigens betekent tieren iets heel anders

   8
   0
   • Robbie zegt:

    Klopt helemaal sorry en bedankt voor de correctie. Jij 100% gelijk tieren gebruik ik juist ook om knoerhard te roepen te verduidelijken enzo. Maar de echte betekenis is anders, sorry daarvoor he………….👍🏻

    2
    0
  • Robbie zegt:

   Er staat ook niet dat dat bericht aan Dennis was gericht he, wil niet moeilijk doen ofzo. Echte liefde roest niet verwijst juist naar Frank daarom is die gast doodongelukkig. Dennis kan hij niet krijgen die kale badnicht, en Frank is er ook wel beetje klaar mee om een junk te onderhouden wat ik overigens heel goed kan begrijpen……….

   3
   0
 2. relx zegt:

  216541 352722Howdy! I just want to give an enormous thumbs up for the excellent details you might have here on this post. I will likely be coming back to your weblog for much more soon. 770258

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.