Nieuwe aanstaande flop voor John de Mol


Ome John kan zo’n beetje kwartetten met flops. Wat zeg ik, de man produceert alleen nog maar bagger waar geen blinde chihuahua nog naar wil kijken. Wat hebben we allemaal niet zeg. Die talkshow van zijn zoontje, alles met Gordon, de dansmarathon en nu heeft ie weer een programma bedacht om arme mensen voor lul te zetten. Echt kerel, ga met pensioen.

“Vind jij het leuk om anderen te overtuigen? Geef je dan nu op voor een nieuwe spelshow met onderhandelingsruimte voor je eigen gelijk en wie weet ga jij naar huis met een geldbedrag om jouw studieschuld (gedeeltelijk) af te lossen.” De miljardair wil mensen zonder poen tegen elkaar laten strijden om van hun schuld af te komen. Ben je dan een perverse hufter of ben je dan een perverse hufter? En dan Roddelpraat uit je toko schoppen omdat we “tranny” citeerde uit de omgebouwde waffel van een tranny. Meneer het morele kompas. Donderstraal nou een end op.

5 reacties op “Nieuwe aanstaande flop voor John de Mol

 1. Schuldsanering zegt:

  Walgelijk. Sadistisch. Mensen in nood uitbuiten met je schatkamers vol goud. Help die mensen gewoon.geef ook een keer wat weg c.q. terug aan de maatschappij wAar jij jezelf zo aan verrijkt hebt.

  6
  0
 2. Sjonnie de Mol zegt:

  Sjonnie de Mol heeft maximaal geprofiteerd van de jaren 90.
  Toen was TV booming! TV is nu passé.

  Je ziet Sjonnie de Mol de laatste tijd behoorlijk wat acquisities doen in de internet wereld.

  Echter tegen de Amaons, Googles en Facebooks van deze wereld.
  Is Sjonnie toch echt een maatje te klein.

  Ik was als ik Sjon was, al lang met pensioen gegaan of iig net als Joop van den Ende doet. Je plaatst overal je mannetje waar je vertrouwen in hebt. Gaat het zelf rustig aan doen en geeft enkel hier en daar nog wat advies.

  4
  0
 3. Philip Rothgans zegt:

  Jullie hebben allemaal gelijk.

  En het is kut dat Jan en Dennis alleen maar citeerdeN dat een Tranny een trendy woordje is en vervolgens volko en onterecht werden afgeserveerd.

  Ik heb met eigen ogen de domste misbaksels de meest ongelofelijke bullcrap horen verkondigen op die halfbakken campingzenders van Ome John en er kwam geen sanctie.
  Domheid en smakeloosheid wordt beloond.
  Platvloers vermaak en glitter is de norm.

  Daar komt een journalistiek produkt als Roddelpraat natuurlijk als buitenbeentje niet tussen.
  Dat is logisch.
  En tevens onverklaarbaar en dom.
  (Ha, daar hebben we dom weer)

  5
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *