Nieuwe Gasten is nieuwe flop van Talpa


Zoals Paul Römer als zei: het is tijd voor leuke en lieve dingen. En dus kwam Talpa met een online serie over verbinding en andere woke bullshit. En zoals dat gaat met dat soort onzin kijkt er geen hond naar. Het is namelijk gewoon niet leuk.

Dit zijn cijfers wat Roddelloog scoorde. Namelijk driewerf ruk.

11 reacties op “Nieuwe Gasten is nieuwe flop van Talpa

  • Berry d'n Like zegt:

   Maar staan we nu echt gek te kijken dat Nieuwe gasten flopt?
   Dit zie je van 1000 km aankomen.

   Je kunt van Gierige gasten de zoveelste NPO story’s clone maken.
   Mensen zitten niet te wachten op weer een inclusief kanaaltje.

   Deze Talpa kliek zit zo vastgeroest in Emsterdem dat ze oprecht denken dat het leven daar de afspiegeling is van Nederland. Ondanks de data die ze hebben. Je kunt immers met Analytics een zeer scherp beeld creëren van jouw kijkers. Blijkbaar wil Talpa dit gewoon niet zien en hoopt men dat men er mee weg komt. Nou niet dus.

   De reacties bij het Gierige Gasten kanaal zeggen meer dan genoeg:

   “Huidige subs zitten hier sowieso niet op te wachten, ziet er veel te commercieel uit en de enige reden dat we keken was om de chemie die Niels, Joost en Martijn hadden.”

   “Dit doet me ontzettend pijn. Zo’n goed kanaal dat helemaal door Talpa is verpest. Wat jammer dit, veel fans volgden het al jaren.
   Om de hele naam en content van het kanaal te veranderen slaat ook nergens op, we zijn hierop geabonneerd voor de gierige gasten. Als we deze zoveelste versie van zap, nos stories of weet ik veel wat wilden zien hadden we daar wel op geabonneerd.”

   7
   0
  • Scoop zegt:

   SCOOOOOOOOOOOOOOOOOP

   TELEGRAAF

   Glennis Grace doet niet langer mee aan Beste Zangers Live. Dat maakt de organisatie maandag bekend via sociale media. „Beste Zangers staat voor verbinding door middel van muziek en interactie met elkaar (artiest en publiek). Op dit moment kunnen we dit niet waarborgen met Glennis Grace in de line-up.”

   4
   2
 1. Jan Smegma zegt:

  Had er nog nooit van gehoord maar dankzij Roddelpraat nu wel… Betaalde reclameopdracht zeker vermomd als kritisch stukje.

  9
  2
 2. Henk Spermatank zegt:

  mwa het is verassend in lijn met wat gierige gasten daarvoor behaalde op dat kanaal. Had verwacht dat de boel in zou storten.

  0
  0
 3. Henk Spermatank zegt:

  alhoewel zie nu pas hoe lang die videos er al opstaan na 5 dagen had je dan meer verwacht.. duidelijk teruglopende kijkcijfers.

  2
  0
 4. Raimon zegt:

  Bestaat al 8 jaar als Gierige Gasten. Heeft 426K abonnees. John de Mol heeft dit YT kanaal overgenomen door de drie oprichters/presentatoren uit te kopen en ze vervangen door 4 nieuwe. En het resultaat is, dat het een slecht programma is geworden, waarbij vele oude abonnees opzeggen.

  6
  1
  • Funniks zegt:

   Ze hadden al contract. Talpa betaalde die oude gasten tot voorheen 80k per jaar en door slechte kijkcijfers was t nieuwe aanbod 19k pj. Besloten ze niet te doen, ze zullen wat meegekregen hebben maar niet veel. Aangezien t al van talpa was. Overigens zijn de cijfers van die nieuwe afleveringen niet lager dan de laatste afleveringen van die oude gasten. T was al ruk.
   Anyway, talpa is kut

   2
   3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.