Nieuwe man voor Juultje Tieleman


Dat is snel, lijkt verdikke Doppie wel (leg ik later uit). Zat onze Juul nog een week geleden te huilebalken omdat het uit was met Don de Jong liep ze gisteren alweer hand in hand met een andere gozer door het Vondelpark. Een oplettende kijker weet ons te melden dat de man in kwestie zwart haar en bruine ogen heeft.

Nu kan je wel roepen dat dit wel erg dun is. Maar wat schetst onze verbazing. Op haar Insta staat inderdaad een foto van Juul dat ze in het Amsterdamse park rondliep. Dan is 1 en 1 gewoon 2. Juultje heeft weer een nieuwe suikeroom/neef gevonden. Na Gio en Don de Jong is daar nu…… (weten we nog niet, maar zal wel poen hebben).

PS: Terugkomen op Doppie. Dennis ligt verdikke al twee weken op bed te janken als een baby, kan niet meer eten en is begonnen zichzelf pijn te doen omdat het uit is. En wat doet de Dop? Die staat doodleuk op Tinder.

45 reacties op “Nieuwe man voor Juultje Tieleman

 1. Timmy zegt:

  Top👍 Beetje rustig aan met de hoeveelheid posts alsook te tegen schreeuwers aub. Niets aan langs die hele canonades van geblaf te moeten scrollen. Bij voorbaat dank. Dennis sterkte. Je haar zit goed jongen. Wie doet je wat.

  17
  2
 2. Doneer een touw voor Gordon Neukgenot zegt:

  Wij haten jou ook allemaal, Pak een stuk touw en hang je op in het trapgat en hou je bek. Daar zou je iedereen een groot plezier mee doen.

  32
  11
 3. Pattypattypatty zegt:

  Toch ook niet zo gek dat je met Dennis zijn houding tegenover vrouwen alleen sloeries aantrekt? Die Lotte heeft vast alweer op 6 anderen gezeten in de afgelopen 2 weken.

  20
  0
 4. Koen Cokedishan zegt:

  144 kilometer uit de buurt. Onze David Beckham uit Glanerbrug, die nu heel gefrustreerd door haar profiel zit te scrollen, heeft zelfs bij 18-jarigen zo weinig succes dat hij zijn zoekcirkel op Tinder enorm heeft moeten maken. Ook sneu om dat meisje nu weer zo in de schijnwerpers te zetten.

  10
  1
  • Gordon Neukgenot zegt:

   Als je 26 bent moet je ook gewoon niet meer achter 18-jarige meisjes aangaan. Hij moet gewoon een lekker wijf zoeken van een jaartje of 22… Bonus: die kunnen beter neuken.

   9
   3
   • Dennieboy zegt:

    Wat heeft hij aan een 22 jarige wanneer Dennieboy binnen de 45 seconde klaar is. Wellicht een beter idee om met die rommel als finasteride te kappen tegen haaruitval. Die rommel verpest heel je seksleven. Het ligt niet altijd aan de dames.

    13
    0
    • Gordon Neukgenot zegt:

     Ik zal je eerlijk vertellen dat ik ook aan de finasteride zit, al sinds 2011. Dus eigenlijk al 10 jaar… M’n haar is is helemaal teruggekomen en m’n seksleven is nog steeds goed. Alleen heb ik heel waterige sperma ervan gekregen, maar dat mag de pret niet drukken. Libido is sky high.

     6
     4
 5. Juultje Tieteman zegt:

  Tjah die Juultje Tieteman is aan de lopende band gasten aan het zuigen voor wat ekkies. Uiteraard wel alleen de golden dicks want een stratenmaker daar loopt mevrouw golddigger een straatje voor om. Zo zie je dat geld veel mogelijkheden vrij maakt. Want zeg nou zelf waarom ga je anders met een hartpatiënt net als Don!? Geld!

  10
  1
 6. Marv van Harrie zegt:

  Gassie echt… ga eens snel weer aan je rekenwerkje werken.
  Je zit werkelijk waar de hele dag, inclusief weekend en tot begin nacht onzin te typen.
  Zoek een vriendin, sluit je aan bij wat vrienden of ga vakkenvullen maar laat ons hier met rust.

  4
  2
 7. olde zaodkraej zegt:

  ‘papa, ik wil van dennis af maar durf het zelf niet uit te maken’
  ‘rustig maar Doppie, ik zal er wel even voor zorgen dat die boeren-kogelvrije kuif niet meer in jouw buurt komt, ik mag hem toch al niet’

  en Dennis stuurt nog een bos rozen en word afgezeikt.

  Doppie op Tinder

  zo geet dat.

  7
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.