Nieuwe show op RTL: ballonnenfiguren maken


Dat Nederland steeds verder debiliseert is wel duidelijk. Kijk naar het gemiddelde televisieprogramma en je ziet het probleem: hoe dommer, hoe beter. De show waarin BN’ers dingen moeten doen zijn al niet meer te tellen, maar de hit om onbekende mensen iets te laten maken is ook helemaal hip. Nu komt RTL met een show waarin lui figuren bouwen van ballonnen. Mag ik een bakje?

“Ik heb er ook van gehoord en het gaat iets verder dan een hondje voor een kinderfeestje. Nee, het zouden echt complete kunstwerken van twee tot drie tot vier meter moeten worden. Enorme draken van allerlei verschillende ballonnen. Dat heb ik begrepen”, aldus TV-heks Angela de Jong van het AD.

Als ik Videoland en Netflix uit heb ga ik maar eens een boek lezen. De televisie wordt alleen nog maar gebruikt voor live voetbal en de Playstation.

7 reacties op “Nieuwe show op RTL: ballonnenfiguren maken

  1. Bipolaire Cokejunk zegt:

    John De Mol weet het echt niet meer. Hij moet gewoon accepteren dat de tijd van televisie over is. Begin een eigen streamingdienst John! Dit begint toch triest te worden. Wie zit er nou te wachten op volwassen mensen die balondieren maken?

    Eerst een knikkershow nu weer dit? John De Mol als je echt een leuk format wil zend dan Roddelpraat uit op RTL de kijkcijfers zullen omhoog schieten. Verder zullen Jan Roos en Dennis ook geen nee zeggen tegen een blanco cheque.

    4
    0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.