Nikkie Plessen doet weer vervelend


Want Nikkie Plessen doet altijd vervelend. Het is gewoon een bijzonder vervelend kindvrouwtje. De godganse dag foto’s maken van wat ze aan heeft. En als het niet mager genoeg is gaat Nikkie een potje Photoshoppen om het resultaat bij te werken. En nu loopt die doos op wintersport met een broek met enorme gaten.

Even serieus. Op wintersport, het eerste deel van het woord zegt het al, is het koud. Het vriest. Dan is een spijkerbroek met gigantische gaten erin niet te doen. Dan bevriezen je dijen, Nikkie. Hoe achterlijk ben je?

34 reacties op “Nikkie Plessen doet weer vervelend

 1. John Williams zegt:

  Bla bla bla bla chocoladevla is de nieuwe kleur.
  Hoe bruiner hoe beter en… hoe langer hoe beter.
  Bruin is prachtig, bruin is warm, bruin vult lekker op.
  Ik zeg maar zo, meer bruin in je leven, dames

  3
  2
 2. Claude zegt:

  Wat een vervelend figuur. Waar kennen we haar nu van? Een paar praatjes bij boulevard over chocolade vla. Achterlijk mens. Maar eerlijk is eerlijk ze heeft toch mooi de nodige miljoenen geharkt met haar moeilijke kleding.

  7
  2
 3. René Fr.ger zegt:

  Na het nuttigen van mijn dagelijkse krat bier en fles whisky neem ik dat gratenpakhuis wel , moet dan wel net als bij Natascha een vuilniszak over die lelijke kop.

  8
  2
 4. Slimstevandeklas zegt:

  K geloof dat ik de enige ben hier die ziet dat het geen gat is, maar een leerstuk wat erop is gestikt!.. maargoed t is en blijft een huppelkut

  6
  2
 5. Moeilijk moeilijk zegt:

  Er staat een of andere kabouter met een kaaklijn van een betonvlechter een beetje moeilijk in de sneeuw. Waarom is een raadsel. En waarom doet die bontekoe niet aan sneeuwschuiven?

  3
  0
 6. TiTaToverkuffar zegt:

  Welk gat in de broek ook, heb het dicht in 18 seconden. Kleine disclaimer; ze moet wel dr muil houden, aangezien topsport concentratie vereist

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.