Nog een aangifte tegen Ali B

alib-b-bom

RTL heeft de samenwerking met Ali B voorlopig opgeschort, zo maakte de omroep gelijk bekend. Dat zal hem leren. Het is morgen B-day voor de knuffelmarokkaan, maar het ziet er slecht voor hem uit. “Hij betwist volledig dat hij enig strafbaar feit heeft gepleegd”, aldus zijn advocaat. De kans dat ie nog even langer op zijn schuiladres blijft is dus aanwezig.

Er lag al een aangifte van grensoverschrijdend gedrag tegen coach in het tv-programma, naar verluidt van een oud-deelnemer. Daar is nu een tweede aangifte bijgekomen en dan moet morgen de uitzending van BOOS nog komen. Niet alleen zijn vrouw, maar ook RTL wil van het scheiden.

31 reacties op “Nog een aangifte tegen Ali B

  • >>> b r e a k I n g zegt:

   >>> B R E AK I N G N I E U W S<<<

   In het ontluisterende schandaal rondom de coaches, bandleider en het management van Voice of Holland is het een nieuwe radicale onthulling over het afschuwelijke wangedrag van de Almeerse rapper en aanrander Ali B die zijn carrière weer een klein stukje verder richting de afgrond duwt.
   Een jong en onschuldig slachtoffer is de tweede persoon die aangifte heeft gedaan tegen de Almeerse aanrander en rapper Ali B.

   Tot voor kort dacht de Almeerse aanrander en rapper Ali B. nog dat hij overal mee weg kon komen en dus in Dubai zorgeloos kon gaan rondjes rijden in de stad in een gehuurde Rolls Royce uit 2019, maar nu sluit het net zich toch langzaam maar zeker rondom de aanrander en rapper Ali B. uit Almere.

   Het is niet helemaal duidelijk of de aangifte van het weerloze slachtoffer via Slachtofferhulp Nederland of anders rechtstreeks via de politie tot stand is gekomen. Feit blijft dat overige slachtoffers die nog geen melding hebben gedaan van het grensoverschrijdende gedrag van dhr Boauli dringend worden verzocht aangifte te doen.
   Het wachten is tevens op de aangifte tegen de grijpgrage matties van Ali B. Op beeld bij Roddelpraat werd Ali B. al reeds ervan beschuldigd zich in zijn bloedeigen studio te vergrijpen aan wildvreemde toevallige passantes die hiervan duidelijk niet gediend waren. Ook de mattie van Ali B., een bolle lichtgetinte jongeman in een trainingspak en met een goedkope zonnebril op, maakte zich op dat moment schuldig aan enigerlei vorm van grensoverschrijdende graaijerij in de richting van een hem totaal onbekende jonge dame.
   NB. De naam van de obese grijpgrage jongeling is Brownie Dutch.
   Als jij slechte ervaringen hebt met de uitspattingen van deze dikke wannabe met een goedkope zonnebril, neem dan even contact op met Dennis en Jan. De beerput mag nu helemaal open. Discretie is totaal gegarandeerd.

   Dat één en ander al heeft geleid tot een milde vorm van pleuris-uitbraak in huize Bouali mag duidelijk zijn. Ali B. slaapt elders, zijn artiestenbureautje is gesloten en zijn bankpas is geblokkeerd. Inkomen zal de notoire graaiende rapper uit Almere dan ook niet snel meer vergaren daar ook zijn belangrijkste werkgever RTL de samenwerking volledig heeft opgezegd. Peter van de Vorst en het management vindt alles wat met vrouwen te maken heeft eng en vies.
   Daarentegen vindt het management van RTL het gebruik van drugs en MDMA of crystal meth gedurende weekend-lange orgies met eenkennige jonge mannen helemaal 100% oké. Dat is geen bezwaar tegen. Het maakt het complete management van RTL dan ook niet uit dat hun verslaggevers compleet verrot aan de desk zitten te stotteren na zo'n weekend. Maar seks met vrouwen is een ander verhaal.

   Even terug naar Ali B., de rappende aanrander uit Almere die z'n baan, z'n huis en zijn bedrijf kwijt is.
   De vrouw van Ali B. wil niks meer met hem te maken hebben. Ze is bijzonder gekwetst dat de vader van haar kinderen deze zedenzaak niet beter onder de pet heeft weten te houden en ze vreest de nabije toekomst als er meerdere aangiftes zullen volgen tegen haar Ali en de artiesten die bij Spec (het artiestenbureautje van Ali en zijn vrouw Breghje Kommers).
   Het is niet gezegd dat het de afgelopen tijd slecht bij twee situaties is gebleven waarbij Ali B. uit Almere jonge dames probeerde te bevingeren en bevoelen terwijl zij er niet van gediend waren. Ergo, ze kenden de 40-jarige Almeerder verder niet.

   Gedurende de komende tijd als er onderzoek wordt gedaan naar het seksueel grensoverschrijdend gedrag van Ali B. uit Almere stopt RTL dus de samenwerking met de rapper omdat het een zedenzaak betreft en er grote belangen op het spel staan

   Supermarkten LIDL, bekend van de onderscheidingen die zij jaar in jaar uit ontvangen voor de prachtige kwaliteit aan groenten en fruit doen niet meer mee. Het haantjesgedrag van Ali B. is de supermarktketen volledig in het verkeerde keelgat geschoten nu er bij de aubergines een heimelijk stigma van ontembare seksuele lusten heerst. Bij de courgettes idem. En ook de kippen van de supermarktketen Lidl zullen het zonder de ondersteuning van Ali B. moeten doen. Per 2023 kan de consument bij Lidl alleen nog maar terecht voor verse kip met het 1 ster Beter Leven keurmerk van de Dierenbescherming.
   De aanrander en rapper Ali B. had het boegbeeld van de campagne van Lidl supermarkten kunnen worden door met zijn kippenborstje de Beter Leven kippen te promoten. Helaas voor Ali B. is dit nu ook een bekeken zaak.

   Autoimporteur Renault, en de autofabriek van Renault met een oorsprong in Billancourt in Parijs wordt het geneuzel met de Hollandse zang-contest ook snel beu. Waar de premium auto's eerst nog meegegeven werden aan de succesvolle winnaars van de Voice, heeft het bedrijf nu besloten dat van sponsoring geen sprake meer is. Renault dat altijd leunt op succesvolle promotiecampagnes heeft na de verkoop van de Renault 25 nooit meer een beter succesnummer gehad. Een aantal van 800.000 succesvolle personenauto's van het type 25 verlieten sinds 1982 de lopende band.
   De Voice in Holland heeft deze verkoopcijfers nooit meer kunnen evenaren al was de Renault Captur wel even succesvol net als de kleinere Clio. Huisvrouwen die zingen zijn altijd blij met een gratis auto.

   Dan het Scandinavische merk Isla, bekend van de kleine zuigtabletten die keelpijn en hoest als sneeuw voor de zon laten verdwijnen dankzij de toevoeging van extracten van IJslands mos heeft besloten niet meer zijn vingers te branden aan de Voice.
   De zuigtabletten die verlichting brengen aan mensen met een kriebelhoest, gewone hoest of een zere keel blijven gewoon te koop bij de drogist, de Kruidvat en bij de apothekers. Het succesvolle merk weigert echter verdere medewerking aan het bezoedelde concept waar vrouwen stelselmatig werden gekleineerd en misbruikt.

   Ali B., de aanrander, rapper en troetelmocro die zijn volledige carrière te grabbel gooide voor vluchtige seks en goedkope drugs laat bij monde van zijn advocaat weten zich in geen enkele aanklacht te kunnen herkennen. Ondanks de videobeelden en geluidsfragmenten op Roddelpraat.
   Bart Swiers is de strafrechtadvovaat van Ali B uit Almere en werkt voor het bedrijf van VVS-advocaten..
   Bart Swiers richt zich sinds 1999 op het begeleiden en verdedigen zedendelinquenten, fraudeurs, drugsgerelateerde crimi's en verdachten van levensdelicten. Cassatie is ook zijn ding, mocht de vermeende aanrander en rapper Ali B. schuldig bevonden worden aan de hem ten laste gelegde feiten dan kan hij samen met confrere Swiers doorpakken tot aan de hoge raad.
   John de Mol is al aan het puzzelen welk arrondissement deze zaak wat hem betreft mag gaan behandelen.
   Noord-Holland levert waarschijnlijk meteen een wraking op wegens belangenverstrengeling en teveel betrokkenheid. Er is zo te zien nog ruimte op de rol bij de rechtbank van Kralendijk op Bonaire en anders natuurlijk gewoon in de rechtbank van Willemstad op Curaçao.

   Ali B weet niet precies welke van de 96 vrouwen die hij in het afgelopen jaar heeft betast aangifte heeft gedaan. Het is voor hem ook wel een beetje moeilijk omdat de meeste vrouwen wel een beetje op elkaar lijken.

   Derhalve “betwist Ali B volledig dat hij enig strafbaar feit heeft gepleegd”, aldus de advocaat en die wil verder niet op de zaak ingaan. “We houden het bij de ontkenning.”
   Er is niets gebeurd.

   35
   10
 1. Mabel wist de shit zegt:

  Heerlijk dat smerige vieze ettertje. Dat irritante slissende gebler over rappers hier en rappers daar. AliB die ging ’t de domme Hollander wel ff vertellen, heeft zijn zakken gevuld in ieder tv programma van koffietijd tot DWDD overal zat die slissende kamelen ridder. Ik gun hem een pak ellende van hier tot Marokko en weer terug. Braakmiddel bah.

  51
  6
 2. Gordon sanitaire zegt:

  Ali B en Wahib B zie ik ooit nog een relatie beginnen. Jammer dat ze niet kunnen fietsen want in België is de kamelencross heel bekend.

  11
  5
  • Mabel wist de shit zegt:

   AliB had z’n poten thuis moeten houden. Het heeft geen reet met racisme te maken al zouden jullie dat nog zo graag willen. Het is een smeerlap die jonge meisjes voor ’t blok zet. Aangifte is aanranding. Met je racisme.

   43
   6
  • Pispaal zegt:

   Ali B heeft tienermeisjes aangerand. Daarom wordt hij afgebrand. Dat heeft met zijn afkomst niets te maken. Was dat wel zo geweest, dan werd hij de afgelopen decennia al non-stop afgebrand. En dat werd hij niet.

   Het feit dat jij direct weer aan huidskleur en afkomst denkt, toont aan dat jij de enige racistisch ingestelde persoon bent hier. Waarschijnlijk heb je een nietszeggend leven, maar ontbreekt het je aan de benodigde zelfreflectie om er meer van te maken. Dus trek jij maar altijd en overal de racismekaart en geef je anderen de schuld. Waarschijnlijk heb je dit niet eens door, omdat je gewoon een beetje een domme jongen bent. Dat zijn racisten wel vaker. Mensen met een nietszeggend leven ook.

   14
   2
  • Steve zegt:

   Daar is ie weer hoor (zucht) de racismekaart….het is “racisme” volgens Zülbiye Misschien kan Ali B ook lekker in de slachtofferrol gaan kruipen straks in de rechtbank….racisme, discriminatie, het is Marokkanen haat, etc Volgens mij zijn D’66 rechters hier zeer gevoelig voor 😉 Zo gemeen dat al die vrouwen die door Ali B vanuit zijn machtspositie als coach zijn aangerand en/of veerkracht die arme Ali nu aanklagen…..dat moet idd wel racisme zijn want blanke mensen (ja blank ipv wit) worden namelijk nooit aangeklaagd voor aanranding en/of racisme

   2
   0
 3. Mi zegt:

  Ali boehhhh ali, vertel ons hoe gaat ie.
  Oude vieze geilerd hield van rood als Ferrari.
  Zeg maar schumacher style maar dan wel minderjarig.
  Lekker jail-time enzo, ik hoop voor je jaren.

  16
  3
 4. Pedrol zegt:

  Veel animo voor Ali, was dit ook maar ook het geval voor de vele andere ridders, die blijkbaar buiten hun nabije slachtoffers ook het bewustzijn van anderen op afstand kunnen wegnemen met hun crystal zwaarden en meth schilden.

  2
  0
 5. Ali Banaali zegt:

  Rap part 4 Slissende rap gang gang.
  Ali B deze zemmel op tv. Pak ongevraagd vrouwen bij de kruis, nu kruisen wij hem aan de schandpaal net John Travolta. Ik zeg Ali a tot Ali Z het alfabet kent alleen seksueel gedrag. Ali B vul maar zelf in wat moet je er mee. Die lange haren en krullen lijken op een berber met gillatourette. Ali je wraps zijn net eten van genee, dat zij ook tegen vrouwen die wilden in je reet. Ali je lijkt op kanarie, marrokaan je leven zet je in een orkaan, orcas zullen zwemmen en bijten in je penis. (Kudos graag!!)

  2
  14
 6. 036 zegt:

  Het mag duidelijk zijn de carrière van Ali B is voorbij ,
  Zijn vrouw is van hem af en ook RTL is klaar met hem.
  Ik vind het vooral erg voor zijn gezin want ook dat valt uit elkaar.
  Ik wens vooral de kinderen van Ali B heel veel sterkte toe de komende tijd want voor hen vind ik het rot maar ik denk dat zijn vrouw een verstandige keus heeft gemaakt

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.