Nog een aangifte tegen Roddelpraat


Radboudje doet goede zaken aankomende tijd. Elke gek met zijn gebrek doet tegenwoordig tegen ons aangifte. Naast Famke Louise, Yvonne Coldeweijer is er nu ook Youness Ouaali. Hij is bekend vanwege een veroordeling voor seks met een minderjarig mindervalide meisje en de oproep om Israëlische toeristen in elkaar te pompen. Daarvoor kreeg hij een taakstraf van 60 uur wegens opruiing en het aanzetten tot geweld.

Nou, die koekenbakker doet aangifte tegen ons. Waarom is niet helemaal duidelijk, maar het zou ermee te maken kunnen hebben dat Jan en Dennis grapjes hebben gemaakt over Marokkanen. En dat is verboden in het getroebleerde brein van Youness en van Nasrdin. Rapper Boef vindt Ouaali minder leuk trouwens.

30 reacties op “Nog een aangifte tegen Roddelpraat

 1. Pispaal zegt:

  Weten die idioten wel waar ze aan beginnen? Nouja, wordt leuke PR wanneer RP de een na de andere rechtszaak wint. En aan het eind zijn deze debielen platzak en verslagen. Genieten.

  40
  1
 2. B R E A K I N G B R E A K I N G zegt:

  >>> B R E A K I N G N I E U W S<<<

  Tussen alle rechtszaken die tegen Dennis en Jan worden aangespannen is de rechterlijke macht ook nog bezig met veroordelen. De volgende zaak gaat over een agressief kereltje met een bezoedeld imago.
  De kabouter wiens toenmalige vriendin Jamie Vaes in het gezelschap Wesley Sneijder werd gespot gaat 120 uur lang propjes rapen en bejaarden uitlaten wegens het mishandelen van een man in nachtclub Oliva op het Rembrandtplein.
  Zijn twee trouwe vazallen H. en S. hebben respectievelijk 120 uur taakstraf en een maand celstraf opgelegd gekregen van de rechtbank.

  De toenmalige vriendin Jamie Vaes heeft geprobeerd de ruzie in de club te smoren echter het onhandelbaar agressieve karakter van de kleine man die vrouwen mept en honden dood last gaan aan drugs was sterker en een orgie van geweld brak los.

  Het is vooralsnog niet bekend wanneer de volgende rechtszaak tegen de artiest begint. Ook wordt er in het vonnis niet gerept over de mogelijkheid tot het uitvoeren van de taakstraf in Dubai.

  23
  1
 3. Nu zegt:

  Wat gaat deze kluns op het Politiebureau doen.
  Zichzelf aangeven dat ie weer een minderjarig meisje heeft gepakt?
  Vreemd dat deze gast meent strikt halal te leven, iedereen de maat te moeten nemen en dus haram uit te sluiten. Om vervolgens wel een minderjarig meisje te neuken voor het huwelijk.

  27
  0
 4. Jan Jansen zegt:

  Youness Ouaali, zijn zus is ook zijn moeder laten we het houden op een productie foutje, hij kan niet helder nadenken, is er nog ruimte over in die put dan flikkeren we hem er ook bij.

  25
  0
 5. Robbie zegt:

  Heel vervelend mannetje die Youness, die niet alleen maar aan minderjarige zit maar ook meiden/dames slutshamed ofzo. En in de aflevering van Danny’s Wereld spreekt hij dan over vrijheid van meningsuiting?? Echt dit is werkelijk een vreselijke debiel. Hij is ook niet voor niks al aantal maal opgezocht door zijn eigen broeders tis een beetje de dunne Shabir. En dat expose van die meiden of dames kunnen ook zomaar eens minderjarig zijn, dat weet ik niet. Wens niet graag mensen dood maar deze kerel al val die voor me neus dood neer stap ik eroverheen en ga over naar de orde van de dag misschien nog kleine roggel over zijn lichaam tuffen verschrikkelijke gast maargoed………

  18
  0
  • Hanan Zouiri zegt:

   Mijn naam is HANAN ZOUIRI en Zoals jullie weten, ben ik degene die samen met 0fux naar Dennis rent om over jou te kletsen!
   Ik noem mensen lelijk maar ik lijk op een Eftelingfiguur met een onderliggende syndroom. En mijn man 0fux lijkt op de paarse dracula van sesamstraat🤣

   1
   2
 6. Pedos-aan-een-strop zegt:

  Volgens mij wordt hij in zijn eigen land opgehangen voor wat hij allemaal heeft gedaan met minderjarige meisjes. In ons slappe kutland hangt hij de mooie jongen uit. ik weet wel waar ik hem het liefst zie hangen, aan de hoogste boom met een nekbreuk.

  9
  1
 7. Waarheid zegt:

  Youness Ouaali is helemaal geen pedofiel!!!!!

  Dat meisje is door 0fux gestuurd om Youness Ouaali kapot te maken door hem in een val te lokken!

  Reden was omdat Youness Ouaali met Ismael Ilgun ging praten en 0fux hier al kwaad om was en daarom met dat meisje heeft afgesproken om Youness Ouaali voor te liegen dat ze zogenaamd 23 jaar was!

  0fux is snel als een beest naar de politie gaan rennen om Youness Ouaali een hak te zetten met zijn boobytrap!

  Dat is de waarheid!

  3
  3
 8. Cutie Youness zegt:

  Youness Ouaali heeft echt een knap gezichtje. Doe eens effe normaal joh!

  0fux kan niet naast Youness Ouaali staan! En die Shabir Burhani al helemaal niet!

  Bah bah!!!!

  3
  1
 9. Albert Geinstein zegt:

  52 procent van het afval in de bak is allochtoon afval, worden helaas ook niet op een lekke boot naar hun eigen land teruggestuurd. Cadeau voor hun eigen land, een pakjesboot met kanspareltjes.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.