NPO komt met racistische serie


Maar wel een totaal zwarte serie, dus dan is er geen enkel probleem. Ze gooien je in Hilversum dood met termen als inclusie en diversiteit, wat feitelijk betekent dat er minder blanken te zien en te horen moeten zijn, maar all black is dan wel weer helemaal fantastisch.

Zoals tijdens de Olympische Spelen er in de krant stond dat onze atleten “te wit” waren. Maar dezelfde types die dat schrijven vinden het team van Oeganda weer niet te zwart. Die focus op huidskleur begint ziekelijke vormen aan te nemen.

44 reacties op “NPO komt met racistische serie

  • Gorden Neukgenot zegt:

   Er bekruipt mij steeds vaker het gevoel dat de media denkt dat de verhouding Niet Westers in Nederland inmiddels 50% is. Als dat het geval zou zijn, ja dan kan ik er wel in komen. Als je alleen maar verblijft in steden als Rotterdam en Amsterdam, dan kan ik me er iets bij voorstellen dat je realiteitszin niet helemaal 100% is. Echter, in die verpeste steden wonen gezamenlijk maar iets van 1.5 miljoen mensen. In heel Nederland 17 miljoen mensen.

   Ik ben het dus geheel met je eens. Sowieso moeten de poorten van dit land dicht, het begint hier wat vol te raken. Maar wat ik niet snap is dat ongeveer 12% van alle Nederlanders op dit moment niet westers is. Dan is het toch godverdomme normaal dat deze mensen minder in beeld komen, op alle fronten. 88% is dan Westers. In Marokko zie je toch ook geen Nederlandse presentatoren op TeeVee en in de Vieze Media.

   Een minderheid is gewoon een minderheid. Daarom heet een minderheid ook een minderheid.

   Waar dit over gaat, ik zou het mijn god niet weten. Wat is het precies het issue?

   52
   1
 1. Co Jenevo zegt:

  Enige doel van de totale inclusiviteit is het ontrassen van de mens.
  Niet alleen om onze verbinding met de aarde nog verder te vertroebelen, maar bovenal om de mens nog dommer te maken dan hij al is.

  21
  0
 2. Goed Fatsoen zegt:

  Dit gif komt (ook) uit amerika. Daar zijn ze met deze inderdaad racistische waanzin al veel verder. Het begint gevaarlijk te worden. De geschiedenis herhaalt zich, 90 jaar geleden waren de joden het haasje nu zijn de blanken aan de beurt…

  12
  1
 3. Rijdende Rechter zegt:

  Besef nou eens dat racisme tegen de witte mensch niet kan. Alleen zwarte mensen kunnen gerasismeerd worden, en aziaten. Eigenlijk alles behalve wit.

  4
  6
 4. Samson zegt:

  * Het is gewoon ZO niet hoe het openen van poorten voor anderen werkt. Creëerd alleen maar een mega kloof. En hij heeft t over herkennen van situaties blablabla. Wtf ???? Ik snap niet waarom dit moet. Echt niet. En het is gewoon totaal niet logisch. Het is divers of het is niet divers. En dit is niet divers. Buiten dat is het logisch dat er meer wit is dan zwart overal want dat is gewoon feitelijk zo. En als je dingen zo heftig gaat forceren enzo wordt het juist als anders en speciaal gezien. Terwijl je toch wil dat het normaal ofzo wordt ?? Uhg. Ik vind het zo raar, kan dr nieteens een fatsoenlijk verhaal uit maken.

  2
  0
 5. Kluk kluk televisie indiaan zegt:

  Ik ben als indiaan vaak achter de schermen gepest door Pipo en Mammaloe
  Zelfs door het ezeltje nononono
  Herstelbetalingen no way, ze lachten mij uit

  1
  1
 6. Bipolaire Cokejunk zegt:

  Fantastisch nieuws. Eindelijk eens niet zo’n witte mensen massa. Ik word daar ziek van. Het zelfde als bij dat Powned, daar is nog nooit een Afrikaanse presentator geweest. Het liefste schijt ik heel die bek van Dominique Weesie vol!

  0
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *