NPO komt met racistische serie


Maar wel een totaal zwarte serie, dus dan is er geen enkel probleem. Ze gooien je in Hilversum dood met termen als inclusie en diversiteit, wat feitelijk betekent dat er minder blanken te zien en te horen moeten zijn, maar all black is dan wel weer helemaal fantastisch.

Zoals tijdens de Olympische Spelen er in de krant stond dat onze atleten “te wit” waren. Maar dezelfde types die dat schrijven vinden het team van Oeganda weer niet te zwart. Die focus op huidskleur begint ziekelijke vormen aan te nemen.

42 reacties op “NPO komt met racistische serie

  • Dwight zegt:

   Hetzelfde in amerika, daar is maar 12% negroïde maar als je naar de eisen van de linkse msm en hollywood luistert lijkt het alsof 88% dat is. Bij de criminaliteitscijfers zijn ze dan wel weer flink vertegenwoordigt, maar dat mag je niet benoemen. Want wiskunde=racisme.

   28
   1
 1. Co Jenevo zegt:

  Enige doel van de totale inclusiviteit is het ontrassen van de mens.
  Niet alleen om onze verbinding met de aarde nog verder te vertroebelen, maar bovenal om de mens nog dommer te maken dan hij al is.

  21
  0
 2. Goed Fatsoen zegt:

  Dit gif komt (ook) uit amerika. Daar zijn ze met deze inderdaad racistische waanzin al veel verder. Het begint gevaarlijk te worden. De geschiedenis herhaalt zich, 90 jaar geleden waren de joden het haasje nu zijn de blanken aan de beurt…

  12
  1
 3. Rijdende Rechter zegt:

  Besef nou eens dat racisme tegen de witte mensch niet kan. Alleen zwarte mensen kunnen gerasismeerd worden, en aziaten. Eigenlijk alles behalve wit.

  4
  6
 4. Samson zegt:

  * Het is gewoon ZO niet hoe het openen van poorten voor anderen werkt. Creëerd alleen maar een mega kloof. En hij heeft t over herkennen van situaties blablabla. Wtf ???? Ik snap niet waarom dit moet. Echt niet. En het is gewoon totaal niet logisch. Het is divers of het is niet divers. En dit is niet divers. Buiten dat is het logisch dat er meer wit is dan zwart overal want dat is gewoon feitelijk zo. En als je dingen zo heftig gaat forceren enzo wordt het juist als anders en speciaal gezien. Terwijl je toch wil dat het normaal ofzo wordt ?? Uhg. Ik vind het zo raar, kan dr nieteens een fatsoenlijk verhaal uit maken.

  2
  0
 5. Kluk kluk televisie indiaan zegt:

  Ik ben als indiaan vaak achter de schermen gepest door Pipo en Mammaloe
  Zelfs door het ezeltje nononono
  Herstelbetalingen no way, ze lachten mij uit

  1
  1
 6. Bipolaire Cokejunk zegt:

  Fantastisch nieuws. Eindelijk eens niet zo’n witte mensen massa. Ik word daar ziek van. Het zelfde als bij dat Powned, daar is nog nooit een Afrikaanse presentator geweest. Het liefste schijt ik heel die bek van Dominique Weesie vol!

  0
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.