Nu ook Roddelpraat de podcast


Aangezien wij modern zijn en bij de tijd bovendien breiden we ons arsenaal aan content uit met een heuse podcast. Dat is eigenlijk niets minder dan de uitzending zonder beeld, maar wat kan ons het schelen. We willen jullie wel ff wat vragen. Speel hem af, al is het zonder geluid. Dan staan we gelijk in de Top50 van alle podcasts. Gaan ze nog meer trillen in Hilversum.

Dus luister nu naar Roddelpraat de podcast!

12 reacties op “Nu ook Roddelpraat de podcast

 1. kontsekslover zegt:

  Ah kijk aan. Dan kan de luie vetzak nog meer geld verdienen zonder iets te doen. En simpele dennis ook. Dom zijn ze niet hoor, deze twee uitvreters. Ze weten precies hoe ze maximaal geld uit de zakken van hun paypigs kunnen kloppen. En maar ophitsen tegen HiLvErSuM. De achterban vreet die onzinnige stront alsof het een frikandel speciaal is. Weet je wat pas trilt Jan? De grond als jij van de bank naar de koelkast waggelt met je dikke bolle pens.

  4
  33
 2. Ofzo zegt:

  Breelaan 38,
  1861 GD Bergen
  Adres Jan roos

  Adriaen blockstraat 120, Almere
  Adres Dennis Schouten(hier wordt roddelpraat elke dinsdag opgenomen)

  Dennis Schouten producties op Google en je ziet het zelf !!

  Waarom plaats ik dit?

  Het is toch prachtig om te weten waar deze 2 helden wonen?

  Nu kun je bijvoorbeeld bloemen langsbrengen ofzo

  5
  26
  • Meneer Strafrecht zegt:

   @Ofzo,

   Nog een paar maanden tot de nieuwe wet erdoorheen is en je bent strafbaar bezig. Hoop dat je het dan nog een keer plaatst en er aangifte wordt gedaan, sneuneus

   13
   0
   • Ofzo zegt:

    Joh het is toch prachtig dat de fans nu weten waar ze hun helden moeten opzoeken?
    En naast dat ik doe niks strafbaars dus wat is je probleem?

    1
    10
    • Vragen vragen vragen zegt:

     Je bent 100% strafbaar bezig. Door je sugesties af te sluiten met een ? maak je duidelijk dat je andere intenties hebt en dat is opruiing en nu al strafbaar…. dus je hebt geluk dat dennis nog geen aangifte heeft gedaan Rik….

     8
     1
    • Patty Brard zegt:

     Ik wacht al ontzettend lang tot het omvormen naar een podcast maar wel een beetje jammer dat het alleen de laatste aflevering is. Hopelijk gooien jullie de oude afleveringen er ook nog bij. Ik heb de laatste niet gezien maar die vond ik stukken beter.

     0
     0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.