Om te gieren: Emma Wortelboer bespot Chantal Jansen


Het heeft iets zieligs. Alsof de linksbuiten van het G-team uit Nibbixwoud Frenkie de Jong afzeikt. Emma fucking Wortelboer, het totale non-talent zei laatst in een interview al dat ze denkt de absolute nummer 1 van het land te kunnen worden. Qua televisiepresentatrice bedoel ik dan. Want de koningin van de talentloze aandachtsvragers is ze reeds al jaren. Maar nu pakt ze Chantal Janzen in de Volkskrant aan. Dan heb je wel lef.

Ze is fan van Linda de Mol. Dat is ook best handig om steeds te zeggen, want haar broer John kan je een mooi plekje op de treurbuis geven. “Bij jullie in de Volkskrant heb ik twee jaar geleden gezegd dat ik graag Linda de Mol wil worden. Zij is niet alleen een presentator, maar ook een merk. Ik wil ook een merk zijn. Natuurlijk bedoelde ik dat allemaal een beetje ironisch. Maar Linda blijft wel de nummer één. Zij heeft een imperium.”

Nou Emma, je bent ook een merk. Net zoals de Kruidvat, Lidl en de Bristol ook merken zijn. Alleen van waardeloze kwaliteit. Maar dan begint ze te katten. “Chantal Janzen doet wel alsof zij de nummer één is, maar dat is ze niet. Ik wil ook gewoon graag nummer één worden. Vooral de spelshows die Linda de Mol doet, dat trekt mij enorm. Dat vind ik zoiets magisch. Dat hoop ik ooit nog te kunnen doen. Dan zou ik willen zijn: Astrid Joosten meets Linda de Mol meets Willem Ruis.”

Weet je wat je bent? Thijs Zeeman meets zanger Rinus.

23 reacties op “Om te gieren: Emma Wortelboer bespot Chantal Jansen

 1. Diana de B. zegt:

  Dat meisje is in de war.
  Verstrikt in haar eigen woke-wereldje heeft ze haar eigen waandenkbeelden en nu wordt ze overmoedig. Niemand die haar tegenspreekt want die loopt het risico gecanceld te worden.
  Zo werkt dat in haar wereldje.

  47
  0
  • Bipolaire cokejunk zegt:

   Deze griet heeft volgens mij een bord voor haar kop. De grootste aandacht zoeker van het westelijk halfrond! Koningin van de non-talenten zoals hierboven in het artikel vermeld werd.

   Het is wachten tot BNN Vara haar laat vallen. Net zoals al die andere ex-vara presentatrices die in zichzelf waren gaan geloven. Zoals bijvoorbeeld Gwen van Poorten!

   20
   0
 2. Robbie zegt:

  In mijn ogen is Chantal een heldin!!! Ze zeikt nooit over hetero of trans en al die ongein, ze zei gewoon eerlijk dat Wendy van dijk aan de snuif was ( wat ze wel terugnam helaas door invloede), ze zei over Wendy eindelijk over haar verbouwingen aan die smoel. Nee ik mag Chantal wel, en die Emma mag niet eens in de kleine teen van Chantal staan…..

  26
  0
 3. De Befkoning zegt:

  Alles, maar dan ook echt alles aan haar irriteert me. Alleen al dat hoofd roept spontane agressie op, en dan die verbale diarree die er uit komt. Van mij mag ze een dagje meelopen op de set met Alec Baldwin.

  23
  2
  • CastingCouch zegt:

   Als die Emma de LPG tank van mijn Fiat Cinquecento nou eens in haar flamoes drukt in een goede webcamsessie kan ze het beste van alle werelden behalen. Climax van livetv, Climax van een Lompe Penetrerende Grote tank, en nummer 1 als je dat kunt presenteren aan Nederland.

   De kutscheten in de badkuip van Rene Van De Gijp zullen in je schaduw staan, Emma.

   12
   0
   • Barend Pilsvogel zegt:

    Dat is een behoorlijk verrotte fantasie die jij hebt en het kost me moeite het te visualiseren.
    Hoe kom je erop?
    I like it very much 🤣👍

    12
    0
 4. Abnormaal is het nieuwe normaal zegt:

  Dit meisje is werkelijk knettergek. Dat heb je in de woke wereld daar hoef je je medicatie niet meer te slikken, mag je gewoon in je blote reet gaan staan en mag je de ingevingen van je paychose serieus nemen en volgen…..man man man

  4
  0
 5. Zwager Petrus zegt:

  Bespottelijk.
  Dat kind loopt altijd te zaniken en te zeiken en andere mensen de maat te nemen.
  Wie denkt ze nou helemaal dat ze is?
  Overstuurde hysterische huilebalk, meer kan ik er niet van maken. En BNN/VARA is niet dat je zegt heel erg speciaal. Kansloos mokkel. Dikke faal.
  En dat is mijn mening.

  6
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *