OMG! FunX draait geen Lil’ Kleine meer na geweld


U weet wel, FunX. Dat is die zender waar openlijk werd gefantaseerd over geweld tegen Jan en Dennis. Waar het werd goed gepraat als onze mannen in elkaar geslagen zouden worden vanwege Roddelpraat. Die NPO omroep stopt met het draaien van Lil’ Kleine vanwege…. geweld. Echt, hef jezelf op.

Wat ben je dan hypocriet. Met je verrotte houding. En blijkbaar was de eerdere mishandeling van zijn vriendin en de mishandeling van iemand in het uitgaansleven geen probleem voor FunX.

11 reacties op “OMG! FunX draait geen Lil’ Kleine meer na geweld

 1. Dave R alias Steven zegt:

  de mannen van Fun X hebben mijn kontje flink uitgewoond met hun grote pikken. Mijn kontgat staat nog open(gape ass), de stront loopt er zo uit. Ook mijn onderbroek zit onder de stront.

  13
  24
 2. rollins zegt:

  Er begint zich een leuke rode draad te ontwaren. Glennis is alles behalve grace en FunX is de laatste periode alles behalve fun. Nu is Glennis natuurlijk tuig van de richel. Laag allooi, vies, slecht opgevoed. Dat kun je wel even verbloemen, maar niet lang en goed. Dat laagje vernis slijt snel en dan krijg je dit. Het cancelen van Norrit of hoe dat kind ook heet is natuurlijk ook lachwekkend, en is enkel deugen voor de bühne en maar hopen niet in de negatieve slipstream meegezogen te worden. Maar niet slim genoeg zijn als bedrijf dat de volgende alweer staat te wachten.

  7
  2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.