Onderzoek naar lek over Lil’ Kleine bij politie

Jaimie-Lil-kleine

Onze vriend Reality.fbi had weer een mooi scoopje. Hij kreeg een snapchat gesprek binnen van een politieman die iemand probeert te versieren door informatie over Jorikje te sturen. Niet heel handig, want dat is verboden en nu volgt een onderzoek naar die agent.

Wel grappig om te lezen dat de dwergrapper spijt heeft van het in mekaar beuken van zijn vriendin Jaimie Vaes. Dat ie moet huilen en niet kan eten. Ah gossie toch, zielige Lil’ Kleine. Oh nee, toch niet. Als je jezelf zo stoer vindt om een vrouw te slaan ga dan niet lopen janken, sukkeltje.

23 reacties op “Onderzoek naar lek over Lil’ Kleine bij politie

 1. Transformers krr kr krr zegt:

  Lastige situatie dit transformertje en deze dwerg zitten blijkbaar beide aan het Colombiaanse dieet. Dan krijg je verhitte discussies.

  13
  2
 2. René Fr.ger✌️ zegt:

  Ik heb die hele hype om dat laffe k.jochie nooit begrepen ..Het zal mij helemaal niet verbazen als die snotneus een p.snicht is maar niet uit de kast durft te komen.

  20
  1
 3. Steven zegt:

  Ik heb wel eens een transformer mishandeld. Omdat zijn kontje niet straks genoeg was, dus mijn pik werd slap en kwam niet klaar. Ik werd zo boos dat ik die transformer ik elkaar heb gebeukt.

  12
  26
  • Hypnose. Het werkt. De expert zegt:

   “De nachtmerrie van piemolboy eist z’n tol. Steven zit in het diepst van z’n geest. De hele dag Steven pœp.
   Piemelboy is nu bezeten.” 🤣😂🤣

   2
   0
   • Flappentapper. zegt:

    Je kiest wel één van de zwaksten uit vriend. Die piemellboy is redelijk zwakbegaafd en dan ga jij al die shit in z’n hoofd stoppen? Kappen daarmee, dan gaat hij vanzelf weg!

    3
    1
 4. Woef zegt:

  Het lijkt mij voor de hand liggen dat Lul kleine en Jeemie Vaas een tweede huis hebben in Colombia.
  Het is daar een groot poeder festijn.
  Zelfs de hond daar deed mee in de grote lijntjes show.
  Al kan ie dat inmiddels niet meer na blaffen!

  8
  1
  • Gaat ie dan..... zegt:

   Hij huilt omdat hij geen controle heeft over de situatie en andere de les niet kan lezen. Verwende verwaande lelijke laaf is ’t. En die Veas is ook koekoek😜😜.
   Ze gaat toch weer terug bij hem anders moet ze 3hoog achter gaan wonen en de ramen zeemen.

   2
   0
 5. Charlotte H. zegt:

  Wat ik veel erger vind is dat het OM hem nog graag minimaal 2 weken in bewaring wou houden maar de rechter commissaris hem vervolgens doodleuk naar huis stuurt. Heeft hij bij die commissaris op schoot mogen uithuilen ofzo? Schop dat lulletje nou gewoon eens poosje het Huis van Bewaring in, daar leren zijn mede-gedetineerden het hem gauw af om vrouwen te mishandelen.

  18
  2
  • Maniakale Madness zegt:

   Beetje paranoia?

   Steven is altijd aanwezig.
   Als je straks een ligt te rukken dan zit hij nog steeds in je hoofd.
   Oh nee. Shit. Besneden. Rukken lukt niet dan hé? Vingeren dan.

   Je obsessieve gedrag is volkomen normaal. Heb je dat ijzerdraadje al uit je lul getrokken piemelboy?
   Of wacht je gewoon tot het gaat ontsteken?

   4
   0
 6. Robbie zegt:

  Denk eerlijk gezegd dat die lil Kleine blij moet zijn dat hij nu binnen zit. Ik zie dit niet goedkomen en dat er mensen zijn die hem gaan pakken. Iedereen kent waarschijnlijk nog de kwestie Gers en dat is wat langer geleden uiteraard maar Gers moest met beveiliging door de Kets (Kaatsheuvel) omdat men hem wou pakken. Gers was ook doodsbang vandaar beveiliging en denk wel dat Amsterdammers nu ook denken deze kerel gaan we pakken. Of zijn wij als Brabanders zo raar en pikken die Amsterdammers dit???? Al met al van mij (weer agressie) mag deze gast de poenpoeier in geslagen worden……..

  8
  1
 7. Noah de Mol (dochter Linda de Mol) zegt:

  Dit is begin van het einde van lilieputter kleine. Wie wil nog geassocieerd worden met ’n vrouwenmishandelaar. Slecht voor de reputatie. In Hillywood is dat het enige waar ze allemaal om geven

  1
  1
  • Fun in de bajes zegt:

   Hij was toch in het centrum, stadh.kade aangehouden.. lijkt district centrum.
   1 + 1 = 2. Arrestantencomplex HB
   Misschien daar particuliere beveiligers/,portiersdienst die daar rondloopt .
   De mensen die erbij waren toen die kleine lul werd binnengebracht weten wel wat er is gebeurt.

   1
   0
 8. Anti Alles zegt:

  Wat kan die lil kleine lul nou dan? behalve vrouwen mishandelen en klein zijn.
  Dit jochie kan niks, nee rappen ook niet. Denk je dat deze mongool in de jaren 90 of begin 2000 een ‘ rap’ carriere had kunnen hebben?? Toen bestond er nog echte rap/hiphop en bestond er nog kwaliteit.
  Deze kabouter zou snoeihard zijn uitgelachen door alles en iedereen in het wereldje toendertijd en kon weer terug naar vakkenvullen met opstapje bij de lokale Dekamarkt.

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.