Ook Ali B van klokkie beroofd


Wijze les voor BN’ers die in de aandacht willen staan. Koop een heel duur horloge en ga daar steeds mee showen. Liefst een gouden Rolex, die vallen lekker op. Veelvuldig met dat ding om je pols op Insta en op de teevee en voor je het weet pak je een voorpaginaatje. Want overvallers staan klaar om dat ding van je klauw te trekken. Zo ook bij Ali B.

Hij werd met een paar guns bedreigd om zijn uurwerk in te leveren, wat hij dan ook netjes deed. Heel vervelend en angstaanjagend, zeker omdat het bij zijn huis is gebeurd waar ook zijn gezin leeft. Maar hij blijft er redelijk laconiek onder. “Ik ben overvallen met mijn chauffeur bij mij in de straat. Ik kan voor de rest vanwege het politie-onderzoek niets zeggen. Het gaat goed, we zijn gezond. Mensen wilden wat hebben, ik heb het gegeven. Ik hoop dat ze de daders pakken. That’s it. Ik laat de politie verder zijn werk doen.”

Al eerder werden Nikkie de Jager, Fred van Leer, René van der Gijp en Gordon overvallen. Bij meerdere BN’ers ging het vooral om hun dure horloge. Onze Jan heeft het horloge van zijn opa, maar die is geen moer waard. Dennis heeft geen horloge, omdat hem nooit is geleerd klok te kijken.

29 reacties op “Ook Ali B van klokkie beroofd

 1. Robbie zegt:

  Het lijkt wel of er weer zo’n gore rondtrekkende bende aan het roven is geslagen. Heb niets met Ali en al helemaaaaaaal niet met Lil kleine maar het valt wel op. Ook die dikke Gillis laatst ik zie verbanden…

  4
  0
  • Voorheen G. Neukgenot zegt:

   Ik heb ook niets met Ali B. en al helemaal niet met die Lil’ Kleine, maar je gunt dit deze mensen natuurlijk niet. Hoewel ik er ook wel een beetje om moest lachen dat die malle Ali een dag van te voren nog zat op te scheppen over z’n horloge en alle voorzorgsmaatregelen die hij zou treffen 😂 … Soms zou hij zelfs een extra rondje door de straat heen rijden, gewoon om te kijken of het allemaal veilig is. En nog geen dag later: pats, horloge weg en een apart bericht op zijn Insta. Enfin, voor die Mark vind ik het meer sneu, want dat is gewoon een heel vriendelijke jongen.

   5
   17
  • Albert geinstein zegt:

   Afrekeningen in het circuit. Weet alibabba ook eens hoe t voelt. Dikke k als dat het een van zijn soortgenootjes, of van die kanspareltjes uit zijn afvalstal met wannebe rapperrtjes.

   5
   0
 2. Ali B van Beroofd zegt:

  Ali B staat toch voor Ali Beroofd?
  Schitterend! Knuffel Marrokaan beroofd door zijn eigen bloedgabbers, zijn matties, mede finnen en landgenoten. Jaa nu heeft hij niet meer zo’n grote bek.

  15
  0
  • FBAAI zegt:

   Ja precies want bij Gillis was ander verhaal die draagt geen dure klokjes. Signalement…..beperkt signalement? So chill…gaat niks zeggen….politie zijn werk doen?zeker met dat hij dag daarvoor extra beveiliging blabla met die Jorrit ook zo raar….helemaal n selfie vd klok….lijkt mij dat t juist heel duidelijk voor de verzekering moest zijn.geen discussie over welke klok t gaat. Jorrit was ook zo chill eronder was Gordon z’n verhaal geloofwaardig…..paniek etc…..deze heren zijn heel chill onder de omstandigheden….?

   1
   1
 3. Inspector Cluzo zegt:

  Nu de boekingen van dit soort artiesten omtrent Corona teruglopen, heb ik sterk het vermoeden dat dit om een geraffineerde vorm van verzekeringsfraude gaat. Zo’n Ali B en Lul Kleine moeten op een of andere manier toch weer aan geld zien te komen.

  6
  0
 4. Kampsjaak zegt:

  Wat zitten jullie nou toch hun te betichten van verzekeringsfraude.

  Alsof je zon smurf en knuffelkont niet kunt beroven van een klokkie van tienduizenden euro’s

  2
  2
 5. JaJa zegt:

  WTF beroven ze nu al gangster rappers moet niet gekker worden. Om zulke gevaarlijke gasten te rippen heb je wel lef😂😂😂😂😂 de kneusjes van de zalm.

  1
  1
 6. Roddelsmaad zegt:

  Jaja. Jan en Dennis keken na de uitzending nog wat oude afleveringen Peter de Vries zeker. En hebben nu een Ali B. Niemand opgevallen dat sinds ze gestopt zijn uitzendingen in zwarte shirts te doen… Ik heb jullie wel door stelletje nieuwsmakende eksters. 😉

  0
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.