Ook dat nog! Jut van Jul is dood


Het humeur is al niet te best bij de heren van Roddelpraat na die verschrikkelijke prut uitzending van gisteren (onderaan het artikel op eigen risico te zien), maar het wordt er ook niet echt beter op als je dit soort berichten binnenkrijgt. Wat denk je? Jut van Jul is hartstikke dood.

En dat is de poes van Maxime Meiland. Dat is de dochter van de man die van homoseksualiteit een verdienmodel wist te maken.

13 reacties op “Ook dat nog! Jut van Jul is dood

  • Raymon Kuijstermans zegt:

   Het was een nare uitzending, maar ik moet ook zeggen dat ik het heel jammer vind dat de keuze er naar ging om dat mens uit te nodigen, ik begrijp Jan zijn reactie erop en vind het jammer voor Dennis dat dit zo moest lopen maar ja, nogmaals ik begrijp de keuze niet die gemaakt is om haar uit te nodigen bij roddelpraat, waar ging het mis waardoor deze keuze gemaakt is

   3
   0
 1. Centje zegt:

  Was het nu de Telegraaf waarin stond dat Maxime Meiland nog dommer is dan een ezel met 3 poten? Dat ze voor een Tv showtje een dagje met een slijterij meeliep en i.p.v. 50 cent, 5 euro wisselgeld retour gaf?

  1
  2
   • Vooral doen zegt:

    Pas maar op ze is niet voor niets tienermoeder geweest en heeft er nu, reeds op jonge leeftijd al 2 rondlopen. Die Maxime is echt zo’n domme muts die ik herken in de ex van een maat van mij van vroeger.

    Die was ook gewoon regelmatig vergeten om de pil te pakken.
    En dan niet express vergeten want anders word ik dik.

    Nee zo dom dat ze gewoon regelmatig niet meer wist of ze s’ochtens de pil had genomen of niet. Het resultaat mag bekend zijn. Maatje werd eind 15 vader.

    Ik heb een bloedhekel aan American quotes maar deze is toch echt wel passend.
    Never stick your dick in crazy.

    1
    1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.