Ook de butler doet met Patty’s uitverkoop mee


Mij hemel, ook de butler. Het is toch niet te geloven hoe dat veenlijk in de uitverkoop zit. De hele dag troep aan de man brengen via heer Insta en dan in de avond slachtoffers van misbruik voor de bus gooien.

Wat een armoed. En dan hebben we het nog niet eens over haar carnavalshit.

25 reacties op “Ook de butler doet met Patty’s uitverkoop mee

  • Janloers zegt:

   Jan is dik, lelijk, dom, hij stinkt en heeft geen talent. Nooit wat bereikt in zijn leven. Overal weggestuurd vanwege zijn kut stem en houding. Dan blijft er maar 1 ding over. Roddelen over anderen die iets bereikt hebben waar Jan alleen maar van kan dromen.

   8
   39
   • PiemelBoy zegt:

    Trol, Jan heeft veel meer bereikt dan jij.
    Jij bent een werkloze kneus die heel de dag op Roddelpraat zit. Je hebt zelf allerlei sociale en economische problemen. Door op Roddelpraat anoniem onder tig namen anderen te beledigen, projecteer jij je eigen ellende en klote leventje op anderen, dat lucht blijkbaar op.

    11
    5
     • PiemelBoy zegt:

      Haha net reageerde je nog onder Janloers en nu onder Sander. Kneus ‘Steven'(niet je echte naam), je maakt jezelf compleet belachelijk met je tig verschillende namen. Lelijke werkloze nietsnut. Jij bent niets en het zal nooit iets worden met jou…

      5
      3
     • PiemelBoy zegt:

      Ik weet niet wie jullie zijn dan? De grootste kneuzen op deze website zitten hier. Jullie moeten wel een heel erg kut leven hebben.. Anders zou je niet iedere dag op deze website rondhangen want werken doen jullie niet. Ik ben PoepBoy en echt supersuperlelijk en ik woon onder toezicht. Jullie zijn niks en het zal nooit iets worden met jullie stelletje kansloze figuren
      Ik ben PoepBoy en ik schijt jullie bek vol stront. Eigenlijk zijn jullie daar nog te min voor, mijn warme drol in je muil, maar toch doe ik het.
      En kappen met dislike!! Ik wordt weer helemaal gek in mijn hoofd.
      Ik ga mijn piemel in de fik steken.
      Ik ben PoepBoy. Go fuk jezelf loozers

      0
      7
    • Feit zegt:

     @PiemelBoy Heb je het over Jan, dan sla je de spijker op zn kop.

     Trol, Janloers heeft veel meer bereikt dan jij.
     Jan Roos is een werkloze kneus die heel de dag op Roddelpraat zit. Jan heeft zelf allerlei sociale en economische problemen. Door op Roddelpraat anoniem onder tig namen anderen te beledigen, projecteert Jan zijn eigen ellende en klote leventje op anderen, dat lucht blijkbaar op.

     4
     5
 1. Robbie zegt:

  Ik denk dat in me uppie carnaval vieren in Madame Tusaud gezellig is dan met Patty de stad ingaan. Sterker nog denk dat het in menig rouwcentrum nog gezelliger is. Maargoed wat een slapjanus is die vent van haar toch he die tags ook “koffie tompouce en aandepoets”. Ergens begin ik een beetje medelijden met die kerel te krijgen…….

  6
  14
 2. Heej hoo zegt:

  Gadverdamme wat is dit ding lelijk.
  Het is maar goed dat butler, slaafje en blijkbaar tevens echtgenoot op leeftijd is en bij het klaarkomen enkel wat stof of een druppel lekt. Want zeg nu zelf: Op dit lelijke gedrocht kun je toch niet klaar komen?

  7
  41
  • PiemelBoy zegt:

   Jij bent pas lelijk Steven(niet je echte naam).
   Jij hebt niet eens een vriendin/vrouw. Je bent veel te lelijk. Je hebt geen werk je leeft van een uitkering.
   Je bent hier met tig namen actief. Jij bent dus wel de laatste die iemand lelijk mag noemen.

   31
   14
 3. Kunstkenner zegt:

  De glazen salontafel inzake de poepsessies met Ronnie Brandsteedert is niet in de uitverkoop. Een uniek collectersitem, een originele Des Bouvries maar dan middels de drollen van Pat voorzien van kleurrijke ingebrande etsmotieven, afhankelijk van het diner de dag ervoor. Een Rembrand is er niets bij.

  4
  14
  • Tedje zegt:

   De onderbroek van Jan Roos is er niets bij, ondanks dat dat varken uit Bergen zich regelmatig onder schijt en pist na een delirium van zijn drankmisbruik. Zijn schrale tietloze rooie dochter kan dan alles weer in de wasmachine proppen. Schaam je alcoholistisch haatvarken Janus

   0
   3
 4. Anti Alles zegt:

  Ik zie dat het veenlijk weer goed ingebalsemd is. Die kerel van haar moet wel knetter sjikker en stoned zijn om hier nog op te kruipen. Deze is al minstens 1500 jaar over de houdbaarheidsdatum.

  3
  0
 5. Ga nog liever kattenvoer eten van de voedselbank zegt:

  Je zult toch zo door het leven moeten. Kijk die twee zielepoten staan in hun chinese kattenpakje. Ik heb katten voor minder laten inslapen.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.