Ook Glenda zegt sorry


Zo, dat kwam even van diep. Op 12 februari roste Grace de JUMBO in Damsco aan ballen en gisteren kwam ze met halfbakken excuses aankakken. Het kwam door haar moederinstinct. Nu ken ik heel veel moeders, maar geen eentje die vakkenvullers op zijn smoel staat te beuken uit in de supermarkt.

De hele Jordaan heeft de pest aan die asociale idioten, maar Glennis heeft zich samen met haar zoontje teruggetrokken om te herbronnen. Conclusie: een waardeloos statement met een heel hoog GTST niveau.

32 reacties op “Ook Glenda zegt sorry

 1. Jumbo zegt:

  Jumbo zegt:
  Zo moeder… zo zoon…. stelletje tokkies… want als je je zoon goed had opgevoed dan had hij jou de waarheid verteld en had je hem een draai om z’n oren gegeven… Maar nee gehandeld uit emotie, moederinstinct en andere zaken die spelen om je falen als moeder en je gedrag goed te praten en die van je zoon onbesproken te laten wat zo doorzichtig en doortrapt is als wat waar niemand zal intrappen en je hetzelfde lot wacht als lil’kleine: Een veroordeling en beëindiging van je contracten, optredens en sponsoring want niemand wil meer met je geassocieerd worden

  50
  1
  • Erfelijk Belast zegt:

   Je hebt wel gelijk hoor.
   Maar je vergeet één ding.

   Dat joch is zelf de aanstichter van alle problemen.
   Welke gedachtegang heb je in je hersenen rondgaan als je in coronatijd-mondkapjestijd zonder een mondkapje een drukbezochte supermarkt binnenloopt en onder de beveiligingscamera’s een flinke teug van je e-smoker neemt?
   Om dan vervolgens te denken dat je met wat duw en trekwerk de rook kan ontkennen dan wel afbluffen?

   Tsja. De genen maken de mens.

   23
   1
   • Tean zegt:

    Totaal niet geloofwaardig en afgesproken met die ladies of soul die precies die avond ook een bericht plaatsen. De dames hebben gewoon gezegd bied soort van excuses aan dan zorgen wij dat je weer geld verdiend.

    19
    0
    • Rory zegt:

     “het spijt me omdat ik anders geen inkomsten meer heb”. Hopelijk is niemand zo idioot om dat tuig nog in te huren. Misschien een van bij de Jumbo?

     4
     0
   • Anti Azov bataljon zegt:

    Muilkorven zijn voor deugschapen die alvast gehoorzamen aan het totalitaire wereld regime van het world economic forum. 99.9 % gaat er niet dood aan, maar de half Nederland gaat failliet aan maatregelen. PCR test geeft 97% vals positieven.

    Wordt het niet eens tijd om je, door de media aangemeten meninkje, is bij te gaan stellen?
    Echte journalistiek vind je op frontnieuws.com, nineornews.com

    4
    6
    • MijnMening zegt:

     Kunnen jij en je wappie vriendjes stoppen met het onder kalken van publieke eigendommen, die ik ten eerste niet wil zien, en ten tweede van mijn belastinggeld moeten worden schoongemaakt. Belastinggeld dat we beter kunnen gebruiken voor onderwijs, ouderenzorg of gewoon niet hoeven af te dragen.

     0
     0
 2. Pascallie zegt:

  Flikker toch op man met dat ordinaire wijf!!! Echt, wat voor stuk stront is dit ? Schande voor de maatschappij dat ze plunderen en zelfs kindermishandeling op het moederinstinct durft te gooien als schaamteloos excuus. Je bent dan wel ver heen hoor ! Weet je wat ik trouwens zo leuk vind aan Roddelpraat en deze website ? Ik ben dus zo autistisch als een deur. Als in de echte diagnose waardoor ik al m’n hele leven me beperkt voel in de maatschappij omdat iedereen me iedere dag weer als gek of raar bestempeld omdat iedere dag weer normaal doen voor mij echt een héle grote opgave is want het gaat vaak al direct al mis zodra ik m’n waffel open trek. Ik kijk echter iedere week weer steevast naar de uitzending en lees vaak deze artikelen met alle gekke verhalen over deze gestoorde BN-ers en dan denk ik telkens weer: ‘Mwaaaa, ik val eigenlijk wel mee!!!’. Ja, echt. Ik voel mij dan ineens zo ontzettend saai en zo gewoontjes, da’s voor mij best een opluchting soms hoor dus daar moet ik Glenda en Charly wel dankbaar voor zijn maar vooral Roddelpraat. Bedankt.

  40
  0
  • Peppie zegt:

   Pep voelt met je mee, dat als je als mens niet tegen onrecht kan word je geacht als autist de andere kant op te kijken, en daarom Roddelpraat Bedankt!

   3
   0
 3. Typecaster zegt:

  Ze is een echte artiest. Voor ons. Om ons blij te maken met haar stem. Ze gelooft het zelf waarschijnlijk. Heeft niets met haar psyche en ambities te maken. Niet met haar behoeften. Zo dat was wel weer even lachen hoor. Voor het publiek. Het publiek dat zij nodig heeft. Niet andersom.

  7
  0
 4. Timmy zegt:

  Voor straf moeten ze allemaal een sorry liedje schrijven en in een Chinees heropvoedingskamp 16 uur per dag voor elkaar zingen tot ze levensmoe zijn. Lijkt mij een gepaste boetedoening. Kunnen ze mooi elkaar tergen met hun “talent”.

  5
  0
 5. Kapitein Jack zegt:

  Deze speciale aflevering van HELP!!!mijn moeder is SLOPER gaat voor het gerecht komen 100%. Ze zullen een werkstraf krijgen en ik denk dat 160 uur Jumbo artikelen spiegelen een goeie alternatieve straf is.
  Die zoon van d’r moet verplicht naar een heropvoeding instantie mij lijkt een half jaar bij de Landmacht wel wat ( schuttersputjes graven bij de infanterie) wel wat
  Gewoon een half jaar drillen en leren wat luisteren is.
  Glenda beseft gewoon de gevolgen vd toekomst en kiest eieren voor haar geld alleen twijfel ik of dit excuses gemeend is of opgedragen

  1
  0
 6. Glennis is fake zegt:

  “Ondanks dat er zaken uit het verband zijn getrokken?”nee je hebt jonge kids in het verband geholpen! Ze zit op bed en zegt’hier zit ik dan” want ze moet wel v management en hoopt op strafvermindering . Het feit dat ze op bed is is teken v volledige disrespect naar haar “betrokkenen’ ze had net zo goed op de wc kunnen zitten! Heeft ze geen bank of stoel, gewoon respectvol. Echt fake deze is makkelijk !!!

  1
  0
 7. Jordanese Nachtegaal zegt:

  Ja die Glenda kan beter een spindoctor inhuren, met een aardig verhaaltje en wat theater. Zo doen de asyl- en gelukszoekers het toch ook. Verhaal moet kloppen en beetje theater (die verhalen en trainingen zijn gewoon te koop, of via George Soros helemaal gratis).

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.