Ook Hofman broer 3 is een sukkel


We hadden Tim al. Die denkt zo langzamerhand dat ie Jezus Christus zelve is. Grote smoel over alles en iedereen, als het hem uitkomt, over wat deugt of niet. Het zelfgekroonde morele kompas. Verschrikkelijk irritante betweter. Dan heb je nog Rijk. Een zacht vloerkadet met een stuk minder talent die ook denkt helemaal fantastisch en te gek te zijn en nu blijkt er nog een derde broer rond te lopen en ook hij is een waanzinnige paardenl*l.

Deze Sam, man met ringen en nagellak, bekende een relatie te hebben gehad met Sarah van Soelen. Blijkt in groep 3 te zijn geweest. Gaap. Aandachtsvrager numero très. Wat zullen die lui een verschrikkelijke opvoeding hebben genoten.

17 reacties op “Ook Hofman broer 3 is een sukkel

 1. Bert van de Spring zegt:

  Rim Hofman is die kneus die nooit meer mag nœken omdat hij z’n vriendin frigide heeft gemaakt.

  Ik noem hem altijd Rim.
  Dat is niet omdat ik de T niet kan zeggen, het is omdat ik zijn blote billen gezicht meer vind passen bij Rim dan bij Tim.

  En nu is er dus wéér een aandachtsheor bijgekomen.
  Sam.
  Wat vreselijk. Kan iemand de verdelgingsdienst bellen om dat nestje uit te roeien? Klaarblijkelijk zitten er meer.

  19
  1
 2. Mabel wist de shit zegt:

  Jammer dat jullie het over de verkeerde broer hebben. De ”Hofman broer” van Sarah heet Rijk. Hij was voor Saartje alleen niet rijk genoeg.

  7
  2
  • Mabel wist de shit zegt:

   Correctie, Sam was het dus ook, Sam maar ook Rijk. Tim is niet voor de bijl gegaan.En dat is nog niet eens zo gek lang geleden. Saartje heeft een goede naam in Hillergersberg. En, de vriend van Monica Geuze tsja vele ”bekenden” zijn ons A2tje voorgegaan.

   1
   2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.