Ook K3 moet kapot


Want woke gaat als een gure alles vernietigende ideologie te werk. Was het meidengroepje eerst een meidengroepje, nu wordt het derde lid vast een gilnicht met regenboogkleuren in het haar of een jongen die zich als een meervoudige onzijdig iets beschouwt. Samenvattend: knettergek.

Waarschijnlijk zullen we wel mogen optreden bij de engnekken van Televizier, maar de lol is er natuurlijk helemaal af. Dit was een zangtrio voor jonge meisjes. Wat er nu van gemaakt wordt heeft alleen de goedkeuring van een kleine edoch, extremistische, minderheid. Dus dit is ook weer stuk.

70 reacties op “Ook K3 moet kapot

 1. The godfather zegt:

  Voor deuggemeenschap mogen er ook jongens en Transformers meedoen. Maar uiteindelijk zal het toch een meisje worden, Want de Gert moet er natuurlijk wel overheen kunnen. En ik denk niet dat Gertje een Transformer gaat lopen aanduwen.

  89
  1
  • Je valse nicht zegt:

   Als Gertjuh niet gecanceled wil worden kan hij dat maar beter wel doen, en flink ook. en niet alleen uitdelen, ook ontvangen, anders is het zeker een transfoob

   13
   1
  • Beckham van Glanerbrug zegt:

   Bij de oprichting van K3 had Gert door dat de meeste kinderen met de vader (en niet met de moeder) naar een concert gaan. Gert kwam daarom met het idee dat de kinderen iets moeten hebben om naar te luisteren en de vaders om naar te kijken. Dat is ook de reden dat de meisjes zo onschuldig maar sexy gekleed zijn. Heeft hij zelf verteld dat dit het verhaal is achter de korte rokjes en strakke broekjes. Als er straks 1 trans, 1 binair en 1 weetniet op het podium staat hebben de vader geen zin meer en blijven de kinderen dus ook weg. Gaat Gertje dus nooit doen. Een gekleurd meisje zie ik wel gebeuren. In de vorige ronde hadden ze daarvoor een prima kandidaat .

   21
   0
  • Annie Schilder zegt:

   Ja dat waren mooie tijden. Toen kon ik nog het hele van der Valk bij elkaar gillen. Tegenwoordig gaat dat niet meer, omdat er nu een zielig mannetje met een Ladyshave rondloopt bij van de Valk.

   15
   0
 2. Zangkoor kleine mannen met een grote bek zegt:

  Als je goed kijkt zie je ons op de achtergrond bij het Smurfenlied
  Sneuneus Johnny de Mol
  Lulletje KLeine
  Sander Schimmelpenis

  3
  0
 3. K3 Volkskrant Analyse zegt:

  K3 was aan het begin bedoeld als 3 leuke meiden voor de kids om infantiele liedjes te zingen maar toch nog een klein beetje geil eruit te zien om de vaders enthousiast te houden om de portomenee te trekken.. dus dan is het toch kansloos omdat te willen gaan vervangen voor een transformer!!!!! Ten eerste kids vinden ze eng ten tweede voor de daddies niet geil genoeg en super lelijk. Fijne dag!

  3
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.