Ook Sony stopt met Lil’ Kleine


Dat gaat snel. Lijkt Fiorito wel. Nou ja, snel? Ook Sony heeft uiteindelijk geen trek meer in samenwerking met de dwergrapper. Sony Music sloot vorig jaar een contract af met de rapper voor de distributie van zijn muziek. De platenmaatschappij betaalde Jorikje een voorschot van 3 miljoen euro. Dat geld zijn ze nu waarschijnlijk kwijt.

Toch vreemd dat de meeste merken met de eerste mishandelingen geen moeite hadden. FunX is daar wel eerlijk in. Die vinden geweld soms gewoon heel erg terecht. Criminelenlabel Top Notch wil nu ook niet meer de muziek van die kleine promoten.

Sony

“Sony Music neemt de aantijgingen tegen Lil Kleine zeer serieus en tolereert op geen enkele manier het gedrag dat te zien is op de beelden die rondgaan op sociale media. Dit conflicteert ernstig met de waarden van ons bedrijf. Sony Music Entertainment Nederland en Sony Music Publishing Nederland hebben besloten om onze werkrelatie met Lil Kleine stop te zetten.”

19 reacties op “Ook Sony stopt met Lil’ Kleine

  • Lul' kleine zegt:

   Die 3 miljoen is waarschijnlijk niet weg.
   In de entertainment industrie is het gebruikelijk dat je een voorschot krijgt op aankomende producties.
   Aangezien Sony nooit iets uitgebracht heeft van lul’ kleine. De laatste CD liep immers nog via de oude platenmaatschappij. En kleine meneer Jorik Scholten aantoonbaar strafbare feiten heeft gepleegd.

   Zijn waarschijnlijk door Sony de ontbindende voorwaarden in het contract geactiveerd en ligt deze kleine man er gewoon uit. Hij mag waarschijnlijk ook gewoon gaan terug betalen.

   Gezien het uitgave patroon van deze koekenbakker is het de vraag of hij nog geld over heeft.
   Nadeel is dat ondanks het boycott van haast alles en iedereen rondom deze kabouter,
   de nieuwe CD van lul’ kleine stipt op 1 staat.
   Er zal dus altijd wel een nieuwe platenmaatschappij zich aandienen.
   Er valt helaas, immers nog genoeg aan lul’ kleine te verdienen.

   14
   0
 1. René Fr.ger✌️ zegt:

  Elke keer als ik een bericht van dit k.tjoch zie of lees zie ik hem jankend en roepen om zijn moedertje op de grond in een cel, nu nog afwachten wanneer die slapjanus uit de kast komt.

  19
  3
 2. Mabel wist de shit zegt:

  Jorikje maakt naar iedereen een grote kleine Lidl middelvinger. Jorik heeft miljoenen die hoeft de rest van zijn leven niets meer te doen. Die lacht z’n Lidl lul uit z’n broek.

  5
  11
 3. rollins zegt:

  Dat Lil Kleine zich omringt van desastreuze vedergewichten is tot daar aan toe. Maar ze zijn wel slim genoeg – hoop ik voor ze – om geen partij voor hem te kiezen. Los van of hij het gedaan heeft en de rechtszaak die daar uit voortvloeit is zijn carrière nu voorbij. Ook wanneer de straf mild is, of in een hypothetisch geval het niet waar blijkt, niemand wil hem nog. Geen hond die hem straks nog wil. Hooguit op een kanaal als Huppeldepup Barz, of hoe dat horizontaal geprogrammeerde jeugdhonk voor minderbehepten ook mag heten.

  Zit overigens wel een verdienmodel in: een op te richten platform / label voor de totaal kanslozen.

  1
  1
 4. Mabel wist de shit zegt:

  MC Radboudje was net aan het orakelen bij Boulevard over de Lidl. Bij het bekijken van de beelden van de Lidl was het opvallend dat hij inderdaad het formaat van een lilliputter heeft. Dat mokkeltje van hem moet hem toch in 1x laten zitten als ze zich kwaad maakt. Die moet die gozer gewoon keihard op z’n muil slaan en hem een paar Haagse holpunters geven. Even de rollen omdraaien. Ik weet zeker dat ze hem kan hebben dat scharminkeltje.

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.