Ook Waylon aan de demonen


Het lijkt verdomme wel een epidemie. Na Charly heeft ook zanger Wylon last van enorme demonen. Zo erg zelfs dat hij zijn zwangere vrouw heeft bedonderd. Hij vindt zichzelf, ondanks zijn demonen, een lul en gaat hulp zoeken.

Heren, even onder elkaar. Ik ben ook een man en ik weet wat jullie voelen. Dat zijn geen demonen. Je bent gewoon bokgeil door het weer en doet waar je voor op aarde bent. Dus niet zo schijnheilig met je ziektebeeld. Merci.

31 reacties op “Ook Waylon aan de demonen

 1. Nieuws zegt:

  Hier het volledige artikel van de Media Courant:

  Bibi Breijman, de vriendin van Waylon, is recentelijk bevallen van hun tweede kindje. Het babygeluk wordt bruut verstoord nu de juicekanalen onthullen dat hij herhaaldelijk is vreemdgegaan, waaronder op 26 maart, toen zij hoogzwanger thuis zat. Het is een klap in het gezicht van Bibi, die naar eigen zeggen van niets wist.

  ‘Ik ben een l*l’

  Waylon baalt er heel erg van dat het op straat ligt. “Ik kan nu niks zeggen waardoor dit lichter wordt voor Bibi. Het enige wat ik kan zeggen tegen mezelf is dat ik hulp moet zoeken voor de demonen in mijn hoofd. Wat ik heb gedaan is onvergeeflijk en ik verwacht dus ook niet dat Bibi me zomaar vergeeft.”

  Hij vervolgt: “Ik wil een betere vader zijn dan dat ik een vriend ben geweest. Ik hou het allermeeste van mijn gezin en juist dat heb ik verkloot. Het enige wat Bibi nu verdiende is om in alle rust te kunnen genieten van haar kraamtijd, en zelfs dat heb ik haar afgenomen. Ik ben een lul! Het spijt me Biebs. ❤️”

  Roekeloos

  Naast dat het moreel nogal verwerpelijk is om je hoogzwangere vrouw te belazeren, is Waylon ook nog eens bijzonder roekeloos te werk gegaan. Hij heeft namelijk online bewijs achtergelaten van zijn vreemdgaan en als je geliefde bevriend is met dé juicekoningin van Nederland, dan ga je wel héél roekeloos te werk.

  Bibi is goed bevriend met Yvonne Coldeweijer en daarom had Waylon ook een afspraak met de juicekoningin. Hij had haar verzocht om hem in te lichten zodra er juice over hem naar boven zou komen. Nu is ze helemaal klaar met hem. “Huilen is voor jou te laat”, schrijft ze.

  Boze reacties

  Waylon krijgt inmiddels ongelooflijk veel boze reacties te verwerken. “Echt verschrikkelijk en zo niet verwacht! Vond jullie altijd zo een leuk gezin. Dacht altijd: kijk zo hoort het, wat zijn ze leuk samen”, klinkt het. “Niet goed te praten, opdonderen zou ik zeggen. Geld maakt niet gelukkig, dat zie je maar weer. Sterkte voor Bibi en de kids ❤️.”

  Veel mensen nemen het vooral kwalijk dat hij vreemdging terwijl Bibi hoogzwanger thuis zat. “Jezus man, ze heeft verdomme net jullie tweede kind gekregen”, zegt de een. En de ander: “Ik heb het zo ontzettend met Bibi te doen. Arme meid.”

  11
  7
  • RPpsycholoog zegt:

   Waylon, maak je borst maar nat want er zullen wel meer naar buiten komen dat je ook met hun een scheve schaats hebt gereden, succes meneertje kan me piemeltje niet in m’n broek houden…

   12
   0
  • Wikipedia editor zegt:

   Waylon, ik heb je Wikipedia site geactualiseerd.
   Ps. Viel me wel op dat ik las dat jij coach en zij deelneemster was van It takes two, vuile smeerlap…

   Wikipedia
   Privé
   Bewerken
   “Waylon ging vreemd voor, tijdens en na zwangerschap van z’n vriendin Bibi en zijn daarna uit elkaar gegaan”
   Waylon heeft een dochter en zoon met de zangeres Bibi Breijman. De twee leerden elkaar kennen tijdens de tv-opnames van het RTL 4-programma It Takes 2, waar Breijman als deelneemster te zien was en Waylon als coach.[11] [12] Waylon heeft ook een zoon uit een eerdere relatie.

   6
   0
 2. kontsekslover zegt:

  Hier heeft South Park meer dan 10 jaar geleden al eens een aflevering over gemaakt. Trapt niemand meer in Waylon. Voor zover iemand dat al deed. Alhoewel je hebt altijd idioten.

  4
  0
 3. Willem B zegt:

  Ja maar zeg nou zelf zit ik elke avond op de bank met naast me een big met uitgescheurde doos en hangtetten en een jankbaby dat word je wel gauw zat. Dit weekend effe hoteletje paar gram scoren en gaaaan

  8
  23
 4. Dennieboy zegt:

  Demoon in z’n broek bedoelt hij. Snap sowieso al niet hoe hij die onaantrekkelijke liliputter meerdere keren kon bezwangeren. Maar toch lullig

  5
  10
 5. vreemdgaanisnatuurlijk zegt:

  Demonen in je hoofd? Dit is niets anders dan met jouw bekendheid anderen het bed inlullen.
  Vreemd gaan is gewoon een mannending en jij gebruikt je bekendheid hiervoor.
  De meeste mannen willen het wel maar durven niet. Of ze zijn gewoonweg niet aantrekkelijk genoeg.
  Dus geen respect van mij maar wel begrip. Alle begrip.

  5
  5
 6. Linde zegt:

  Ik kan alle vrouwen en vriendinnen van BN’ers uit de droom helpen…als Marco en Waylon zelfs vreemdgaan dan gaan alle mannelijke bn’ers vreemd. En nu hoor ik je denken en die leijke bn’ers dan…ook die gaan vreemd, kijk maar naar Ali B met zijn misvormde voet en lelijke harses. Er is geen vrouw die daar overheen wil als die geen BN’er zou zijn.

  11
  0
 7. Ook haatvarkens gaan vreemd zegt:

  Roos werd gefotografeerd in een bordeel met zijn broek op zijn enkels. Landelijk weekblad.
  Einde huwelijk roos
  Daarna mocht hij de kinderen wat minder zien en ging mijnheer protesteren want niet eerlijk

  3
  6
 8. naievevrouwen zegt:

  Vrouwen die met BN-er mannen (show-business of zakeijk) gaan en verwachten dat ze monogaam zijn, zijn dom en naief. Zo werkt het gewoon niet. Mannen willen neuken als een beer. Klaar.

  Dit is geen verwijt. Dit is een waarschuwing!

  5
  1
  • Aad zegt:

   Dwerg Yvonne en die twee kampers van JuiceChannel hebben de laatste tijd echt betere Juice dan jullie. Eerlijk is eerlijk. Compleet overvleugeld.

   5
   3
 9. Wilfred Genee zegt:

  Snap Willem wel. Hij wil hem ook ergens inhangen en als het vrouwtje d’r beentjes niet uit elkaar doet…….
  Pak ze Willem!

  2
  7
 10. SnikkelGezicht zegt:

  Spijt komt altijd achteraf en achteraf is het mooi wonen.

  Misschien gewoon je lul in je broek houden. Er zijn namelijk genoeg momenten geweest dat jij het proces, dat leidde tot je lul in haar poes steken, had kunnen stoppen. Maar dat deed jij niet.
  Dan kan jij verzonnen demonen wel de schuld geven, maar dat is natuurlijk larie.

  10
  0
 11. Jonge zegt:

  Als Waylon zie dan denk ik aan Linda. Die schijnt na de zomer weer te willen beginnen en we zijn benieuwd of Waylon en Marco B. dan samen op de bank zitten om gezellig bij te praten. Of zitten Sjonnie en haar ex op de bank?

  1
  1
 12. Jeff zegt:

  Waylon je hebt zo’n gelijk pik de lekkerste meiden op een presenteer blaadje heerlijk man.

  Als die stumpers wie negatief op jou reageren zijn hypocriete scheinheiligen schijtbakken gewoon jaloers .

  En Roos jjij hebt een kop als een UI je stinkt als een UI je hebt een lichaam van een varken zelfde kleur ook dus kansloos.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.