Oorlog bij de Frogers


In Spanje was het een veldslag. De zoons van René (zanger uit de jaren ’90) waren met hun vriendinnen naar het o zo gezellige Marbella. Maar zoals dat gaat met ordinaire mensen en drank sloeg de vlam al snel in de pan. De meiden van Didier en Maxim genaamd Sammy en Shayna (wel grappig dat die jongens Franse namen hebben en hun partners namen van het kamp) kregen mot en begonnen aan elkaars haren te trekken.

Waar ging het nou om? Nou, de bezopen Sammy vertelde dat Shayna is vreemd gegaan. En dat vond Shayna niet zo aardig. Enfin, aan het einde van het gesprek sloegen zij elkaar de hersens in en moesten andere mensen tussenbeide komen. De relatie tussen Maxime en die kleine slettenbak is nu voorbij.

14 reacties op “Oorlog bij de Frogers

  • Janus van de Kant zegt:

   Waarom ben ik nou niet eens een béétje verbaasd hierover? Arbeidersvolk, tokkievolk, kampervolk, je kan ze in een villa stoppen of naar een knappe school sturen, het blijft geweaun dom volk zonder goede manieren of een ontwikkeld moreel kompas.

   Lachen voor ons, die rare strapatsen zijn geinig natuurlijk.
   Maar voor de personen in kwestie is dit megalomaan ellendig.

   Dit geld voor al die gestoorde bn-ers uit het b en c-garnituur: de droeftoetertjes van Dave Roelvink, Patty Brard, Jeroen vd B, Gordon en Gérard J.

   13
   3
 1. Golddigger zegt:

  Hahaha, dit is nog eens een mooi verhaal. Die Shayna is sowieso niet te vertrouwen. Ze had zelf in een dronken bui ook rare filmpjes van haarzelf op Instagram gepost. Daar was ze dronken en close op te zien samen met Wesley Sneijder. Die waren er ook heel snel weer af. Zal me niks verbazen als die kabouter aan haar heeft gezeten.

  7
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.