Oorlog in Oekraïne komt voor Gordon wel erg dichtbij


“Wat een hartverscheurende beelden uit de Ukraïne”, zegt de bipolaire cokejunk op Insta. En het is niet alleen maar hartverscheurend voor Goor hoor. Nee, het komt gewoon wel heel erg dichtbij. Hij zat namelijk bijna in die oorlog.

“Ik was twee jaar geleden nog in Kiev, zo’n prachtige stad en geweldige bevolking die nu dus in angst moeten schuilen of vluchten voor de waanzin in een gek zijn hoofd!” We wisten dat die aandachtsjunk al viroloog is, maar dat hij ook nog veel weet van geopolitiek was nog onbekend. Knap hoor. “Wat voor harteloos monster moet je zijn om dit te doen bij onschuldige mensen. Zijn dochter woont in Nederland met een Nederlander! Het zal je vader zijn!”

20 reacties op “Oorlog in Oekraïne komt voor Gordon wel erg dichtbij

 1. Toto please help mij dan eens zegt:

  Mijn hondenkontje uitgescheurde beelden, daar heeft dit sujet er dan niet over. Vieze smerige rat die je bent Goore Don, ze moesten je kapot schieten.

  8
  19
 2. Koning Willem Alexander zegt:

  Na een jaar lang Roddelpraat te hebben gekeken, kan ik concluderen dat toch wel op zijn minst 95% van de bEkenDe nEDeRLanDerS één of meerdere persoonlijks stoornissen heeft. Wat een aandachttrekkers zijn het. Stuk voor stuk.

  32
  4
 3. Nike J. zegt:

  Het zal toch weer niet een keer; HowToMakeEverythingAboutMe junk, rectale plofkoplikker en groot afnemer geestverruimende middelen die zich te graag laat uitwonen door drugs-dealertjes *voorkeur hoe ranzinger hoe beter ergo Marokkaantjes.

  10
  1
 4. Robbie zegt:

  Sjongejongejonge wat een halve gare is dit toch ook he. Heb weleens gehoord dat Gordon eet met zijn l*l uit zijn broek, hij is bang dat anders de strontvliegen op zijn eten landen………

  5
  4
 5. Ome Poetin zegt:

  Gooordon ik proost met jou ondanks dat je een typhushoomoo bent. Lelijke kansloze prutser. Er is maar een iemand die valser is dan jou Smierlap. (ikke) Proost !

  3
  14
  • Pisnicht zegt:

   Je ziet het aankomen. Binnenkort rijdt hij met een busje Oekrainers langs Nederlandse attractie’s terwijl hij zijn diepe zakken vult met loterijgeld.

   1
   0
 6. HetKomtDichtbij zegt:

  Ik “liep” net met google-maps virtueel door Kiev.
  Het komt nu allemaal wel heel erg dichtbij.

  Dit wilde ik even delen met al mijn fans want ik verveel kennelijk me de Typhus in dat Dubai.
  En er zijn nu ook al geen jongeren met Down die me ongelimiteerd adoreren en zelfs mijn liedjes leuk vinden.

  15
  1
 7. I am a celebrity ( K. Kardashian) zegt:

  Nu Betpeter R. De Vries eindelijk opgerot is van de planeet moet er natuurlijk een opvolger aka alleskenner in zijn voetsporen treden. Ja wel Goordon onze aandachtzieke theatrale persoonlijkheidstoornis maakt met zijn sterk onderbouwde persoonlijke analyse echt gigantische, bijna nobelprijswinnende, indruk…

  9
  11
 8. Denniee se Schoutens zegt:

  mien pa is eigenlijk ook van de verkeerde kant. Met de 4e hands Porsche cruisen we samen in het weekeinde naar het frikandellenbos. Pa laat zich graag in de bek spuiten, ik meer over mijn bips. Ik hou van jou pa

  3
  10
 9. Niet Roland Molendijk zegt:

  Dag Dennis, goedenavond. Hier Ronald. Gaarne hoor ik van je of er dit weekend een teenageparty is. Wel discreet svp. Over die kipwrap ontvang ik graag ook meer info. Mvg Ronald

  3
  1
 10. Gerard Joling zegt:

  Jezus!! Gordon bedoel ik, dat volgevreten nijlpaard is echt kampioen in alles wat er gebeurt de aandacht weer op hem te vestigen. Misschien is het tijd om er geen aandacht meer aan geven, dat bloedt die narcist vanzelf deaud…

  4
  0
 11. Zielige mongool zegt:

  In de Oekraine denken ze nu ook twee jaar geleden was die pisnicht nog hier en nu Putin met zijn mannen. Goor is niet meer dan het product van een tokkie familie die een podium heeft gekregen van een andere Tokkie familie met wat te veel zendtijd tussen de reclameblokken.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.