Oplichters RUMAG lichten weer op


Die flapdrollen komen met een nieuwe waardeloze show genaamd Sterallures. Het is de opvolger van de waardeloze show Roddelloog. Maar we hebben natuurlijk ook nog de waardeloze show Geroezemoes, waar Fawrynotsawry de reet likt van een BN’ertje. Enfin, daar doen ze aan straatinterviews.

Iedere week mag er een totale nitwit vertellen hoe erg het leven van een bekende Nederlander is aan de totale nitwit Fawry. En iedere week is er ook een straatinterview. En laat nou iedere week precies hetzelfde meisje op straat te lopen in precies dezelfde kleding. Oh wacht, ze hebben het gewoon in 1 dag opgenomen met 1 grietje. Stelletje oplichters.

10 reacties op “Oplichters RUMAG lichten weer op

 1. Henry V. (Achternaam bij de redactie bekend) zegt:

  Betrapt.
  De ware fans van Sterallures, Roddelloog en Geroezemoes zitten bij Jan en Dennis op de redactie van Roddelpraat.

  Geen van deze drie dingetjes van FairynotSairy heb ik ooit langer dan 45 seconden kunnen bekijken omdat die kerel een engnek van de eerste orde is.

  Maar dat jullie dit wel bekijken en zelfs analyseren voor de Fans van Roddelpraat vind ik wel mooi.

  Nochtans zou de wereld niet slechter worden als jullie niets meer posten over deze man en zijn pogingen het nieuws te halen. Ikzelf zal hem niet missen.

  21
  0
 2. Gooordonn zegt:

  Jan, vertel een tijdje niets meer over die ijdele Perzische gladde tekkel? Rumag haalt vaak nog 20k views omdat je ze aandacht geeft…die hard RP fans klikken toch even door.
  Zou leuk zijn als Rumag onder de 1000 views blijft

  5
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.