Patricia Paay doet gevaarlijk statement


Van veenlijken schakelen we over naar fossielen: “Volgens mij ben ik in Nederland de oudste influencer, haha!” aldus Patricia Paay. Ik heb in het geologisch museum even nagevraagd hoe oud de 1,59m kleine smurfin is, en met 72 jaar kan dit statement zomaar eens kloppen.

“De ene keer draai ik gehaktballen, de andere keer deel ik een foto uit de oude doos.” Een foto mét je oude doos bedoel je, maar die vinden we zeker niet allemaal terug op Instagram. En toch, toegegeven, de laatste jaren heb je je netjes gedragen. Zolang je zo veel mogelijk lichaamsdelen bedekt houdt, gunnen je deze Insta-carrière van harte.

Deze uitspraak gaat wel over de kromme rug van onze 75-jarige makker Frank Jansen, de ex van Rogier (LEEEEEUKKK). We zien graag in de comments terug wat onze Roddelpraatvrienden hiervan vinden.

20 reacties op “Patricia Paay doet gevaarlijk statement

 1. Marijke Helwegen zegt:

  Patries en ik waren de zangeressen van de Star Sisters. Toen ik nog Marijke Paay was, later getrouwd Helwegen. Na mijn carrière ben ik met kraaien gaan praten en Patries trad op in flimpjes waar ze mannenpies in en over haar mond nam.

  11
  0
 2. Ik moet plassen zegt:

  Over de één mag je pissen en over de ander schijten. Hrt is allemaal niet meer interessant. Het is verweerd, kan amper nog op de benen staan en elk moment omvallen om nooit meer op te staan. Ze zijn de aandacht niet waard.

  3
  2
  • Corine zegt:

   U kunt zich vast niet vertonen waar Patricia haar behoefte doet😜 Veel ‘succes’ met uw zelfvergiftende jaloezie. Al ben ik veel jonger; Patricia is een prachtige vrouw. Wat ze doet gaat alleen haar aan. Ik wens haar ALLE goeds en moois ❤

   0
   0
 3. Ger Jolig zegt:

  In de ochtend gebruikt ze een vol uur om het gezicht te plamuren, Soort stukadoors collectief elke dag van het jaar opnieuw dan. Onder de driedubbele laklaag huist een rimpelige oude vrouw.

  5
  2
 4. Kat zegt:

  Ach wat leuk! super dat ze met de tijd meegaat dikke duim! ik wens haar heel veel succes toe!
  btw ik lees hier weer zulke ranzige opmerkingen.. vind dat zo jammer , ik denk dat menig hier nog veel smeriger zijn in de slaapkamer of badkuip! steek de hand in eigen boezem ipv anderen tot de bot toe af te breken!
  ze ziet er nog super uit voor haar leeftijd! … go for it girl!

  1
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.