Patty Brard negeert Roddelpraat!?!?


Nu we volop strijden voor een plekje in de race naar de Gouden Televizier Ring (die we gaan winnen), keert Patty Patty Patty ons volledig de rug toe. Ze weet geen goed woordje meer over ons te spreken. Sterker nog, ze weet überhaupt geen woordje over ons te spreken. “E.n.en door” stamelt ze nerveus.

“Zij zijn echt er héílig van overtuigd dat zij dat kort geding gaan winnen.”, aldus de sarcastische Showniews-lul. “We hebben natuurlijk ook nog even contact gezocht met de Televizier. Die denken datzelfde, dat zij het gaan winnen.”, gevolgd door een obviously-eyeroll van die rauwe frikadel in een clownjasje.

We voelen ons verraden. Het kort geding staat zo gespannen als de houding van houte hark Patty, die met haar zonnebankbruine kontje de kruk voor 140% vult. Wij laten ons niet zomaar (ge)dingen door zo’n karige Showniews-behandeling.

98 reacties op “Patty Brard negeert Roddelpraat!?!?

 1. Co Jenevo zegt:

  Ik heb wel respect voor het mediawereldje.
  Roddelpraat flink fanatiek volgen, zonder daar interesse in te hebben.
  Dat kon ik op school al niet.

  36
  3
 2. Slow nieuws zegt:

  Petula negeert wel meer. Rode stoplichten e.d. Heeft met de leeftijd te maken. In de dagelijkse overlevingsstrijd gaat meer langs haar heen. Concentreert zich alleen nog op het witte poeder en de tena lady.

  7
  0
 3. Ron Brandtsteedert zegt:

  Toen ik nog getrouwd was met De Pat lag ik onder de glazen salontafel en Pat daar bovenop gehurkt om een flinke bolus uit te persen. De Pat was toen nog een niemendalletje / eigenlijk nog altijd. Beetje poepsex dan maar voor je mannetje. Je drol op het glazen tafelblad was smerig, maar de Pat was nog smeriger

  6
  6
 4. Kat zegt:

  Hmm ze houd zich wijselijk stil dat siert haar ook wel, kijk als je een paar x in de week bijna tot op het bot toe afgebrand word ,dan kan je ook beter niet meer reageren, ze is dus een verstandige vrouw!
  Ik mag dr wel! wow nu krijg ik de duimpjes omlaag maar dat kan me geen reet schelen!

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.