Patty mengt zich weer in The Voice-zaak


En deze keer voor de slachtoffers. Wat vreemd is, want Patty nam het eerder op voor de daders en haar baas John de Mol. Maar zoals wel vaker wordt er vlug van kant gewisseld als het moeilijk winnen wordt bij je eigen club. We mogen god op onze blote knieën danken dat het geen oorlog is met dit soort types.

Met een plaatje denken dat je opeens deugt, dat is het niveau van onze BN’ers. En het erge is nog, wat wil je hier nou mee zeggen?

Want nu is er een soort trend gaande dat opeens alle mannen roofdieren zijn die vrouwen aanranden en verkrachten. Dat is natuurlijk niet waar. En als vader van zoons en een dochter wil ik daar wel wat over zeggen. Ten eerste dien je altijd je dochter te beschermen tegen smeerlappen. Omdat er mannen zijn die zich niet aan de regels houden. En je zoons vertellen dat ze dit niet mogen doen is niet afdoende om dit soort gruwelijkheden te voorkomen. Het is namelijk niet zo dat mannen die dit doen vroeger nooit hebben gehoord dat ze met hun poten van dames moeten afblijven als ze dat niet willen. Dat soort kerels doen dat terwijl ze weten dat vrouwen het niet willen en dat het niet mag. Opvoeding is echt niet genoeg om zoiets te voorkomen. Dat is een extreme versimpeling van het probleem. En dat is dan weer onderdeel van het probleem, dit soort simpele figuren.

30 reacties op “Patty mengt zich weer in The Voice-zaak

  • Maria Cassese zegt:

   ER WORDT NIETS GEZEGD OVER DE KINDEREN VAN DE VERDACHTEN! DAT MIS IK IN ELK BERICHT DAT IK TEGENKOM! ZIJ ZIJN ZEER ZEKER OOK ZWARE SLACHTOFFERS. HET GAAT OM HUN VADERS! WAT ZIJ HUN KINDEREN AANGEDAAN VALT MET GEEN PEN TE BESCHRIJVEN! HET ZIJN GEEN VADERS, MAAR EGOÏSTISCHE VERWENDE, RIJKE NARCISTEN! ALI B WAS SOWIESO GEEN LEKKER MANNETJE! HIJ HAD TWEE GEZICHTEN. HOOP DAT ZIJN KINDEREN HET GOED MAKEN. MAAR IK PERSOONLIJK ZOU BREKEN MET MIJ EIGEN VADER. WANT ZEER ZEKER GAAT DIT HEN OOK ACHTERVOLGEN. SOWIESO EEN ENORME PSYCHISCHE KLAP. NIET ALLEEN MAAR OOK BIJ AL DIE ANDERE GRENSOVERTREDENDE MANNEN VAN DE VOICE. MARCO, JEROEN. IK DENK OOK VEEL AAN HUN KINDEREN. DAAR HEEFT VOLGENS MIJ NIEMAND OVER PF ER WORDT MAAR WEINIG OVER GEZEGD. DIEPTRIEST!

   19
   20
 1. Ringo zegt:

  ALi B en Marco van de Radio geweerd.
  Kan iemand onderzoeken of Pascal Jacobsen ook iets doet met fans of kinderen, zou mij erg goed uitkomen qua Blof-boycot.

  30
  4
 2. Jan Jansen zegt:

  Patty Patty Patty, zoekt alleen maar aandacht er is geen mens die Patty dickpics sturen, zelfs Tukkertje Lorenzo heeft klasse en stuurt dat veenlijk niks.

  33
  4
 3. Goddelijk vingeren met Andries Knevel zegt:

  Vreemd maar bij dat dorre hout van die graftak denk ik altijd aan educate yourself.

  Dat iemand zo getekend door het leven voor ons nog een boodschap denkt te moeten hebben. Als je met zo’n lichaam in een badpak na een duik van 10 meter hoog plat op de bek nog denkt serieus genomen denkt te worden dan is dat het lichtende voorbeeld dat de mens niet meer te redden is.

  23
  5
 4. Glenn HODL zegt:

  Een veenlijk is een in het hoogveen gevonden overblijfsel van een prehistorisch menselijk lichaam. Door de conserverende werking van het veen (laag zuurstofgehalte en de zure omgeving – veenwater is zuur) zijn deze lijken gemummificeerd en in betrekkelijk goede staat bewaard gebleven.

  Dat laatste valt nog te betwisten.

  13
  5
 5. Sexual Harassment Panda zegt:

  Het onderwerp is alweer gekaapt door de woke-scene. Allemaal bn’ers die er jarenlang vanaf wisten maar de andere kant opkeken gaan ons nu vertellen dat alle mannen zo zijn en er meer vrouwen op top-functies moeten komen en de hele blabla gaat weer verder…

  23
  2
 6. Geloofikniet zegt:

  En ineens weten alle Talpa-“sterren” niet half hoe snel ze hun deug-punten moeten halen in de media. Patty, Gordon, beide Johnnies, Linda, die roddelkoninginnetjes van Shownieuws…allemaal zijn ze opeens diep geschokt. Totaal ongeloofwaardig want daarvoor loopt deze narigheid al te lang en is het te omvangrijk. Die hele Talpa cultuur is verrot aangezien men het gedrag van Marco B, die “ex” van Linda en Ali B gewoon tolereerden. Voor insiders is het gewoon ongeloofwaardig dat men dit niet geweten heeft.

  28
  3
  • Elisabeth zegt:

   Je moet je schamen om dit soort reacties te schrijven. En dan ook nog anoniem. Lafaard! Ik ben geen Patty fan maar dit soort commentaar vind ik ook een soort van “me too” of vrouwonvriendelijk.

   7
   0
 7. AT5 voorlees Merel zegt:

  Patty kan beter een hondenkennel gaan starten. Beter dan de beeldbuis van de mensen thuis vervuilen. Ja en Luv’ was aardig, maar de Pat trapt naar haar ex collega’s ten faveure van haarzelf.

  6
  2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.