Patty Patty Patty heeft weer wat te slijten


Ze is al 66 en nog steeds moet ze zich laten gebruiken voor van die trieste reclames op haar Insta. Sta je dan met je gordijnen in de hand te ouwehoeren over beachybreeze. Want oh oh oh, wat gaan ze dan lekker ruiken en dan ruft je hele huis ook naar beachybreeze. Wat een armoed.

Maar goed, ze heeft natuurlijk geen enkele remming qua troep aan de man brengen. Haar Kruidvat lijn met panterprint pleepapier was wel het dieptepunt.

23 reacties op “Patty Patty Patty heeft weer wat te slijten

 1. PiemelBoy zegt:

  Ik zou haar doen.
  En iedereen die mijn reactie leest heeft geluk. Want je mag je mondje open doen, dan draai ik er een vers geperste warme drol in. Die zal lekker in je bekkie naar binnen glijden als een haring met uitjes. Bam, zo door je keel. Je zal genieten en braken te gelijk. Een heel bijzondere ervering.

  3
  45
 2. Umfufu zegt:

  Daar krijg je toch zo’n vreselijke koppijn van, al die huisparfums om te maskeren dat je te belabberd bent om een keer goed schoon te maken of de hond in bad te doen.

  3
  1
  • Gasklep zegt:

   Dat.
   En elke dag twintig minuten luchten voor de verse zuurstof. Nou zal Patty Brard niet zo vaak meer op de salontafel schijten tegenwoordig maar als het dan voorkomt zou ze er een busje toiletverfrisser naast kunnen zetten. Want nou doet ze net of die vieze zeelucht in haar gordijnen helemaal toppie is. De geur van rottend wier, dooie zeesterren en wrakhout. Me dunkt.

   8
   1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.