Patty Patty Patty was ooit een babe


Dat wisten we natuurlijk al, onze Pat zag er vroeger redelijk goed uit. Het veenlijk was een mooie jongedame en een prooi voor menig man in het Hollandse medialandschap. We noemen een Ron Brandsteder, Gert Berg en uhm ene meneer Nasi met wie ze die Spaanse voetballer heeft.

Vandaag neemt Pat ons mee naar het jaar kruik waar het nog niet mogelijk was om met photoshop je ff wat knapper te maken dan je bent. Dus dit is de puur natuur Patty toen zij op de cover van de Playboy stond. Ons Jan kan de fotoserie nog herinneren, het is immers uit zijn tijd. Toen had ze reeds hele enge voeten, weet hij te vertellen.

23 reacties op “Patty Patty Patty was ooit een babe

 1. GHB Hilterman zegt:

  Gelukkig hebben we de fotos nog. En ik dacht nog dat het kreng door Dr. Schoenmaker in de beits gezet was. Die kleur is dan ook het enige wat orgineel is gebleven. Verder heb je wel heel veel fantasie nodig om nog enige relatie te kunnen leggen. Wat is de natuur toch genadenloos en dit examplaar krijgt het wel erg stevig voor de kiezen. Wat een toestand.

  3
  0
 2. Internationale coordinator rampenbestrijding zegt:

  We zijn jalours op Pris dat haar moeder met het nazaad de smakelijke verhalen deelt. Pris zal er pap van lusten en ze zal hebben gelachen als een boer met mond vol zaad. Hoe moet dat met Patty Patty Patty als ze echt de weg kwijt raakt, dement wordt en alle remmen er af gaan. De eerste symptomen zijn duidelijk zichtbaar. Is die bunker met 6 meter beton al gebouwd?

  0
  0
 3. Caleb zegt:

  Good day! This is my first visit to your blog! We are
  a collection of volunteers and starting a new initiative in a community in the same niche.

  Your blog provided us beneficial information to work on. You have done
  a wonderful job!

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *