Patty weer in de uitverkoop


Pffffffff. Wat een armoed. Dat ouwe wijfie die maar allerlei meuk aan de man moet brengen om een beetje in leven te blijven. Vorige keer ging het over lekker ruikende gordijnen, nu van hetzelfde merk een of andere wasverzachter of zoiets.

En om het nog triester te maken staat ze haar panterkleding van het Kruidvat, met de kaartjes er nog aan dus ongedragen, in een wasmachine te proppen. En dan noemt ze dat hondje ook nog haar kind. Mijn hemel, wat een teloorgang.

14 reacties op “Patty weer in de uitverkoop

  • Patty Fart zegt:

   Tjah dit ouwe wijf is continu in de uitverkoop om haar Colombiaanse dieet te bekostigen.
   Ze is flink afgevallen dus blijkbaar werkt het.
   Ben best jaloers op haar.

   Die dikke perenneus van haar geeft ruimte om een hele dagvoorraad aan Colombiaans dieet poeder mee te vervoeren. Het werkt als het ware als insuline pomp.

   Bij trek, drukt ze op haar neus en snuf snuf een dosis wordt haar geleverd.

   5
   2
 1. Patty Brard Nieuws! zegt:

  Patty Brard Nieuws!

  Patty Brard haalt uit naar Marc-Marie Huijbregts: ‘Wat een dombo’

  Patty Brard vindt dat Marc-Marie Huijbregts een ietwat dommige man is. Er is bij hem ingebroken met een sleutel die hij op zijn voordeur bewaarde. “Wat een dombo”, aldus de tv-diva.

  Marc-Marie Huijbregts werd in het laatste weekend van januari, in de nacht van zaterdag op zondag, opgeschrikt door inbrekers. Zijn man betrapte de dieven op heterdaad en joeg ze uit huis. “Ze kwamen gewoon met een sigaret in hun mond binnen, omdat ze dachten dat er niemand was”, vertelt hij in zijn podcast.

  Sleutel in kluisje

  Het was voor Marc-Marie direct duidelijk hoe de dieven naar binnen zijn gekomen. “Wij hebben verbouwd, echt al twee of drie jaar geleden. Die man heeft toen een kluisje op de deur gedaan met een code. Daar hebben wij onze huissleutel in, want als iemand er dan toevallig in moet en wij zijn er niet, dan kun je even zeggen: ‘In dat kluisje zit de sleutel.’”

  Is dat niet wat gevaarlijk? Ja, beaamt Marc-Marie. “Wij hadden die code allang moeten veranderen en die man die ons slot kwam vervangen zei: ‘Die kluisjes zijn heel erg gevaarlijk, want met een bepaald soort hamer sla je er zo een gat in en dan kunnen ze er zo in.’ Je hebt er dus helemaal niks aan.”
  5511

  Waarom hing die sleutel daar dan nog jarenlang? “Omdat we er eens in de zoveel tijd – nou ja, eigenlijk bijna nooit – iets aan hadden. We hadden een keer dat er een matras werd gebracht, ik niet thuis was en toen kon ik zeggen: ‘Goh, u kunt eventjes de code invullen. Dat is 5511. Dan kunt u hem in de hal zetten.’”

  Hij besluit: “Maar dan moet je natuurlijk wel die code af en toe veranderen, maar dat deden wij niet. Ik denk dat iemand die code verkocht heeft of afgegeven heeft of die wist zelf die code…”
  Patty reageert

  Wat vindt Shownieuws-mevrouw Patty Brard hiervan? Dom, vindt ze het. Héél dom. “Wat een dombo. Ik vind alleen al het fenomeen dat je je sleutel op je deur plakt… Ik bedoel: zet er koffie bij, cake en ‘welkom’!”

  Collega Bart Ettekoven: “Ja, zo’n deurmat met welkom erbij en je loopt zo door.”

  Patty verzucht: “Wat is er mis met je sleutel gewoon bij de buren laten liggen?”

  5
  2
  • Pattypattypatty zegt:

   Ik snap wel dat patty haar sleutel nooit bij de buren zou laten liggen.
   Tenminste. Ik weet niet hoelang die bolussen van Patty op de salontafel mogen blijven liggen…???
   Of ruimt die butler van haar het steeds op, Antoine de poetsvrouw van Patty????

   5
   1
  • Het Journalisten Collectief zegt:

   Mooi vervolg op het eerdere bericht van 30 januari op Roddelpraat.

   PIEPKUIKEN TREFT NOODLOT
   NOODLOT TREFT PIEPKUIKEN

   Voor de tweede keer in een paar maanden tijd is piepkuiken opgeschrikt uit zijn eigen kleine coconnetje en geconfronteerd met de grote boze buitenwereld.

   Zo werd piepkuiken in augustus vorig jaar nog in elkaar geslagen door een meisje toen hij met zijn fietsbel belde.
   In een uiterst warrig verhaal beweerde hij dat hij probeerde een langzaam rijdende Audi te passeren op de gracht waarbij hij met zijn fietsbel belde. … tja.

   Lees het hele verhaal terug op
   https://roddelpraat.nl/nesim-el-ahmadi-is-depri/#comment-205276

   5
   0
 2. DePat zegt:

  Ik heb overigens wel via mijn poepgat prachtige vlekken in een glazen salontafel kunnen etsen toen Ron Brandstichter er verheerlijkt onder lag met zijn kruimpie kromme plassertje. De salontafel staat nu wel bij het historisch erfgoed.

  0
  2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.