51 reacties op “Pikante foto Famke Louise duikt op

  • Rapper Sjors zegt:

   Barbie (Samantha De Jong) is toch ook moeder? Zo bijzonder is dat dus niet. Alleen mij benieuwen of haar record wordt verbroken tot dat die kleine uit huis wordt geplaatst. En zal die kleine ook huilen als het autotune effect?

   17
   0
   • Kenkerdikkewijvenneuker zegt:

    We zitten niet op dumpers waar niemand een wijf kan krijgen. Ik heb ze in alle maten en soorten gehad. Betaald en onbetaald. Famke zou ik ook gewoon doen. Maar het is wel een aandachtskechie, en dat heeft niks met jaloezie of afgunst te maken. Kechjes blijven kechjes. And i love it.

    0
    0
 1. De moeder van Famke zegt:

  Beetje triest om naaktfoto’s te delen van mensen die daar duidelijk niet op zitten te wachten. Jan’s onverbloemde mening overal op kan ik wel waarderen maar dit soort foto’s delen is gewoon sneu.

  19
  43
 2. Kijk eens naar het vogeltje zegt:

  Stelt helemaal niks voor. Een zure sloot die in een bak met water zit. Zal net misschien een studentenhuis hebben afgewerkt. Dat kun je niat afzien aan dat ongelukkige hoofd zonder emoties.

  1
  0
 3. Roger Kremer zegt:

  Ik moet het met veel minder doen. Dat gaat ook prima, dus dan zal dit helemaal lukken. Je kunt veel over Famke zeggen, maar ze is bepaald geen vies, lelijk en dik wijf.

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.