Poetin overweegt terugtrekking na pittig statement Georgina Verbaan


Allee deuggleuven verzamelen! Want als de zure pruimen brigade van de grachtengordel ergens dol op zijn is het deugpunten scoren. Je zou namelijk ook daar kunnen staan demonstreren (niet dat het ene reet zin heeft, maar toch) zonder het op Insta te gooien. Nee, het is kijk mij even heel erg goed zijn.

En je weet nu al dat ze het ook wel zielig voor Poetin vindt.

26 reacties op “Poetin overweegt terugtrekking na pittig statement Georgina Verbaan

 1. Clubber Lang zegt:

  Prima dat ze er staat, maar wat schieten wij er mee op om dat te moeten weten?
  Kansloos dit soort… tja.. deuggleuven is eigenlijk wel dekkend.

  31
  4
  • >>>B R E A K I N G N I E U W S zegt:

   >>>>B R EA K I N G !!!!<<<<<

   Joe ik zal de komende twee weken weer op kosten van de belastingbetaler logeren in een boevencel na het besluit van de rechtbank zijn schorsing van de voorlopige hechtenis op te heffen.

   Dat Jorik het ernstig te bont heeft gemaakt deze keer met de mishandeling op straat van de moeder van zijn zoontje geeft de raadkamer voldoende reden de kleine etter voor poging tot zware mishandeling te gaan vervolgen.

   Voorlopig blijft Jorikje dus in hechtenis wat hem tijd geeft zijn zonden te overdenken. Nu had Jorikje al heel veel vrije tijd ineens want hij hoefde al niet meer langs te komen bij feestcafe het Lammetje, daar hebben ze allemaal een hartgrondige hekel aan kerels die hun vrouw in elkaar slaan.
   Ook Jorikje zijn kledinglijn is volledig gestopt en de laatste stukken gaan voor bodemprijzen weg.
   Verder hoeft Jorikje niks meer te verwachten van de Belgische Friettent waar hij vroeger nog wel royalties van kreeg maar nu wordt geacht uit de buurt te blijven om de klanten niet weg te jagen.
   Momenteel wordt Jorikje gedwongen door Sony om de voorschotten van het miljoenencontract dat hij onlangs sloot terug te betalen.
   Meer instanties die geld willen zien zijn natuurlijk de bank en de fiscus.
   Hoewel Jorikje het altijd voor deed komen alsof hij héél veel geld bezat heeft hij zijn bakstenen grachtenpand in Amsterdam met een dikke banklening gefinancierd.
   En de reisjes naar Dubai dan?
   Die waren zakelijk aftrekbaar als onderdeel van een importscam waar zowel Fiod als Fiscus als Douane wel heel erg geïnteresseerd in zijn.
   Het was niet voor niets dat Jorikje door iedereen gewaarschuwd was voor foute vrienden….

   23
   0
   • Robbie zegt:

    Idd kenne we niet ff losgaan op Jorik?? Veel beter dan de wereldproblematiek. Jammer man dat hij niet in Spanje is opgepakt. Overigens vind ik dat jij het altijd prachtig verwoord. Reageer niet heel graag vanuit mezelf, maar doe je goed. *high 5*……..

    11
    2
   • Tim van Vooren zegt:

    Je was nog ook vergeten te vermelden dat ze in Madame Tussauds binnen 24 uur een kleipoppetje van Jorik al in de smeltoven haddengedaan omdat het zo een laaghartig schijdtjongetje is en ook nog dat een limoncellomerk hem direct aan de kant hadgeschoven toen ze dat hoorden en dat Spotify zijn kutliedjes uit de playlists had geschrapt dat vind ik wel mooi want anders moet je steeds skippen

    13
    0
    • F. van Stokkerboom zegt:

     Beetje Raar dat Glenda the Fightbitch juist niet meer met The Ladies Of Soul optreedt vanwege dat ze met tien man een groepje kinderen die bij de Jumbo werkten n mekaar beukte.
     Maar Dat Ze wél nog steeds op het Programma van Tivoli in Utrecht staat om 22 April daar op te treden.

     Lekker Voorbeeld trouwes voor de rest van de Bezoekers vanTivolie Utrecht vind het geen probleem om Agresieve Losgeslagen idioten op het Podium te zetten voor Geld.Maar de Bezoekers moeten zich wel Goed gedragen

     Beetje Raar is dat Want dit stuk Verdriet zit tegen die tijd ook n de gevanengis (te roepen dat ze onschuldig is)

     13
     0
 2. Mabel wist de shit zegt:

  Wat een verschrikkelijke doos is dat wijf. Ze begint steeds meer op de geheime dochter van Marijke Helwegen te lijken. Waar Marijke nog humor heeft, heeft Sjors gewoon een rotkop. Een linkse rotkop. Pisvlek dat wijf.

  9
  11
 3. Robbie zegt:

  Toch denk ik de laatste tijd wel ff na, en dat valt voor mij niet mee. Maar stel je voor wij moeten knokken voor Nederland en dan heb je een Lil Kleine, een Marc v/d Linde, een marc marie, een Georgina,een Don oja en Dennis en Jan laatst genoemde is afgekeurde s5. En wij moeten ONS land gaan verdedigen??? Denk dat het kabinet en koningshuis sowieso de eerste vlucht pakt en daar staan we dan. Nou dan staan we toch echt mooi in ons hempie

  7
  3
   • Robbie zegt:

    Zeker weten 100% die zijn meteen weg. Echt waardeloos. Maar hoe moeten wij dat dan gaan doen??? Ik heb juist geleerd en heb ik zelfs na 14 maanden verplichte dienstplicht voor getekend om de tja vijand uit te schakelen ente overleven, toen kreeg je nog per post de bevestiging dat je altijd oproepbaar moet zijn. Maar hoe gaan we dat doen dan met dit soort nichten???? Dat vraag ik me wel af, meer dan de helft heeft vast een huis in Marokko of Turkije of China en staan we dan met 4 man zonder artillerie en mensen………

    8
    3
    • Timmy zegt:

     Tsar Bomba in het hart van Nederland doen dan maar? Zal je natuurlijk zien dat alle nutteloze mafklappers allemaal net ons weer internationaal voor schut aan het zetten zijn.

     3
     1
 4. Gek wijf zegt:

  Heeft deze afgelikte boterham genaamd mevrouw Verbaan een hersenbloeding gekregen?
  Ze is radicaal veranderd. Waar ze eerst half Amsterdam neukte (man), is ze nu overgeschakeld op vrouw.

  Waar ze eerst pro Piet was en zelfs meeliep in de optocht als Piet. Is Piet nu vies.

  Waar ze vroeger veel aandacht kreeg (het was vroeger een lekker wijf naar mijn mening),
  moet ze nu werkelijk alles uit de kast trekken voor aandacht en
  vindt Georgina Verbaan nu zelfs een gijzelnemer zielig omdat ze anders geen aandacht meer krijgt.

  WTF zou je anders überhaupt sympathie hebben voor een gijzelnemer!?
  Dit wijf is gek geworden!

  7
  1
 5. Anti EU zegt:

  Hoekstra moet eens ophouden met ALLES maar met de Europese collega’s te willen bespreken.
  Hiermee rolt die Nederland in de verenigde staten van Europa. Nederland kan ook best eens zoals Verenigd Koninkrijk en
  Zwitserland ZELF iets beslissen.

  4
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.