PowNed behaalt nieuw dieptepunt met Onrecht 2.0


HAHAHAHAHAHAHAHA, wat een k*tomroep is het toch. Dennis naaien met Onrecht en dan de boomerang zo hard in de smoel terugkrijgen. Heerlijk. Gisteravond primetime NPO3 maar liefst 73.000 kijkers. HAHAHAHAHAHAHA.

Wat zal die Dominique Weesie (walgelijke man) boos zijn. Want zogenaamd geven ze niets om kijkcijfers, maar intern zijn ze met niets anders bezig. Dat hypocriete tuig! Die 73k kijkers zijn dus omgerekend twee kijkcijferkastjes. Je kan er dan vanuit gaan dat er eentje van een slapende bejaarde is. Wat een afgang. HAHAHAHAHA.

13 reacties op “PowNed behaalt nieuw dieptepunt met Onrecht 2.0

 1. Robbie zegt:

  Ik heb het eerlijk gezegd wel gezien. Maar wat een afgang joh, voor mij was het concept 1 persoon die best bang was aangelegd (Bram) en 1 persoon die voor de duivel niet bang was (Dennis). Nu zie je 2 adhd’ertjes die denken leuk te zijn met hele flauwe zaken. Weet nog heel goed 1 programma met die paarden en die man met een mes, die dat mes in een paal stak. En dat ze erachter kwamen dat die mensen de boel aan het naaien waren. Die kop van Bram stik bang en Dennis piswoest omdat die zich genaaid voelde. Dat was leuk. Of die opgefokte slotenmaker Bram weer bang en Dennis die schijt had. Dat vond ik leuk…..

  34
  0
 2. Bert van de Spring zegt:

  73.000
  Dat zijn SBS6 cijfers.
  Albert Verlinde zou er blij mee zijn.
  Gordon zou de hele vervloeken dat ze zijn ’talent’ niet onderkennen.
  Patty Brard zou denken “mooi, klusje geklaard, de kijkers zijn afgehaakt”.
  Linda de Mol zou de hele tijd denken aan het moment dat ze had gedacht dat ze een succes van Net5 zou kunnen maken en eindigde met 73.000 kijkers.

  What’s new?
  De tv is dood.
  Lang leve Netflix.
  En lang leve roddelpraat.
  Leuke aflevering gisteren weer 👍

  28
  1
 3. Rutkor zegt:

  Het zal Weesie en Castricum geen lor interesseren of onrecht nu wel of niet scoort.
  Powned heeft sinds kort een vaste aanstelling bij de publieke omroep.

  Maken ze toch gewoon een nieuw programma.
  Gratis geld. Daar draait het om. Programma’s maken is bijzaak.

  12
  1
  • Weesie is een walgelijke man zegt:

   Idd ons geld!!!!!!!! Komt toch niet uit zijn eigen zak….het enige wat uit zijn eigen zak komt is een wit goedje in de stagiaire s……

   0
   0
 4. Bipolaire cokejunk zegt:

  Dominique Weesie walgelijke man 🤮!
  Iedereen die lid is van Powned zeg direct je lidmaatschap op. Het is een kut omroep geworden zonder enige ruggengraat. Dat die cokesnuivende bipolaire stagiaire verkrachtende dominique aan het roer staat zegt eigenlijk al genoeg. Laten we hopen dat die Annemiek zonder lippen eens flink in zijn pik bijt! Maar dan moeten we nog oppassen want dan vind John de Mol straks dat nog een geweldig format om uit te gaan zenden! Walgelijk 🤮!

  13
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *