PowNed doet leuk over zelfmoord


“Als u zelfmoord pleegt dan kost dat de maatschappij 2,8 miljoen euroDenk daar maar eens aan als u… nee, laat maar Hoe we dat weten? Dankzij een rekensom van zelfmoordpreventielijn 113. De organisatie wil structureel meer aandacht voor preventie.” Het probleem van die k*tomroep in een paar zinnetjes. Niet leuk, niet boeiend en vooral humorloos.

Zelfdoding kost de maatschappij dus “5,5 miljard (!) euro” per jaar gilt de omroep van Dominique Weesie (walgelijke man). Naast dat het totaal ongrappig is en de poging tot humor in dit geval pijnlijk aanvoelt is er wel iets wat me van het hart moet. Als Dominique Weesie nou 12 jaar geleden van een brug was gesprongen had dat de maatschappij niet alleen miljoenen gescheeld, maar hadden we ook niet die totale flop van een PowNed gehad. Denk daar maar eens over na.

27 reacties op “PowNed doet leuk over zelfmoord

 1. Janus van de Kant zegt:

  Hoef ik niet over na te denken, Jan.
  Dat is logisch.

  Hoe dan ook heb ik de laatste vijf jaar geen walgelijke man meer hoeven kijken want Netflix.
  Is de stem van Weesie nog steeds zo monotone als vroeger.?.

  16
  1
 2. Om te kotsen zegt:

  Ik zit te wachten op een zwaardgevecht tussen deze walgelijke man en een andere walgelijke man genaamd Gordon. Het zou mooi zijn als ze elkaar tijdens dit gevecht precies op hetzelfde moment neersteken en beide door de hoeven zakken.
  Wat zijn deze figuren om te kotsen zeg!

  24
  1
  • Adriaan zegt:

   Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen.
   Rot toch op met dat bedrag. Prima zo een hulplijn. Mag ook best wat kosten. Maar bel zelf even gauw de rekenhulplijm op zeg. Hoef ik de berekening nog niet eens voor te zien. En aan de kosten van goede nodige zorg ga ik geen berekening hangen. Als het nodig is, is het het waard.

   2
   1
 3. Adrie en Bastiaan zegt:

  Het is een walgelijke man!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! maar kom op zeg, stap eroverheen. Jantje, ik hou van je maar soms kan je echt te ver doorgaan!,, En het blijft een walgelijke man, klopt… Stoppen met zeiken over deze man, maakt je zoveel sterker.. Jullie hebben echt een fucking top show! ik kijk altijd uit naar woensdag, dat breekt zo lekker de week. Maar “get over it”…

  0
  5
 4. Bert van de Spring zegt:

  Heeft wel een punt ja.
  Beetje klaar met LE UKKK en W algelijke Man hoor. Hoeft niet zo van mij. Ne geren of doo dzwijgen staat ze beter.
  Niet die b ipolaire c okeni cht natuurlijk, en het ve enlijk en de rubriek Tr ansformers moeten allemaal blijven.
  Maar nu R oddelpraat een doorslaand succes aan het worden is én het dus een permanent blijvertje is mogen ze best van mij een beetje volwassen worden.
  Dus weg met die rampspoed halfwas de bielen als R ogier, D ominique en Lorenz o, einde maken aan de Ja deA nna-obsessie (weet niet wie die meid is en het boeit me van geen kant) en lekker doorhakken mannen.
  Maak er wat moois van!

  4
  5
 5. Dominique Weesie zegt:

  Dominique Weesie en zijn kut omroepje hebben mijns inziens geen recht van spreken.
  Een beetje over het leed en lot van anderen menen te oordelen, die psychische problemen hebben en er aan denken om uit het leven te stappen. Om vervolgens hypocriet er een kostenlabel aan te plakken; dat het ‘5,5 miljard (!) euro’ kost. Heeft kettingroker en Dominique Weesie met de uitstraling van een terminale patiënt, het al gehad over wat het de zorg wel niet kost aan kettingrokers zoals hem!?

  0
  0
 6. Bert van Rijnberk zegt:

  Mensen… of schapen… wat zal ik zeggen…
  Wanneer worden jullie wakker??
  1 prik.. nee toch twee.. doe maar drie. Wanneer stopt het??
  Voor een verkoudheidsgriepje… geen oversterfte… levensverwachting niet omlaag…. en toch alles op slot.
  Ik word moe van jullie! nog nooit zolang een demissionair kabinet gehad sinds WW II, en zelf toen hadden we meer rechten!!
  Mijn naam is Bert van Rijnberk en ik doe niet meer mee!

  2
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.