PowNed nog net iets k*tter


Kan het nog k*tter dan? Jazeker. Dat kan iedere dag met die k*tomroep van Dominique Weesie (walgelijke man). Het dieptepunt wordt daar steeds dieper. Niemand kijkt ook meer. Dat is niet zo gek, want PowNed heeft zich totaal vervreemd van haar oorspronkelijk achterban. Ze zijn nu gewoon als de rest met een klimaatprogramma als kers op de taart.

De voormalig rechts-populistische omroep valt dieper en dieper. Om bij het soepie te horen doen ze precies alles waar ze niet voor zijn opgericht. Tegen Zwarte Piet (waren ze voor), voor klimaathysterie (waren ze tegen), voor linkse huilstruiken (waren ze tegen), voor multiculti geleuter (waren ze tegen) en nu zijn ze helemaal pro powervrouw, terwijl Weesie (walgelijke man) vrouwen altijd als stront heeft behandeld. Vraag maar eens aan zijn liploze verloofde.

Chazia Mourali presenteert voor Powned de podcast ‘Madame Machiavelli’ over vrouwen en macht. Dus weer een verlopen BN’ertje uit de mottenballen gehaald. Dit keer Mourali met een ‘vrouwen zijn fantastisch’ programma zoals ook op alle andere omroepen te horen is. “Ze zeggen dat de opmars van vrouwen onstuitbaar is. Ze zeggen ook dat vrouwen betere leiders zijn. Dat betekent dat er over 25 jaar ongeveer evenveel vrouwelijke als mannelijke leiders zijn op de wereld, en er beter wordt bestuurd.” Mag ik een emmertje?

19 reacties op “PowNed nog net iets k*tter

 1. Robbie zegt:

  Dames zijn ook fantastisch!!! Althans ik ben elke keer wel blij dat het huis schoon is me kleding is gewassen en dat er weer een heerlijke maaltijd op tafel staat. Of bedoeld ze dat dan weer niet…

  27
  4
 2. Castricum zegt:

  Powned heeft sinds kort een vaste aanstelling bij het NPO infuus.
  Concreet: NPO vraagt, Powned draait.

  Boeit Weesie en Castricum geen kut.
  Beide heren kiezen voor zekerheid en het gezin.

  Zekerheid:
  200k+ salaris, gratis Tesla van de NPO, gratis sportkaart, riante pensioen regelingen, semi gratis collectieve verzekeringen, gratis gezonde maaltijden enz enz.

  Onzekerheid:
  Je huur net kunnen betalen in Almere met een, 1 slaapkamer appartement.
  Of boven een drukke winkelstraat in Bergen wonen in een oud gaar appartement.

  Weesie en Castricum lachen hun oud rechtse vrinden, uit vanuit hun 0-op-de-meter villa, gelegen in een rustige blanke wijk.

  Dan maar geen zwarte piet of multiculti.
  Ik vind het 2 verveeloren maar ik begrijp Weesie en Castricum wel.
  Die hebben nu een lekker, zorgeloos leventje.

  9
  11
 3. Sukkeltje Lorenzo zegt:

  Quote van Herman Finkers:
  Vrouwen zijn een stuk sterker als mannen, en het bewijs daarvoor is als volgt:
  Vrouwen zijn volkomen zelfstandig in staat om compleet ongelukkig te zijn, terwijl een man daar altijd een vrouw voor nodig heeft.

  16
  4
 4. Bipolaire Cokejunk zegt:

  Ik geloof wel dat vrouwen betere leiders zijn. Maar als je kijkt naar de leiders van de huidige tijd dan kunnen die er ook wel verdomd weinig van dus erg moeilijk om dit te overtreffen is het niet.

  Kijk ik bedoel die walgelijke man Dominique Weesie kan Powned leiden. Ik denk dat zelfs de gemiddelde zwakbegaafde vrouw het beter had gedaan dan die walgelijke vent.

  1
  0
  • Wegweesie zegt:

   Maar wel de.ziel aan de.d..vel verkocht. Wetende dat je big spender bent v belastingcenten v t volk waar ook gezinnetjes tussen zitten die leven van 40 euro per week (nee geen 200k pjr) en alles waar je voor stond overboord gegooid voor het ‘riante leventje’. Dennis in z’n 1 kamer
   appartement trek nog steeds vollere zalen dan weesie met z’n 200k en dan bedoel ik echt op alle vlakken. Dennyboy is nog jong….vergelijken met weesie (zonder ziel) als Dennis ook die leeftijd heeft dus even afwachten waar Dennis op die leeftijd staat……..of wie er op z’n paal zit….Annemiek iig niet. Hahaha zit je RIANT nee.okmt Annemiek elke avond onder je liggen hahaha wat bedoel je met riant nou precies ? Hahaha

   0
   0
  • Timmy zegt:

   Oneens. Gelijkwaardig na de menopauze.
   Helemaal tegen seksisme en discriminatie waar het geen relevante factor betreft. Maar op dit puntje merk ik toch in meer of mindere mate dat het de tijd van de maand is. Verder is in deze geslacht natuurlijk nietszeggend. Dennis kan je een keer een pruik opzetten. Strak truitje aan zodat die spektietjes mooi doen uitkomen. Zou een goede Transformer zijn met dat fijne gezichtje en tengere armpjes. Of of ah nee. Is niet waar heh. Denise heeft ons al die tijd al bij de neus.

   0
   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *