Reactie Roddelpraat op sommatie John de Mol


We buigen inderdaad. Want we weten tegen wie we het opnemen en verliezen is niet leuk. Vandaar dat we zullen voldoen aan de meeste eisen van de baas van de media in Nederland. Hieronder is onze reactie te zien met uitleg.

42 reacties op “Reactie Roddelpraat op sommatie John de Mol

 1. John zegt:

  Jammer, maar begrijp het wel. Helaas is met geld bijna alles te koop, met name macht en misschien ook wel rechters. Dit was waarschijnlijk kansloos geweest.

  71
  5
  • Raymond Reddington zegt:

   Maakt niet uit, zijn imperium is stervende. Iedereen weet ondertussen wat voor mensen de familie De Mol zijn. Zum! Kot! Sen!!!

   20
   0
   • Don de Jeng zegt:

    Gelukkig is Tv passe en kijkt er haast geen hond meer naar.
    Sjon heeft diepe zakken maar een keer is het oud geld op.

    Dan kun je nog zoveel gierige gasten kanaaltjes opkopen van YouTube.
    Op een 400 ste clone van het inclusieve NOS Stories zit immers niemand te wachten.

    Het gaat het erg snel op het internet. De ene dag ben je hot. De andere dag not.
    Kijk naar een Enzo Knol of Don de Jong. Waar beide een tijd terug makkelijk 1M views per YouTube filmpje pakte. Mogen ze nu blij zijn met 200 a 300k. Zo zie je. Het kan snel gaan. Over een tijdje praat niemand meer over je.

    13
    0
 2. dontworry zegt:

  Je hebt twee werelden. In de ene wereld geldt alleen de juridische werkelijkheid. In de andere wereld draait het om de echte werkelijkheid. Zolang iedereen maar gelooft dat je in die laatste wereld gelijk hebt, is het doel toch bereikt.

  21
  2
 3. Robbie zegt:

  Snap het helemaal, maar toch hekelt het me!!! De Molletjes komen altijd overal mee weg en alles word maar vergeven en vergeten. Als ik wat fout doe zijn deze mensen de eerste die met een vingertje wijzen en mij zeggen hoe slecht ik ben. KutMollen ik blijf het roepen en hopelijk gaat het binnenkort mis met die hele familie dat er geen weg terug is. Maar verder iedereen uiteraard een heel prettig Pasen en hopelijk mooie en leuke dag……..

  21
  1
  • Timmy zegt:

   Nee hoor. Ze kozen zich te laten aanhaken. Nu zijn ze slaaf. Er is een reden dat ik voor al mijn fouten stond. Die mij er toe stuurden kregen mij er niet mee aan de lijn. Geld reputatie schade dreiging. Meh. Kom maar. En ik sta nog te lachen om volle vrijheid van woord en daad. De Molletjes daarentegen…hun geld en status beschermd tem koste van hun ziel zijn God een doorn in het oog. Kleine John moeten we toch enige meelij en empathie voor hebben. Hij koos immers niet voor zijn vaders ambities en “succes”. Wel dankte hij daar het soort mensen aan dat hij er dankzij mee van doem kreeg. Waaronder een vieze Shima. Als alle nep met hun ambities. En wat leerde hij wel en niet van pa? Afkopen van waarheid. Liegen ten behoeve van… Timmy zegt zij sloeg eerst. Timmy zegt big John luisterde naar afkoop en niet naar de juiste keuze. En ik weet hoe de niet zo nette mensen hoge bomen wind geven om ze om te blazen of afhankelijk te maken. Maar zolang ze hem en zijn kapitaal controleren kunnen zullen ze mijn credibiliteit in court dismissen. Al was ik op oa. Ibiza, harbour club en over de vloer bij de de Mol bedreiger. Niet uit keus maar omdat de gluiperds mij, mijn psyche en chemie kennen nog voor ik kon lopen. Zo RP ook enkel een tool voor ze is om zich te “bewijzen” en hel en zijn kapitaal onder hun bewind te plaatsen. Beter God te vrezen dan reputatie en welvaart. God weet. Wat kan een mens je doen als je fe wijsheid en inzicht hebt dat het aardse niets is ten opzichte van je schatten in de hemel? Kijk waar ik van werd gered tot doodstraf aan toe. Hoeven slaafjes de Mol niet op te rekenen. Zij moeten het doen met gebrek aan bewijs en plasmannetjes. Terwijl ze zouden behoren te weten als “Godvrezend” predikenden, God weet! Vrolijk Pasen molletjes. Urbi er orbi. Tot ons volgende treffen dat ik niet zal opzoeken omdat jullie mij niet inspireren. Wetende dat dergelijks mij altijd word gecompenseerd met inspirerende ontmoetingen met buiging waardige personen. 👍

   3
   20
  • Piet zegt:

   Alsjeblieft wordt wakker, en zet die roze bril af Robbie.

   Als er niet gelogen was over bewijs, had je gewoon kunnen doorzetten, en was er NIEMAND mee weg gekomen.

   7
   3
   • Robbie zegt:

    Niet meteen persoonlijk worden Pieterman. Maar je heb gelijk, Jan had niet moeten zeggen er is bewijs. Maar ook zonder bewijs wilt het niet zeggen dat het niet gebeurd is he. En iemand die een rechtbank kan kopen Pieterman, maakt echt wel veel meer kans om te winnen dan iemand die daarna schuldsanering in moet……….

    3
    0
 4. Beckham van Glanerbrug zegt:

  Ik begrijp het wel. Het is wel duidelijk waarom dictators de macht over de media willen hebben. Deze familie heeft decennia lang perfectie uitgestraald. Door de komst van internet – waar De Mol geen macht over heeft – komen er ineens scheuren in het chroomlaagje. In de tijd van de media almacht was deze familie het toonbeeld van klimaat, perfecte relaties, baas-in-eigen-broekje, en zinloos geweld. De youtube kanalen hebben dit beeld wel flink omgedraaid. Daarom ben ik donateur.

  15
  2
 5. Timmy zegt:

  Al ik zie is een dieper graf. Geen vrees dan voor God. Kennelijk vrezen zij de waarheid alswel de publieke perceptie. Owned! Niet alles is te koop. Op zeker ik niet. Wel zag ik die aan hun onverdiend verworven kapitaal en reputatie hechten tot aan het punt van moord aan toe. Maar hun ziel was niet de hunne. Grappig genoeg hun reputatie en kapitaal evenmin na hun foute beslissing. De “baas” die zich satans poppetje maakte om zijn ijdele ambities. Bye Molletjes. Goed luisteren wat te zeggen en te investeren. Heb je geen centje inspraak meer in. En voor wat? Valse les aan je zoon! Foute inzet van kapitaal en rechtssysteem. Owned! Enjoy. 😘 John the muppet. Lmao idiot. Wanneer je koos wel en niet te luisteren zo jij je liet wegen. Und Tschüss.

  3
  10
 6. Piet zegt:

  Nou proberen de heren van RP het zó te gaan brengen, dat je het qua rechtszaak niet kan gaan opnemen tegen mensen met hele diepe zakken in Nederland.

  Dat is niet alleen een hele zielige, sneue reactie van Geneetje 2.0 en de alcoholist. Maar hiermee zet je Nederland ook weg als bananenrepubliek.

  5
  31
    • oldskool bloed zegt:

     Nederland is in alle lagen corrupt. Als je dat niet kunt zien geeft niet, het zijn al die programmeringen in je brain die voor mist zorgen. vrijmetselaars beschermen elkaar altijd en ze zitten overal op de belangrijkste posities Johan Derksen zal zijn loge matties De Mol, de Jonge, Rutte ed nooit afvallen. In de rechtbank is het niet anders. Daar worden zaken gewonnen wat gewoon niet mogelijk is in een ”democratie”

     11
     2
     • Piet zegt:

      Je kan echt zien, dat je een achterlijk dom wezen ben Steven, met het verstand van een kanariepietje.

      Wat iemand als MENING in een talkshow verkondigd, heeft NIETS maar dan ook NIETS met de rechtspraak te maken.

      1
      6
 7. Mitch zegt:

  Maar jullie hebben toch getuigen? Waarom zou je dan verliezen? Ik vind dit tekort door de bocht Je hebt bewijs. Je brengt het en toch trek je de keutel in. Begrijp het niet.

  11
  2
  • Flappie zegt:

   Je ziet het verkeerd. De “getuigen” moeten dan ook getuigen in de rechtzaal. Hoogstwaarschijnlijk willen zij dit niet uit angst voor represailles. Daarnaast, ook al zouden zij wel getuigen, dan moeten ook zij met onomstotelijk bewijs komen om aan te tonen dat het klopt wat zij zeggen. Ik denk niet dat John de Mol zo dom is geweest om een bankoverschrijving te doen met als onderwerp “zwijggeld”. Dan blijft het een woord tegen woord situatie en dus hadden Jan en Dennis een rechtzaak dik verloren. Hoe zuur en oneerlijk het ook is allemaal, ze hebben wel de juiste keuze gemaakt.

   17
   2
 8. Rijdende Rechter zegt:

  Volkomen logisch en begrijpelijk, met MC Radboudje pak je de grootste mediabaas in Nederland, die bij BOOS beweerd niets af te weten van seksueel wangedrag van zijn werknemers en zijn zoon gewoon een vrouw in elkaar laat slaan, natuurlijk niet aan. Ik snap best dat hij dit zo snel mogelijk de doofpot in wilt stoppen.

  Lekker deugen met elkaar, maar jezelf niet in de spiegel aan durven kijken. Het zou je leven als “BN-er” maar zijn. Ik ben blij dat ik er niet bij hoor.

  5
  1
 9. Overal mislukt Janus Rozet zegt:

  Zo kennen we het bolle volgevroten schreeuwende varken weer, een laffe big met zijn dronkenschap elke uitzending.
  Wees een vent sneren ze naar Roy Donders
  Nou Rooss je grote bek en je zwarte t shirts zijn 4 maten te groot.

  5
  7
 10. Min Kortspringen zegt:

  John de Mol mag dus gewoon getuigen omkopen, vrouwen het ziekenhuis in slaan, zijn medewerkers vrouwen laten verkrachten, en komt er mee weg! Jammer dat jullie buigen voor deze criminele familie.

  7
  1
 11. Gooordonn zegt:

  Pff, slap zeg. Jan had het bewijs dus NIET rond. En hij had het nog wel over ‘honderdduizend procent waar’. Dat geeft meteen aan hoe serieus we die scoops moeten nemen. ( Die 10.000 euro: verkoop je auto joh, die de fanschare voor je bekostigd heeft…)

  5
  4
 12. Zanger zonder Naam zegt:

  Misschien is het handig jullie mediabedrijf juridisch op te splitsen, voorbeelden genoeg 😉 , waardoor je niet gelijk met de grond gelijk wordt gemaakt bij een misplaatste veroordeling, met financiële gevolgen…..
  RoddelPraat is onmisbaar in huidige samenleving , prijzenswaardig!

  2
  0
 13. Ridder Radboudt zegt:

  Slimme actie boys. Iedereen weet nu dat Sjon inderdaad getuigen heeft betaald om te zwijgen maar jullie ontspringen de juridische dans. Het is nu zaak dat Justitie die meeneemt in het onderzoek naar de mishandelingen van zijn ex door Sjonnie.

  2
  0
 14. Ali C zegt:

  Ik begrijp het wel. Al dat geld die zij door donaties verdienen willen zij dure auto’s kunnen rijden en meerdere keren per jaar op vakantie. Liever roepen de mannen nu niet zomaar dingen in de wilde weg maar bewijs overleggen als je denkt te hebben. Want, dan win je ook van die machtige John de Mol. Die John is ook lekker aan het trollen. Dennis en Jan geldt laten doneren naar Het vergeten Kind. Dat zijn deze beide heren toch wel een beetje.

  1
  0
 15. Peet zegt:

  Door het monddood maken van de media en/of het dood procederen ervan, probeert De Mol de aandacht te verleggen. De problemen zijn nl.: de verrotte organisatiecultuur, het gedrag van zijn “sterren” en met name het gedrag van De Mol Jr. RP heeft statement gemaakt en dat heeft media gehaald. Daar kan geen enkel proces tegenop.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.