Rene van der Gijp sloopt transformer


Gisteren kwam er weer zo’n huilstruik vertellen dat Gijpie excuses moet maken voor zijn grapje als Renate van der Gijp in 2018 in VI. Tegenwoordig ligt de macht bij minderheden die gillen dat de rest zich moet aanpassen en sorry moet zeggen voor eerder gedrag.

Daar had Rene niet zo’n zin in.

25 reacties op “Rene van der Gijp sloopt transformer

 1. Kötter Seafood Oldenzaal zegt:

  We moeten af van die pseudo-BN’ers die continue aandacht vragen. Laat dat hengelen nou maar gewoon aan ons over.

  Met vriendelijke groet,
  R. Kötter

  32
  3
 2. Robbie zegt:

  Het is eigenlijk gewoon een chronisch probleem, dat problemen zoeken en gekwetst voelen terwijl die er niet zijn of hoeft. Lijkt me echt vervelend voor hunzelf, maar ook voor een ander. Ze maken van hun probleem andermans probleem, word eens tijd dat dat stopt……

  17
  1
 3. Jeham Dreksen ook een loel zegt:

  Van der Gijp is een van de meest seksistische stukken onbenul ooit, de bijna uitvinder van de onderbroekenlol. Een loel met een intelligente bril en zijn veertig armbandjes tegelijk. Ooit leuk gevoetbald / that is all

  12
  25
  • Paul Grijpstra zegt:

   Ik zie een lekker hapje. Denk ik.
   Ligt het nou aan mij of is deze Loiza Lamers gewoon een lekker weijf?

   Het enige dat mij zorgen baart is die wel/geen snickel-optie maar met een sloot bier en whisky op zou ik het tóch wagen. Absoluut.

   8
   6
 4. Janus anus rozet uit Bergen zegt:

  Ik weet het niet meer. Ik ben geylll op jonge instagram meisjes / maar mijn pens hangt over mijn microplassertje / ik heb man boobs en drink ook sherry. Niemand wil verkering met mij / ook al heb ik tegenwoordig een 4ehands rangetrovert roestbak

  4
  21
 5. Jann Roos zegt:

  Rektofocatie xxxl. Ik Janus Roos ben een verachterlijk stuk strond/ een lelijk dik varken met een haatprobleem / ik begrijp wel dat mijn autobanden stuk gaan. Ik ben stront

  0
  29
 6. Robertus Oudkerk zegt:

  Ok, ik vind het wel geyll
  Deze heeft net zo’n mager bekkie als Wendy de Cokehœr alleen een stuk jonger.
  Aangezien ik meer een kick krijg van drug sverslaafden zou ik eerder Wendy de Cokehœr een veeg geven maar een blondje met tieten en een pik zoals deze sloerie wil ik best een kans geven

  3
  2
 7. Oma Hartkramp zegt:

  Kom op nou!!
  “Loiza” Lamers is een vrouw die is gebaseerd op een boomlange kerel van 1 meter 94

  Het basismateriaal van de tutorials Nick Jaeger iwas een boomlange en tonnetjeronde hoefsmid van 2 meter en 4 centimeter en 104:kilo schoon aan de haak.
  Zeg het maar.

  Wat krijgen we straks nou weer voor freakshow opgedrongen?
  Die ruïneert je zwevend toilet in een split second.
  En die andere die sloopt je terwijl ze je door de slaapkamer smijt.

  Gijp heeft gelijk door hier wat vraagtekens bij te plaatsen.
  En Johan Derksen heeft gelijk door te stellen dat we dit soort uitwassen van de evolutie vooral niet normaal moeten gaan vinden.

  Zodra mensen naar een psycholoog en het ziekenhuis moeten voor een aandoening zijn het patiënten. In dit geval zijn het dus … patiënten.

  12
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.