Robbert Rodenburg (glimworm) gaat flutshow presenteren


Presenteren doet ons glimwormpje eigenlijk al, namelijk met zijn eigen programma Open kaart met, u weet wel, dat opgezette programma waar hij mensen spontaan interviewt en hij zichzelf kort gezegd gewoon onwijs goed vindt. En die glimbek is ook terug te zien op Expeditie Robinson, maar nu krijgt hij dus óók een plekje op Videoland met het ge-wel-di-ge programma ‘Videoland Viewing Party: Prince Charming’.

Dan is dit nichtenprogramma Prince Charming eigenlijk al te afgelikt om er ook nog maar een woord aan vuil te maken, maar nu gaat uitgerekend Robbert Rodenburg, een nobody in Bekend Nederland, verslag uitbrengen van een ander gedegradeerd programma. Wat is het nut, wat is überhaupt de doelgroep. Snap jij het nog?

9 reacties op “Robbert Rodenburg (glimworm) gaat flutshow presenteren

 1. Dominique Keesie zegt:

  Als antwoord op de vraag: “Wat is het nut?”:

  Heel simpel, ook BN’er bozo’s (in de volksmond beter bekend als nietsnutten en termen als uitkeringsuitschot) moeten eten want contractuele verplichtingen.

  Eindstand: zal wel weer drama worden. Videoland is sowieso apart bezig met al die shows ineens..

  4
  0
 2. Robbie zegt:

  *zucht* Wat word ik toch moe en zelfs een beetje verdrietig om zulke onzin. Krijg tegenwoordig gewoon spijt dat ik als hetero man ook medeplichtig ben aan het feit dat ik heb mee gestreden om h0m0rechten. Dat word altijd maar vergeten door die lhbtiqsyx en weet ik veel welke letters ze hebben. Stop daar nou eens gewoon mee man, en grappigste is nog dat die zelfde mensen meer meer meer willen. Terwijl ik totaal tegen meer meer meer ben, en dan heb ik het niet over h0m0’s of iets dergelijks. Ze graven in principe hun eigen graf, maarja langer termijn denken is denk niet hun sterkste kant net als het korte termijn geheugen….

  8
  2
  • Dwight zegt:

   Inderdaad heel apart. De niet aflatende stroom cultuurverrijkers komt niet hier om onze normen en waarden over te nemen en te assimileren. Een parallelsamenleving ontstaat met barbaarse culturele gebruiken en opvattingen die ons van binnenuit zal opeten. En alle niet hetero’s zijn als eerste aan de beurt. Hoe dom kun je zijn?!

   3
   1
   • Robbie zegt:

    Ja dat is toch gewoon k*t. Van mij hoeven de h0m0tjes en al dat andere echt niet dood of aangevalen worden in tegendeel zelfs. Maar eens houd het ook voor ons op, we kunnen niet constant als hetero voor hen opkomen en niks terugkrijgen. Ja een hoop gezeik, meer niet……

    2
    2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *