Robbert Rodenburg (glimworm) waant zichzelf tv-ster

robbert-glimworm

De man vangt een paar kijkers met zijn neppe interviewprogramma waar hij eigenlijk alleen zichzelf interviewt. Nu zit hij dan met z’n glimbek in Expeditie Robinson en gaat hij het programma Y-X-SEKS presenteren op NPO3. En wat krijgt hij: een interview bij het AD waar hij over zijn tv-carrière mag praten alsof ‘ie al vijftig jaar de sterren van het doek speelt.

“Veel mensen uit het dorp hebben de mentali­teit: ‘doe maar normaal, dan doe je gek genoeg’. Ik vind die uitspraak helemaal niks. Want wat is nou normaal?” Wat een achterlijk gebrabbel. Jezelf een beetje interviewen via andere BN’ers en transformer-gelul promoten aan een doelgroep die daar helemaal niet op zit te wachten. Dat vind ik niet heel normaal.

68 reacties op “Robbert Rodenburg (glimworm) waant zichzelf tv-ster

  • Bipolaire Cokejunk zegt:

   Wat je zegt inteeld indianus. Die Robbert ‘glimworm’ Rodenburg is een ongelofelijke talentloze ijdeltuit. Die talentloze kwal is helemaal vol van zichzelf. Ik heb uit eerste hand vernomen dat die relnicht zich regelmatig aftrekt op zijn eigen spiegelbeeld. Sterker nog hij is van mening dat hij een groter en beter is dan Jezus Christus.

   Nou Jezus Christus is precies wat die glimworm schreeuwde toen hij door de voorzitter van de Televizier zijn kont werd genomen om Roddelpraat van de nominatielijst af te krijgen. Ik zweer het je als deze engnek de Televizier wint kan dit de enige reden zijn. Bleeerghh! Je begint bijna Adolf Hitler sympathiek te vinden als je naar deze mislukking kijkt!

   1
   0
 1. AAwkdyh zegt:

  Ганзель Гретель и Агентство Магии смотреть онлайн Ганзель Гретель и Агентство Магии, 2021 Смотреть мультфильм Ганзель Гретель и Агентство Магии онлайн бесплатно в хорошем качестве Ганзель Гретель и Агентство Магии 2021 — Ганзель Гретель и Агентство Магии — смотреть онлайн

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.