Roddelkanalen gaan elkaar te lijf


Niet Roddelpraat hoor. Wij zijn niet van het agressieve spul en daarbij voelen wij ons te goed om een potje verbaal te gaan worstelen met dit soort grut. Maar aangezien Yvonne Coldeweijer een oplichter is zijn wij #teamFBI.

Zolang onze concurrentjes (als ze dat al zijn) elkaar in de haren vlieger zijn wij de grote vredesduif. Wij zijn Gandhi en Boeddha. Wij zijn liefde en geluk. Wij zijn aarde, vuur, water en gehaktstaven.

9 reacties op “Roddelkanalen gaan elkaar te lijf

 1. Clau zegt:

  Wat een haat allemaal zeg! Erg jammer weer. Als je niet tegen wat roddels kan of als je jaloers bent hou je gewoon beter je mond dicht, niemand zit te wachten op jullie kansloze haat.
  Jan en Dennis ik vind jullie geweldig en kijk graag naar jullie! Ga zo door 💪🏻

  2
  0
 2. Yvonne Coldeweijer Bessenwijn zegt:

  Heej Yvonne Coldeweijer neukoh?
  We hebben roddelpraat al dus jouw Alberta Verlinde shit kun je achterwegen laten. Mooi tijd oer om lekker te vozen in bed. Tot vanavond!

  0
  0
  • Journalist zegt:

   Ze heeft nu ook een eigen ‘only fans app’ (petje af ) voor 10 euro pmnd kring je de roddels. Post veel minder op YT.eerst 3x p/WK maar na kledingschandaal heeft ze nieuw verdien model. Haar trouwe YT kijkers kunnen nu gewoon aan t gas nu ze cashed op haar app. Bleerrrr beetje jammer Yvonne

   0
   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *