Roddelkoning Evert Santegoeds stikjaloers op Roddelpraat


En dat snappen we best. Waar Evert een beetje oude koeien uit de sloot trekt bij Shownieuws en met ditjes en datjes aan komt kakken in zijn roddelblaadje die we allemaal al kennen is Roddelpraat vernieuwend en doet niet aan vriendjespolitiek. Dus als we Wilfred Genee kunnen slopen dan slopen we hem. Maar Evert vond dat te ver gaan. Ja vast, jankbal.

“Bij ons was altijd de stelregel: je moet een huwelijk niet kapotmaken”, vertelde hij op Radio 538. “Als je dan begint over een vrij bekende tv-presentator – het gaat hier om RoddelPraat – en dan zegt: ‘Hij heeft al twee jaar een verhouding gehad met iemand en dit wordt een scheiding.’ Dát moet je niet doen, want dat ploft op een gegeven moment in je gezicht. Er zijn wel kinderen bij betrokken.” Hij heeft zelf gewoon niet de scoop gehad, anders had ie hem zeker gebracht. Want kinderen interesseert Santegoeds geen ene reet, als het maar verkoopt.

Want Evert Santegoeds van de Privé, die in samenwerking met De Telegraaf een foto van onze Jan op de voorpagina van de krant liet plaatsen, waarop Jan te zien is met drie stripteasedanseressen. Terwijl hij toen ook getrouwd was en jonge kinderen had. Die Evert Santegoeds? De man die dit op schreef?  “Beelden van drie naakte vrouwen die midden op een dansvloer boven op een gevloerde man zitten. Tussen een menigte van juichende omstanders bewegen zij hun blote onderlijven ritmisch langs zijn kruis en gezicht, op het ritme van snoeiharde muziek. [..] Op de beelden maakt Roos (37, getrouwd en drie kinderen) een versufte indruk.”

Hypocriet stuk stront.

16 reacties op “Roddelkoning Evert Santegoeds stikjaloers op Roddelpraat

  • De neef van rené van leeuwen zegt:

   Beste Roddelpraat, ik ben het neefje van rené van leeuwen (Dumpert) en ik wens jullie allebei diarree toe. En Jan Roos wens ik toe dat hij erop vrijdag achter komt dat z’n drankenkast leeg is en dat de slijterij wegens familieomstandigheden gesloten is.

   Groetjes,
   De neef van rené van leeuwen.

   8
   8
   • Loensende Loetje zegt:

    Wow, de échte neef van de échte René van Leeuwen reageert gewoon op de website van RoddelPraat, weetje-wel die site van Jan Roos en Dennis Schouten, die overigens vast ook wel de/het neef(je) zijn van iemand maar hun hebben wél een naam voor zichzelf opgebouwd… hé, neefje van die rooie bloedhond, sterf eens heel gauw af.

    3
    2
 1. Evert Santegoeds zegt:

  Evert Santegoeds is inderdaad stikjaloers. Privé was vroeger echt een blaadje voor de relnicht.
  Het ging ook best ver allemaal. (Vroegah, altijd leuk om bij de kapper te lezen 🙂 )

  Maar sinds de Telegraaf en dus ook Privé onderdeel is van het Mediahuis.
  Is Privé vergiftigd met het Woke/inclusiviteit virus.

  Relnicht Evert Santegoeds wil wel. Maar hij mag niet meer van het Mediahuis en wordt teruggefloten. Dat hij dan zo’n onzin verhaaltje op 538 gaat houden is puur voor de voor de buhne. Evert Santegoeds blijft een bladenmaker en moet bladen verkopen.

  Dat zijn klandizie nu naar Roddelpraat overloopt omdat ze daar wel gewoon alles blijven zeggen en publiceren. Is immers niet in Everts belang.

  18
  1
  • Berrie Bam zegt:

   Vroeger was RTL Boulevard ook vrij scherp.
   Tegenwoordig lullen ze keurig om het lint heen.

   Vroeger werd er een presentator gezocht bij een programma.
   Zonder kwaliteiten kon je het al snel vergeten.

   Tegenwoordig hebben al die pseudo BN’ers een contract.
   Er wordt dan een programma voor je gezocht of zelfs gewoon bedacht als je koud staat.

   Met als gevolg dat als je ook maar 1% negatief zegt over de hele andere kliek.
   Dan lig je eruit. Niemand die zijn vette contract op het spel zet voor 1 enkele gewaagde uitspraak!

   5
   1
 2. Bunnik zegt:

  Die evert santegoeds vergeet gemakshalve even dat wilfred dennis keihard onder de bus heeft gegooid door het embargo van expeditie robinson te vernaggelen. Dat had zomaar een lieve duit kunnen kosten. Mijns inziens is zijn huwelijk daarom terecht verwoest.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.